nox - Pon 13 Lip, 2009 7-8 h efekt mógł by być lepszy ! ale tyle tyle miałem dodatkowo robiłem to nie u siebie a mobilnie w Opolu .saxorulez - Pon 13 Lip, 2009
nox napisał/a:
Sholl Concept
was is das? Nigdy o nich nie słyszałem (mam nadziję że to nie jaki¶ objaw ignorancji)nox - Pon 13 Lip, 2009 http://www.schollautocare.de/
Bardzo dobry stuff wg mnie lepsze niz 3m choć osobi¶cie i tak zakochany jestem w Menzernie nox - Wto 14 Lip, 2009 Spy foto z kolejnego projektu zdecydowanie bardziej Hot
Plan skończyć do czwartku
Pierwsze testy już za mn± co najgorsze w pobliżu żadnego Kebaba
martin.h - Wto 14 Lip, 2009 Maciusiowy? GeKo - Wto 14 Lip, 2009 wg mnie na 200%Vlodarsky - ¦ro 15 Lip, 2009 ładne efekty prawa strona wygl±da jak by była mokra nox - ¦ro 15 Lip, 2009 A to jeszcze bez wosku Greg - Pi± 25 Wrz, 2009 Mam pytanie - czym i jak umyć auto które jest całe ufajdane w soku z drzew? Jest tego gruba warstwa... Czy dobry szampon da radę, czy trzeba się do tego zabrać inaczej?
Dodam że szampon to SmartCarwash zakupiony u Łukasza. Michał - Pi± 25 Wrz, 2009 2-3 mycia zwykłym carsherem i zejdzieleon - Sob 26 Wrz, 2009 polecam jak Majk karchera ale jesli masz czas i checi to po myciu uzyj glinki z jakims lubrykantem i zejdze wszystko!ŁukaszS3 - Sob 26 Wrz, 2009 Nox ile u Ciebie kosztuje co¶ takiego? Ale uprzedzam lakier jest w masakrycznym stanie...nox - Sob 26 Wrz, 2009 PW nox - Sob 26 Wrz, 2009
Greg napisał/a:
Mam pytanie - czym i jak umyć auto które jest całe ufajdane w soku z drzew? Jest tego gruba warstwa... Czy dobry szampon da radę, czy trzeba się do tego zabrać inaczej?
OD umycia trzeba zacz±ć jeżeli zwykły szampon nie pomoże to trzeba zastosować bardzoej drastyczne metody jeżeli soki rozumiesz przez grub± warstwę żywicy to szampon nie da rady polecam Benzynę ekstrakcyjn± , lub przeznaczone ¶rodki do usuwania smoły .Qukie - Pon 28 Wrz, 2009 Jako, że szykuję się do doczyszczenia autek to zapytam, któr± glinkę zanabyć drog± kupna: