HydePark - Kupuje auto - jakikolwiek ladny i zadbany samochod - help!
pcs - Wto 30 Cze, 2009 po chipie przy 180km/ 4xx i 1290kg wagi to mozna go bedzie nazwac HH PiTT - Wto 30 Cze, 2009 ładnie wygląda, mimo że raczej bym na alfę się nie zdecydował to może faktycznie jakościowo już nie odbiega od konkurencji
ja coś czuję że po wakacjach poszukam sobie jakiegoś strucla 4x4, ale takiego za jak najmniejsze pieniądze
może jakiegoś grand cherokee z początku produkcji albo range rovera, też wiekowegopcs - Wto 30 Cze, 2009 no to chyba jutro jade po fure Bart - Wto 30 Cze, 2009 alfista pcs MoRToN - Wto 30 Cze, 2009
PiTT napisał/a:
ładnie wygląda, mimo że raczej bym na alfę się nie zdecydował to może faktycznie jakościowo już nie odbiega od konkurencji
ja coś czuję że po wakacjach poszukam sobie jakiegoś strucla 4x4, ale takiego za jak najmniejsze pieniądze
może jakiegoś grand cherokee z początku produkcji albo range rovera, też wiekowego
po tempy choy Ci takie ałto /PiTT - Wto 30 Cze, 2009 ogólnie chciałem mieć takiego dużego, solidnego strucla, żeby nie nie przejmować że gdzieś nie przejade albo cuś pcs - Wto 30 Cze, 2009
PiTT napisał/a:
ogólnie chciałem mieć takiego dużego, solidnego strucla, żeby nie nie przejmować że gdzieś nie przejade albo cuś
15 letnim range roverem nie zdazysz nawet dojechac do miejsca przez ktore chcesz nim przejechac.
moje zdanie - jak chcesz jezdzic w terenie tanio i na codzien troche to poszukaj Vitary, jak fun w terenie to wrangler ew. stare cheerokiPiTT - Wto 30 Cze, 2009
pcs napisał/a:
PiTT napisał/a:
ogólnie chciałem mieć takiego dużego, solidnego strucla, żeby nie nie przejmować że gdzieś nie przejade albo cuś
15 letnim range roverem nie zdazysz nawet dojechac do miejsca przez ktore chcesz nim przejechac.
moje zdanie - jak chcesz jezdzic w terenie tanio i na codzien troche to poszukaj Vitary, jak fun w terenie to wrangler ew. stare cheeroki
no spoko, nie jara mnie jeżdzenie w terenie, więc to tylko ma być amfibia na miejskie drogi
zima itd.
ogólnie ma wjechać na chodnik, przejechać po zaspie, wjechać na parking gal moku i ma mnie walić czy ktoś mnie obije
najlepiej wyrwać taką furę od kogoś kto tym jeździł kilka ładnych lat i teraz sprzedaje bo zmienia na nowy (marzenia) szymlorek - Wto 30 Cze, 2009
PiTT napisał/a:
Patrol GR pcs - Wto 30 Cze, 2009 wszystko juz dogadane ze szczegolami podrozy wlacznie, i no nie jest mi kurwa dane, ponoc za malo mu dali rabatu na nowe i w koncu decyduje sie na honde, a honde bedzie mial we wrzesniu
swoją drogą trochę się napaliłem na bycie trzecim właścicielem tej alfy PiTT - Wto 30 Cze, 2009
pcs napisał/a:
wszystko juz dogadane ze szczegolami podrozy wlacznie, i no nie jest mi kurcze dane, ponoc za malo mu dali rabatu na nowe i w koncu decyduje sie na honde, a honde bedzie mial we wrzesniu
zły czlowiek, zaczynam od nowa
kurde jak ja nie lubię takich akcji, a może i dobrze że tak się stało, może ta akurat nie była Ci pisana
tak czy inaczej, widać że uważnie sprawdzasz, więc na pewno coś kupisz ciekawegoCHRZANEK - Wto 30 Cze, 2009
PiTT napisał/a:
no spoko, nie jara mnie jeżdzenie w terenie, więc to tylko ma być amfibia na miejskie drogi
zima itd.
ogólnie ma wjechać na chodnik, przejechać po zaspie, wjechać na parking gal moku i ma mnie walić czy ktoś mnie obije
Kurwa, poloneza sobie kup.
Ideał.PiTT - Wto 30 Cze, 2009
CHRZANEK napisał/a:
PiTT napisał/a:
zima itd.
kurcze, poloneza sobie kup.
Ideał.
jakby był 4x4 to pewnie
a może Łade Nive? Walle - Wto 30 Cze, 2009
pcs napisał/a:
wszystko juz dogadane ze szczegolami podrozy wlacznie, i no nie jest mi kurcze dane, ponoc za malo mu dali rabatu na nowe i w koncu decyduje sie na honde, a honde bedzie mial we wrzesniu
zły czlowiek, zaczynam od nowa
zostałeś uratowany teraz możesz przejrzeć na oczy ....