nox - Czw 30 Lip, 2009 Zią rzut beretem Jura Krakowsko Częstochowska a tam sporo takich miejsc. Janusz - Czw 30 Lip, 2009
eM napisał/a:
Panowie, taki przebłysk mam.
Moze zrobimy before na jakims biwaku w sobote? nocleg w namiotach.
Gdzie tam są jakies jeziora/zalewy? Wezme alkomat na rano.
Byloby mistrzowsko, wzialbym grilla.
ale tam pasiło by zrobić ograniczenie, only hh.rog M - Czw 30 Lip, 2009 no jasne, to mozemy sie juz umowic w spotowym dziale jesliby byla taka wola.siema - Czw 30 Lip, 2009
Janusz napisał/a:
ale tam pasiło by zrobić ograniczenie, only hh.rog
eM napisał/a:
no jasne, to mozemy sie juz umowic w spotowym dziale jesliby byla taka wola.
No ładnie, zaraz wykreślą nas- szaraków- z listy startowej... Młody Papież - Czw 30 Lip, 2009 siemanko, to nie ExoticCars!!
ja nie wiem do końca jak patrzeć na pomysł namiotowy, ogólnie wypas... ale nie wiem czy nie wolałbym mieć wszystko w du.pie (szczególnie rańcem, gdy trzeba się bedzie zbierać niewiadomo do końca z jakim samopoczuciem)
Alkomat musi być koniecznie!!M - Czw 30 Lip, 2009 Wiadomo dżon. Moze byc domek/pensjonat/hotel mi to ryba.
I tak gdziesz musze pojsc kimac bo nie chce jechac rano i wieczorem. Chociaz z bilgoraja jechalem.
Mam nadzieje troche poznac hh.org z południaJacek - Czw 30 Lip, 2009 eM, i cała reszta, zapraszam już w sobotę do pensjonatu "CZAJKA" ok 40 od toru (mieszkam najbliżej z ekipy) las gril, ognisko no i za darmo!!!
(alkomat w pensjonacie)
lista
1....Młody Papież - Czw 30 Lip, 2009 jak Ty tym razem będziesz to i ja sie pisze... Qukie - Czw 30 Lip, 2009
bizon napisał/a:
Janusz napisał/a:
wow, ciekawe ilu z nas dotrze
dziesieciu. reszta bedzie stala w kolejce do wjazdu
Jak ja z bioznem przyjedniemy jako pierwsi to nikt nie dotrze bo zawisniemy na koleinach i zablokujemy drogę... bizon - Czw 30 Lip, 2009 ewentualnie przychodzi mi do glowy, ze 60km od toru jest gora kamiensk, tam sa na pewno jakies hacjendy, pytanie w jakich kosztach. no i mozna na nartach pojezdzic jakby kto chcial po pijaku
Qukie napisał/a:
Jak ja z bioznem przyjedniemy jako pierwsi to nikt nie dotrze bo zawisniemy na koleinach i zablokujemy drogę...
bylo sie wyrywac? teraz nas nie wezma Qukie - Czw 30 Lip, 2009 za późno
mam nadzieję GeKo - Czw 30 Lip, 2009
jacek czajka napisał/a:
eM, i cała reszta, zapraszam już w sobotę do pensjonatu "CZAJKA" ok 40 od toru (mieszkam najbliżej z ekipy) las gril, ognisko no i za darmo!!!
(alkomat w pensjonacie)
lista
1....
Ja się piszę M - Czw 30 Lip, 2009
jacek czajka napisał/a:
eM, i cała reszta, zapraszam już w sobotę do pensjonatu "CZAJKA" ok 40 od toru (mieszkam najbliżej z ekipy) las gril, ognisko no i za darmo!!!
(alkomat w pensjonacie)
lista
1....
powaga? to ja bardzo chętnieJacek - Czw 30 Lip, 2009 powaga. em PW
Geko zadzwonięM - Czw 30 Lip, 2009 dobrz