qbus - Sob 24 Paź, 2009 dobrze ze nic im nie jest.anjas - Sob 24 Paź, 2009 kurcze... współczucia.Michał - Sob 24 Paź, 2009
qbus napisał/a:
dobrze ze nic im nie jest.
nooo ...GeKo - Sob 24 Paź, 2009 Słyszałem że się przetoczyli przez dach?
A oprócz tego to co widziałem na pierwszym OS. Stałem na oporze. To w miarę przyzwoicie shamowali się, Hankiewicz, Szeja, Mikołajczyk, Klementowicz, Klimiuk i chłopaki z A0. Reszta DNOOOOOOOOOO. Klasę pokazali Jędrusiński i Kornicki gdzie było widać że czują i znają auto. Generalnie na szybkich łukach czy technicznych partiach wyrówana jazda szpicy.106 - Sob 24 Paź, 2009
GeKo napisał/a:
Słyszałem że się przetoczyli przez dach?
Michał - Sob 24 Paź, 2009 rolka dwa raz i na kołamartin.h - Sob 24 Paź, 2009 Auto nie wygląda aż tak źle, zrobi się i będzie nówka
Odcinki szybkie (chyba troszkę za szybkie), a jazda niektórych to katastrofa, większość odpuszczała.kubas - Sob 24 Paź, 2009 wtf ?martin.h - Sob 24 Paź, 2009
kubas napisał/a:
wtf ?
Jak to powiedział Bad-i: "Było za szybko".Marek23 - Sob 24 Paź, 2009 Szkoda, wazne,ze cali. Teraz Badi poznal granice i moze sie rozwijac...fydi - Sob 24 Paź, 2009 Ja oglądałem rajd z michoolem. ogólnie to staliśmy w chooyowych miejscach, w których nic się prawie nie działo. Tak jak wcześniej było powiedziane czołówka prawie same Hondy Pogan, Kapłan i w sumie tyle. Reszta sobie jedzie o tak o Bad-iego już nie widzieliśmy szkoda. W sumie to nudno było Marek23 - Sob 24 Paź, 2009 Nudne trasy=nudny rajd.rzeźnik. - Sob 24 Paź, 2009 no też byłem , fydi widziałeś tą ziemię co gość zderzakiem hondy wytargał na drogę? . nie dohamował lewego 90 i orka była niezłaqbica - Sob 24 Paź, 2009
no szkoda troszku ale mam nadzieje zobaczyc ta 106ke wraz zaloga w akcji na cieszynskiej barbórce
Co do rajdu to najlepiej chodzily hondy, bardzo ladna jazda Tomaszczyka a Grondal malaczem tez dawal rade Pozatym to nudno, duzo zalog odpuszczalo
martin.h ładny pug Stf - Sob 24 Paź, 2009 chłopaki cali to ważne.