Pasta sprawuje się lepiej niż ssr3 , przez lepszą konsystencje lepiej działa w połączeniu z futrem , oferuje dłuższy czas wypracowywania niż ssr3 . generalnie dobry produkt ale pasty PB są raczej w tyle porównuąc je do np Scholl Concepts .
Scholl'a muszę spróbować, działam zazwyczaj na Poorboy'sie, jest pracochłonny, ale bezpieczny dość, SSR3 nie jest zbyt mocne, ale nie pyli i nie zostawia hologramów zazwyczaj, Menzerna mi nie pasuje, Optimum próbowałem, ale pyli jak jasna cholera....Anonymous - Czw 23 Sie, 2012 qurwa,nic nie rozumiem,ale mam pytanie-se nawoskowałem auto ostatnio (a co,kazdy musi czasem zaszalec),wosk jakis taki co sie go psika,i jak to pózniej polerowałem to w niektórych miejscach jakos nie dopolerowałoBart - Czw 23 Sie, 2012 coś nie pykło Anonymous - Czw 23 Sie, 2012 qurwa,tak podejrzewałem,i co teraz??nox - Czw 23 Sie, 2012 teraz ci został tylko treatment w mrcleaner , przykro mi .
Umyj auto weź ten szybki wosk i ponownie go zaaplikuj w miejscach gdzie zostały ci nie dotarte ślady dokładnie go polerując .
ps . robiłeś już skóre ? Anonymous - Czw 23 Sie, 2012 robiłem,sporo pomogło ale rewelki nie ma,fakt ze zrobiłem na odpyerdol,więc musze porawićMichał - Czw 23 Sie, 2012
Cytat:
epszą konsystencje lepiej działa w połączeniu z futrem
M - Czw 23 Sie, 2012 Podobno Andrzej ma owłosioną klatę!anjas - Czw 23 Sie, 2012
M napisał/a:
Podobno Andrzej ma owłosioną klatę!
+1,
w zimie grzeje, latem chłodzi. Dobre futro jest OK.Anonymous - Czw 23 Sie, 2012
anjas napisał/a:
M napisał/a:
Podobno Andrzej ma owłosioną klatę!
+1,
w zimie grzeje, latem chłodzi. Dobre futro jest OK.
+1 dlatego ja sobie nawet na plecach zapusciłem,na zębach sie tylko nie udało bo sie ścierano name - Czw 23 Sie, 2012
rabarbar napisał/a:
ja sobie nawet na plecach zapusciłem,
Jak zaczniesz łysieć to będzie skąd zaczesywać Walle - Czw 23 Sie, 2012
nox napisał/a:
HEy ,
Pasta sprawuje się lepiej niż ssr3 , przez lepszą konsystencje lepiej działa w połączeniu z futrem , oferuje dłuższy czas wypracowywania niż ssr3 . generalnie dobry produkt ale pasty PB są raczej w tyle porównuąc je do np Scholl Concepts .
nox, przepraszam, że zapytam, ale czy Ty lub ktoś bliski używał tej pasty, czy to tylko takie info trochę ulotkowe?