Anonymous - Śro 03 Mar, 2010 I jaCartoon - Śro 03 Mar, 2010 A myślałem, że ja swój długo odbierałem 106 - Śro 03 Mar, 2010
Cartoon napisał/a:
A myślałem, że ja swój długo odbierałem
z krakowa... to tylko michal wyrazil chec odbioru... na jutro michool_vt - Śro 03 Mar, 2010
106 napisał/a:
z krakowa... to tylko michal wyrazil chec odbioru... na jutro
obym nie zapomniał bo juz jestem 'ciepły' arssss - Śro 03 Mar, 2010 Ja chce taki kalendarz niech ktoś odsprzeda DiQ - Śro 03 Mar, 2010
arssss napisał/a:
Ja chce taki kalendarz niech ktoś odsprzeda D
nie ty jedyny arssss - Śro 03 Mar, 2010 Coś czuję ,że będzie ciężko;DiQ - Pon 22 Mar, 2010 nadal cisza w temacie? niedlugo mam urodziny, sprawilbym sobie taki kalendarz PiTT - Pon 22 Mar, 2010 aaaa, no niestety 3 sztuki są Pana Dzika - już wstępnie rozmawialiśmy o przekazaniu
więc chyba jedynie pozostaje uśmiechnięcie się do kogoś kto chce sprzedać swój, albo jest w stanie dorobić kilka nowych sztukiQ - Pon 22 Mar, 2010 byla mowa wczesniej o dorobieniu 10ciu sztuk dla zainteresowanych ale temat tez ucichl wiec chyba bedzie trzeba poczekac na nastepny kalendarz, jezeli takowy powstaniePieQt - Pon 22 Mar, 2010 dobra, już marzec się kończy, kto ma mój kalendarz - postanowiłem odebrać w końcu!iQ - Czw 01 Kwi, 2010 Po pracy odebralem tajemnicza paczke ktora czekala na mnie na poczcie. Otworzylem ja a w srodku byl lsniacy kalendarz Hothatch.org
Chcialbym BARDZO podziekowac Bartowi za kalendarz kubas - Czw 01 Kwi, 2010 hehe w tym miesiącu kalendarz prezentuje się najlepiej iQ - Czw 01 Kwi, 2010
kubas napisał/a:
hehe w tym miesiącu kalendarz prezentuje się najlepiej
jak powiesilem kalendarz to zastanawialem sie do kogo nalezy ta 205ka. Jest sliczna kubas - Czw 01 Kwi, 2010
iQ... napisał/a:
kubas napisał/a:
hehe w tym miesiącu kalendarz prezentuje się najlepiej
jak powiesilem kalendarz to zastanawialem sie do kogo nalezy ta 205ka. Jest sliczna