W razie czego moje miejsce idzie dla Januszka bo widziałem że już ze 2 razy mu uciekło.
Ta, widziałes... Ja Ci o tym powiedziałem
Wiec jak cos, to wiesz Januszku komu dziekowac GeKo - Pią 02 Lip, 2010 Tak Patrycjuszu Janusz - Pią 02 Lip, 2010 Geko jesteś pewny ze nie pojedziesz ??
Strick, fakt Ty zawsze o mnie pamietasz zefir - Pią 02 Lip, 2010 dobra ja tez odpadam kawelerski mam w rybniku w tym samym terminie, jak ktos chce wskoczyc na moje miejsce prosze o PW do mnie i pawela, jesli nie bedzie chetnych wrzuce kogos z lodzi
niestety ale nie moge odpuscic imprezy dobrego kumpla
mam nadzieje ze wkoncu bedzie mi dane z wami pogonic wkoncu Janusz - Pią 02 Lip, 2010
zefir napisał/a:
dobra ja tez odpadam kawelerski mam w rybniku w tym samym terminie, jak ktos chce wskoczyc na moje miejsce prosze o PW do mnie i pawela, jesli nie bedzie chetnych wrzuce kogos z lodzi
mam nadzieje ze wkoncu bedzie mi dane z wami pogonic wkoncu
fakt pisalismy na PW.
chwilowo rezerwuje miejsca za Zefira i Geko... za 5 minut bede wiedział czy osoby które były zainteresowane sa na 100% chetne...Jacek - Pią 02 Lip, 2010
zefir napisał/a:
dobra ja tez odpadam kawelerski mam w rybniku w tym samym terminie, jak ktos chce wskoczyc na moje miejsce prosze o PW do mnie i pawela, jesli nie bedzie chetnych wrzuce kogos z lodzi
mam nadzieje ze wkoncu bedzie mi dane z wami pogonic wkoncu
gdzie balujecie w rybcu?zefir - Pią 02 Lip, 2010 zbiorka rybnik,a pozniej smigamy do jakis domkom wynajetych na likend pt-ponJacek - Pią 02 Lip, 2010
w rybcu dobre laski..maras ma z rybca laskę i ja też zefir - Pią 02 Lip, 2010 agrii +1
kiedys bywalem czesciej w okregu zory-rybnik w celach towarzyskich Jacek - Pią 02 Lip, 2010 zefir - Pią 02 Lip, 2010 zreszta w zorach jest zajebista mordownia dyskoteka, z kreglami i czyms jeszczeGeKo - Pią 02 Lip, 2010 Janusz, No jest III liga wiec pewnie startuje chyba ze odwołają, ale to bedzie wiadomo przynajmniej tydzien wcześniej że rajdu nie ma.Janusz - Czw 08 Lip, 2010 właśnie się dowiedziałem ze z pracy mam wyjazd na Hungaroring 30.07.... niby nie jaram sie F1 ale wyjazd za free trochę kusi.... (Kurfa, że też daty muszą się zawsze pokryć )anjas - Czw 08 Lip, 2010
Janusz napisał/a:
właśnie się dowiedziałem ze z pracy mam wyjazd na Hungaroring 30.07
zajebioza!
zazdroszczę wyścigu i tych meeega lokali go-go, które są w Budapeszcie.pP - Czw 08 Lip, 2010 ja moge pojechać za ciebie a ty dajesz na radom!