To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Zakup grupowy] z oferty Racelanda

Tomcat - Pią 06 Sie, 2010

MisieQ napisał/a:
przelew zrobiony:)

Dzięki, akurat zbieram na wakacje :rotfl:

Tomcat - Pon 09 Sie, 2010

Jeszcze jednego przelewu brakuje, także idę jutro do banku i pozostanie poczekać parę dni na przesyłkę, także jeśli ktoś jeszcze jest chętny to streszczać się proszę :P
Grzesiek VTS - Pon 09 Sie, 2010

UFFF to super wiec sadze 18 tego miech i tego roku będą PL :* od odebrania....jak jutro tylko zrobisz zalew :rotfl:
Grzesiek VTS - Śro 18 Sie, 2010

Paczka wyslana ma byc w PIATEK W KR :rotfl:

jak cos to sa jeszcze 2 doloty na + do saxofona jak potrzeba to pisac do TOMKATA :>

Anonymous - Śro 18 Sie, 2010

Grzesiek, i to bedzie u Ciebie czy Tomcata? bo bym se wpadł, odebrał dolot do 206-tki i przy okazji podobierał pare szpeji do saxofona z Twojego mega zbioru,hehe Potrzebuje kieszen do radia i ten jeden brakujacy przycisk i....obiecana konsole ;p

Bo sie do Ciebie zbieram już ruski rok:)

koniec OT :)

Grzesiek VTS - Śro 18 Sie, 2010

cos sie wymysli moga byc u mnie bo odbieram od Tomkata 2 sztuki wiec moge zabrac twoje ...... a jakies graty jeszcze mam :rotfl:
Anonymous - Śro 18 Sie, 2010

to weź i ten dla mnie to będe miec wiecej argumentów żeby Cie odwiedzić i przygarnac kilka gratow:)
Anonymous - Pon 23 Sie, 2010

dajcie jakies info czy sa juz do odebrania i czy w gre wchodzi przesylka do wawy..
Tomcat - Pon 23 Sie, 2010

Właśnie dzwoniła do mnie moja baba, że przyszła paczka. Wieczorem PW do wszystkich :)
Grzesiek VTS - Pon 23 Sie, 2010

To SUPER ZE JUZ SA ;d

DUPA DUPA DUPA !! Zasrany Raceland !!

Po otwarciu wszystkich pudełek okazało się, że przysłali nie do końca to co trzeba i całe jedno pudełko zamiast z dolotami do Saxo jest w wersji do 106... Co za tym idzie zamiast 9 szt. do Saxo mam tylko 6 szt. Poszedł już mail z OPR do tych ćwierćinteligentów.

Ja widzę dwa rozwiązania. Trzy losowo wybrane :p osoby poczekają jeszcze chwilę zanim doślą nam to co trzeba, albo jeśli ktoś już nie ma cierpliwości na czekanie to oddaję kasiore.

W związku z tymi problemami nie pytam jeszcze o decyzję w zw. z wysyłką. Napiszcie mi proszę PW kto jaką podejmuje decyzję.

qbica - Pon 23 Sie, 2010

edit:
widze ze doloty juz sa na club106 :>

qbica napisał/a:
edit:
widze ze doloty juz sa na club106 :>

Nom co zrobić... Jakoś trzeba się tego pozbyć :P

qbica - Pon 23 Sie, 2010

mialem zamiar wziasc dwa doloty w obecnej sytuacji, ale skoro Ty juz wystawiles to nie zawracam glowy :]
Tomcat - Wto 24 Sie, 2010

qbica napisał/a:
mialem zamiar wziasc dwa doloty w obecnej sytuacji, ale skoro Ty juz wystawiles to nie zawracam glowy :]

Jak chcesz to nie ma problemu. Cena dla Ciebie taka jak dla reszty chłopakuff z HH.