Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Zakup grupowy] z oferty Racelanda
Tomcat - Pią 06 Sie, 2010
MisieQ napisał/a:
przelew zrobiony:)
Dzięki, akurat zbieram na wakacje Tomcat - Pon 09 Sie, 2010 Jeszcze jednego przelewu brakuje, także idę jutro do banku i pozostanie poczekać parę dni na przesyłkę, także jeśli ktoś jeszcze jest chętny to streszczać się proszę Grzesiek VTS - Pon 09 Sie, 2010 UFFF to super wiec sadze 18 tego miech i tego roku będą PL od odebrania....jak jutro tylko zrobisz zalew Grzesiek VTS - Śro 18 Sie, 2010 Paczka wyslana ma byc w PIATEK W KR
jak cos to sa jeszcze 2 doloty na + do saxofona jak potrzeba to pisac do TOMKATA Anonymous - Śro 18 Sie, 2010 Grzesiek, i to bedzie u Ciebie czy Tomcata? bo bym se wpadł, odebrał dolot do 206-tki i przy okazji podobierał pare szpeji do saxofona z Twojego mega zbioru,hehe Potrzebuje kieszen do radia i ten jeden brakujacy przycisk i....obiecana konsole
Bo sie do Ciebie zbieram już ruski rok:)
koniec OT Grzesiek VTS - Śro 18 Sie, 2010 cos sie wymysli moga byc u mnie bo odbieram od Tomkata 2 sztuki wiec moge zabrac twoje ...... a jakies graty jeszcze mam Anonymous - Śro 18 Sie, 2010 to weź i ten dla mnie to będe miec wiecej argumentów żeby Cie odwiedzić i przygarnac kilka gratow:)Anonymous - Pon 23 Sie, 2010 dajcie jakies info czy sa juz do odebrania i czy w gre wchodzi przesylka do wawy..Tomcat - Pon 23 Sie, 2010 Właśnie dzwoniła do mnie moja baba, że przyszła paczka. Wieczorem PW do wszystkich Grzesiek VTS - Pon 23 Sie, 2010 To SUPER ZE JUZ SA Tomcat - Pon 23 Sie, 2010 DUPA DUPA DUPA !! Zasrany Raceland !!
Po otwarciu wszystkich pudełek okazało się, że przysłali nie do końca to co trzeba i całe jedno pudełko zamiast z dolotami do Saxo jest w wersji do 106... Co za tym idzie zamiast 9 szt. do Saxo mam tylko 6 szt. Poszedł już mail z OPR do tych ćwierćinteligentów.
Ja widzę dwa rozwiązania. Trzy losowo wybrane osoby poczekają jeszcze chwilę zanim doślą nam to co trzeba, albo jeśli ktoś już nie ma cierpliwości na czekanie to oddaję kasiore.
W związku z tymi problemami nie pytam jeszcze o decyzję w zw. z wysyłką. Napiszcie mi proszę PW kto jaką podejmuje decyzję.qbica - Pon 23 Sie, 2010 edit:
widze ze doloty juz sa na club106 Tomcat - Pon 23 Sie, 2010
qbica napisał/a:
edit:
widze ze doloty juz sa na club106
Nom co zrobić... Jakoś trzeba się tego pozbyć qbica - Pon 23 Sie, 2010 mialem zamiar wziasc dwa doloty w obecnej sytuacji, ale skoro Ty juz wystawiles to nie zawracam glowy Tomcat - Wto 24 Sie, 2010
qbica napisał/a:
mialem zamiar wziasc dwa doloty w obecnej sytuacji, ale skoro Ty juz wystawiles to nie zawracam glowy
Jak chcesz to nie ma problemu. Cena dla Ciebie taka jak dla reszty chłopakuff z HH.