HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org
mikan - Czw 05 Sie, 2010 widzę że odpuszczamy temat, we dwóch to raczej nudny wyścig będzie i potem mogą być konflikty jak w Red Bull Racinganjas - Czw 05 Sie, 2010 to ja sam jade. Nie odpuszcze punktów za 1 miejsce mikan - Czw 05 Sie, 2010
anjas napisał/a:
Nie odpuszcze punktów za 1 miejsce
w takim razie przed jazdą zbieram po 50zł od wszystkich uczestników na puchary dla pierwszych 3 zawodnikówanjas - Czw 05 Sie, 2010 III eliminacje się odbyły. Stawili się anjas i mikan.
Zmieniła się konfiguracja toru (nie wiem jak, ale faktycznie czasy są średnio o sekundę gorsze), obecnie rekord toru to 37,09.
I przejazd:
mikan: 38,07
anjas: 38,54
II przejazd (zamiana kartów)
mikan: 38,39
anjas: 37,31
Tym samym III eliminację wygrał anjas i zdobył punkty za I miejsce.
II miejsce wraz z punktami za tą doskonałą pozycję zajął mikan.
Było zajebiście. Ścigaliśmy się z kilkoma kolesiami, którzy mieli nam wklepać, bo "robili czasy" ale nie wyszło...mikan - Czw 05 Sie, 2010 i znowu nie było pucharów a tak się z Anjasem staraliśmy, gdzie jest organizator to jakis skandal!!!Anonymous - Pią 06 Sie, 2010 o 20:20 odjechał z serwisu odbierajac auto z przeglądu i nie było sensu jechać poza tym adasia w skl nie było wiec nie spieszyłem się M - Pon 30 Sie, 2010 Czy są chętni na goki ?
Coś byśmy pojeździli Jakarti - Pon 30 Sie, 2010 jezdem chetniBarejka - Pon 30 Sie, 2010 Ja bylbym chetny zobaczyl jak to jezdzi, bylo kilka osob ktore mi mowily ze jezdzily na warszawskich torach i jednak u nas troche lepiej sie sprzety zbieraja anjas - Pon 30 Sie, 2010 to moze np. jutro na Kartarenie?
Albo czwartek?
Fajnie byłoby zrobić kolejne eliminacje Jakarti - Pon 30 Sie, 2010
anjas napisał/a:
to moze np. jutro na Kartarenie?
ja tu chetnie zajrze bo nie byemM - Pon 30 Sie, 2010 Ja czwartek niemoge, jutro mogemichool_vt - Pon 30 Sie, 2010 jutro! kartarenarulez, ale musi nie padac
edit. ma padac..M - Pon 30 Sie, 2010 dżis... do piątku padać będzie.
Może bemowo? Bylismy wczoraj z Markiem ale nie bylo "terminu" - tor wyglada calkiem apetycznie i są 9km karty.anjas - Pon 30 Sie, 2010
michool_vt napisał/a:
edit. ma padac..
chooynia...
w sumie cały tydzień ma być z pupy. Ale przyszły zapowiada się ładniej.
To może przyszły wtorek na przykład?