siema - Nie 22 Sie, 2010 M, będziesz miał od Wróbla tę kartkę z czasami?TomsoN - Nie 22 Sie, 2010 To jest kartka Maćka Vlodarsky - Nie 22 Sie, 2010 zazdroszczę. Ja czuje, że ze mną będzie jak z Majkiem po zakupie mieszkania... bronie sie przed tym ale ciągle nie jest mi pisane jechać.bizon - Nie 22 Sie, 2010
Vlodarsky napisał/a:
bronie sie przed tym ale ciągle nie jest mi pisane jechać.
eh, znam to skads teraz nie moglem jechac, em pisal cos w sb, ze we wrzesniu ma byc powtorka, ale caly wrzesien tez u mnie odpada
lipa.Stf - Nie 22 Sie, 2010
siema napisał/a:
M, będziesz miał od Wróbla tę kartkę z czasami?
mówisz masz:
siema - Nie 22 Sie, 2010
Stf napisał/a:
mówisz masz:
Dzięki anjas - Nie 22 Sie, 2010 STFciu, a masz te pralkowe onboardy? Nagrały się? Stf - Nie 22 Sie, 2010 są - uplołduję właśnie... pliki po około 230mb więc z 2h potrzebuję.anjas - Nie 22 Sie, 2010
Stf napisał/a:
są - uplołduję właśnie... pliki po około 230mb więc z 2h potrzebuję.
super,
a dałbyś radę uploadnąć też oryginały na jakiś rapidshare, chomika (lub coś w tym stylu) albo FTP?Loko - Nie 22 Sie, 2010 ITR to jednak szybka bestia, w jakiej był specyfikacji?
eM gdzie twoje czasy?
Siema, jak oceniasz swoje czasy jest z nich dużo do urwania czy raczej już dziesiąte sekundy? Jaka opona?Stf - Nie 22 Sie, 2010 itr to Furious z teamu JHM. około 230km n/a, r888, wypatroszony, rollbar.
anjas napisał/a:
a dałbyś radę uploadnąć też oryginały na jakiś rapidshare, chomika (lub coś w tym stylu) albo FTP?
możecie zassać oryginał z yt. przynajmniej jeszcze niedawno było to możliwe. jeśli nie to zrzucę na siakiś serwer - no problemo.anjas - Nie 22 Sie, 2010
Stf napisał/a:
itr to Furious z teamu JHM. około 230km n/a
kompresor, nie NA. Przynajmniej tam mi mówił. Ale kompresor założony niedawno i na razie testuje na 0,2 bara.TomsoN - Nie 22 Sie, 2010 to by się zgadzało, bo kumpel mówił, że miał 'kolektor' Jacksonasiema - Nie 22 Sie, 2010
Loko napisał/a:
Siema, jak oceniasz swoje czasy jest z nich dużo do urwania czy raczej już dziesiąte sekundy? Jaka opona?
Wg Wróbla 2 sekundy do urwania. Opony przód to 8 letni Michelin SX, a tył to Goodyear F1. Przypomnę, że moje auto aktualnie nie jest neutralne w szybkich łukach więc jeszcze pewnie jakieś ułamki można by do tych 2s dorzucić.Stf - Nie 22 Sie, 2010 o kurde. rzeczywiście właśnie doczytałem. no to przypuszczam że może być >230km, bo niby tylko 0,25bara dmucha ale w n/a miał ponad 220km. ehhh - Raściak - no to masz teraz problem w klasie k-IV na imprezach WST