qbus - Nie 01 Maj, 2011 Pare fotek z wypadu do Presova:
Ogólnie b fajnie, Sandell, Beres i Grzyb miazdzyli reszte stawki, szkoda tego urwanego koła w Focusie. W grupie N Cserhalmi i mega pozytywnie Chuchała. W ośkach mistrzem był gość w XSi, nie wiem czy ostatecznie pogodził wszystkich ale było to mega fajnie ogladac.Anonymous - Nie 01 Maj, 2011 karwa ,musze sie na jakąś oglądare wybrac ale prawie wszystko u nas koliduje z moją pracą
qbus, masz jakis rozkład rajdów/wyscigów gorskich u Czechów??moze tam mi cos podpasujeqbus - Nie 01 Maj, 2011 http://www.ewrc.cz/ewrc/kalendar.php
Tutaj jest chyba wszystko qbus - Czw 05 Maj, 2011 Marazm w temacie straszny:
B. fajne to Mini, coraz bardziej mi sie podoba czas na Shakedownie tez nie byl zly, niby strata na km jest ogromna ale ilosc polfabrycznych kierowcow zostawionych przez Sordo z tylu robi wrazenie, ciekawe jak wypadnei debiut
A druga sprawa... VW wchodzi do WRC od 2013 z projektem Polo WRC ktory jak dla mnie mocno przypomina stara Fabie WRC
osobiście mam nadzieję że nie będzie to kosztem zespołu Skoda Motosport.106 - Czw 05 Maj, 2011 to tylko testowy ale....
"W oficjalnych wynikach odcinka testowego przed Rajdem Sardynii odnotowano dwa przejazdy Krisa Meeke - tymczasem Irlandczyk poinformował na swojej stronie, że pokonał shakedown cztery razy i osiągnął najlepszy czas 1.47.7. To daje mu czwartą, a nie siódmą pozycję - i powody do dobrego humoru w Mini na jutro."
... czwarty czas robi wrazenie qbus - Czw 05 Maj, 2011 No to na mnie juz 7 czas robił wrażenie, 4 jest jeszcze lepszy
Dobrze rokuje na przyszłość... choć to tylko testowy, atmosferka jest skutecznie podgrzana przed debiutem.faldzip - Pią 06 Maj, 2011 zeby tylko do mety dojechali, bo to troche wiecej km niz nawet 10x testowy qbus - Pią 06 Maj, 2011 Jak dla mnie mogą nie dojechać, ważniejsza jest szybkość i czasy oesowe.106 - Pią 06 Maj, 2011
Cytat:
Jari-Matti Latvala niezbyt udanie rozpoczął Rajd Sardynii. Po błędzie pilota Fin rolował już po trzech kilometrach rajdu. Wszystko poszło jednak błyskawicznie, auto zanadto nie ucierpiało i Fina na krótkim odcinku stracił tylko 25 sekund. Jeśli Fiesta nie zacznie szwankować na kolejnych oesach, Fin pozostanie w grze o wygraną.
"to nie byl ku.... fajf majnus"
szybka ta rolka byla jak tylko 25 sek stracil.qbus - Pią 06 Maj, 2011 Miniaki na 1 oesie całkiem ładnie, zwłaszcze Meeke, to będą dobre samochody wracam ok 12 106 - Pią 06 Maj, 2011 wysle ci sms jak w miedzy czasie wygraja odcinek qbus - Pią 06 Maj, 2011 Trochę się pospieszyłem, czasy na poziomie top s2000 wcale nie są takie dobre ;] Myślałem że na tak krętych trasach różnice między wrc a s2000 będą dużo większe a tu się szykuje powtórka ze szwecji
Całe hh.org kibicuje Haninenowi
106 - Pią 06 Maj, 2011 meeke trzeci na i po os2. dobra sensacja. qbus - Pią 06 Maj, 2011
a S2000 1.6T na 1 w dupie, tak samo jak Evo X R4... Żenia daje radę, gość to mega talent!! Meeke 4, Żenia wskoczył na 3
spoko... fajne są te debiuty bo jest się czym ekscytować
ciekawe jak długo Fiesty S2ooo wytrzymaja takie tempo
Meeke juz nie jedzie, skała stanęła mu na drodze Koto - Nie 08 Maj, 2011 Rallysprint Kopna
Niecałe 100 km z granicy w Cieszynie, termin niestety pokrywa się z Rajdem Mazowieckim ale lista całkiem niezła...
http://www.rallysprintkop.../prihlaseni.pdf