ICE - In Car Entertainment - !!! HotHatch.org GT5 Championship !!!
qbus - Czw 06 Sty, 2011 Nie wiem ja mam tak od samego poczatku a w trybie GT nigdy Mini nie gralem wiec niemozliwe aby bylo cos dlubniete.KarQ - Czw 06 Sty, 2011 Przejechałem się próbnie na racing: soft i zrobiłem wysokie 1.04. ale jazda bez porównania na sportach, więc gotti masz czas konkret.Gotti - Czw 06 Sty, 2011
KarQ napisał/a:
Przejechałem się próbnie na racing: soft i zrobiłem wysokie 1.04. ale jazda bez porównania na sportach, więc gotti masz czas konkret.
próbuje na wyścigowych średnich od wczoraj i czas można polepszyć o dobrze ponad 2 sekundy. btw. próbowałem już przejechać się m3 na forest i nie ogarniam tego na konsoli zupełnie...KarQ - Czw 06 Sty, 2011 Ja z wieloma błędami taki wykręciłem, za wcześnie hamowałem itp więc spokojnie można sporo urwać.pP - Czw 06 Sty, 2011 panowie..nie wprowadzajcie zamętu ile się da uciąć zakłądając to lub to lub to..jeżdzimy seryjnymi autami na konkretnych oponach i ustawieniach..jak kazdy mi zacznie wypisywac czasy na roznych ustawieniach to będzie mega ciezko nad tym zapanować..
poki co wyglada to tak
dzisiaj podam nowy tor i furę koło 18, bo o 20 nie bede mial kompa.. zefir - Czw 06 Sty, 2011 spoko bo nie chce mi sie tym mini smigac pP - Czw 06 Sty, 2011 aha..wazna informacja.. jako ze pierwotnie ten tor (tsakuba) miał być do niedzieli na czasy czekamy do niedzieli zgodnie z pierwszą informacją (nie wszyscy co się zgłosili podali swoje czasu)..
mam info, że jeszcze stf będzie jeżdził, no i pewnie bad-i coś mówił, że poprawi..
od II rundy wszystko wróci do normy TomsoN - Czw 06 Sty, 2011 ja powinienem poprawić u kumpla do niedzieli iQ - Czw 06 Sty, 2011 Myslalem ze jezdzimy do dzisiaj do 20 a do niedzieli napinamy na innym torzeMarek23 - Czw 06 Sty, 2011
pP napisał/a:
dzisiaj podam nowy tor i furę koło 18, bo o 20 nie bede mial kompa..
Tylko już nie fwd please! I dłuzszy tor please
To w końcu do niedzieli czy do dziś jeździmy?106 - Czw 06 Sty, 2011 marek latasz na padzie czy kierownicy?DeeS - Czw 06 Sty, 2011 mala poprawka.
1.06.127
I z ciezkim bolem serca musze stwierdzic ze 1.05.2 jak dla mnie nie do ogarniecia.... why.?Marek23 - Czw 06 Sty, 2011
106 napisał/a:
marek latasz na padzie czy kierownicy?
Kiera. Jak bym dzis zakończył te sciganie miniakiem. Jak do niedzieli to nie odpuszczam,ide o zycie 106 - Czw 06 Sty, 2011 to nie dziwie sie ze chcesz RWD DeeS - Czw 06 Sty, 2011 ja tez chce rwd i cos bardziej wymagajacego