To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - !!! HotHatch.org GT5 Championship !!!

qbus - Czw 06 Sty, 2011

Nie wiem ja mam tak od samego poczatku a w trybie GT nigdy Mini nie gralem wiec niemozliwe aby bylo cos dlubniete.
KarQ - Czw 06 Sty, 2011

Przejechałem się próbnie na racing: soft i zrobiłem wysokie 1.04. ale jazda bez porównania na sportach, więc gotti masz czas konkret.
Gotti - Czw 06 Sty, 2011

KarQ napisał/a:
Przejechałem się próbnie na racing: soft i zrobiłem wysokie 1.04. ale jazda bez porównania na sportach, więc gotti masz czas konkret.

próbuje na wyścigowych średnich od wczoraj i czas można polepszyć o dobrze ponad 2 sekundy. btw. próbowałem już przejechać się m3 na forest i nie ogarniam tego na konsoli zupełnie...

KarQ - Czw 06 Sty, 2011

Ja z wieloma błędami taki wykręciłem, za wcześnie hamowałem itp więc spokojnie można sporo urwać.
pP - Czw 06 Sty, 2011

panowie..nie wprowadzajcie zamętu ile się da uciąć zakłądając to lub to lub to..jeżdzimy seryjnymi autami na konkretnych oponach i ustawieniach..jak kazdy mi zacznie wypisywac czasy na roznych ustawieniach to będzie mega ciezko nad tym zapanować..

poki co wyglada to tak

dzisiaj podam nowy tor i furę koło 18, bo o 20 nie bede mial kompa.. :)

zefir - Czw 06 Sty, 2011

spoko :D bo nie chce mi sie tym mini smigac :jupi:
pP - Czw 06 Sty, 2011

aha..wazna informacja.. jako ze pierwotnie ten tor (tsakuba) miał być do niedzieli na czasy czekamy do niedzieli zgodnie z pierwszą informacją (nie wszyscy co się zgłosili podali swoje czasu)..
mam info, że jeszcze stf będzie jeżdził, no i pewnie bad-i coś mówił, że poprawi..

od II rundy wszystko wróci do normy ^_^

TomsoN - Czw 06 Sty, 2011

ja powinienem poprawić u kumpla do niedzieli :D
iQ - Czw 06 Sty, 2011

Myslalem ze jezdzimy do dzisiaj do 20 a do niedzieli napinamy na innym torze
Marek23 - Czw 06 Sty, 2011

pP napisał/a:
dzisiaj podam nowy tor i furę koło 18, bo o 20 nie bede mial kompa.. :)

Tylko już nie fwd please! I dłuzszy tor please :*

To w końcu do niedzieli czy do dziś jeździmy?

106 - Czw 06 Sty, 2011

marek latasz na padzie czy kierownicy?
DeeS - Czw 06 Sty, 2011

mala poprawka.

1.06.127

I z ciezkim bolem serca musze stwierdzic ze 1.05.2 jak dla mnie nie do ogarniecia.... why.?

Marek23 - Czw 06 Sty, 2011

106 napisał/a:
marek latasz na padzie czy kierownicy?

Kiera. Jak bym dzis zakończył te sciganie miniakiem. Jak do niedzieli to nie odpuszczam,ide o zycie :rotfl:

106 - Czw 06 Sty, 2011

to nie dziwie sie ze chcesz RWD :D
DeeS - Czw 06 Sty, 2011

ja tez chce rwd i cos bardziej wymagajacego :)