Co do "awarii" do kontrolka zgasla po paru kilometrach a abs znow dziala
a Twój tajpar aby napewno nie jest francuski ?? bo we francach to czysta klasyka Anonymous - Czw 27 Sty, 2011 I matma mnie dziś załatwiła zefir - Czw 27 Sty, 2011 matma?? Czesio , matma??k-mart - Czw 27 Sty, 2011 Trzeba sie bylo uczyc a nie siedziec na forum!Jakarti - Pią 28 Sty, 2011
Cytat:
I matma mnie dziś załatwiła
chyba Matka
wylacz komputer!! Dariano - Pią 28 Sty, 2011 Ja to nic nie chce mówić ale mam mega pecha w życiu ,
Dostalem nowa dobrą robote ale co z tego jak nie moge przebić sie przez badania konkretnie laryngologa, dodatkowo strzeliłem sobie w kolano bo podziękowałem 2 ej firmie i aktualnie jestem bezrobotny, to się nazywa mieć kur.wa fart w życiuJakarti - Pią 28 Sty, 2011 jak to Darku nie mozesz sie przebic przez badania?Dariano - Pią 28 Sty, 2011 Długa historia to jest 13 lat temu mialem wypadek i od tamtej pory dzwoni mi w uchu , w sumie mi to nie przeszkadza to w zyciu codziennym . Ba po takim czasie to bym sie dziwnie czuł jak by mi nie dzwoniło/szumiało ale lekarzom to przeszkadza, chory kraj człowiek chce legalnie pracować płacić podatki itd. ale sie nie da.Jakarti - Pią 28 Sty, 2011 a moze poradzic sobie z tym jak z badaniami technicznymi niektorych pojazdow tutaj obecnych ? da sie?Dariano - Pią 28 Sty, 2011 Nie bardzo odwołałem się do szczebla Mazowieckiego Ośrodka Medycyny Pracy Najlepsze jest to ze mam 2 badania audiogramem i jedno jest dobre drugie jest złe i trzeba zrobić 3 cie. W Poniedziałek wszystko będzie jasne jestem dobrej myśli .anjas - Pią 28 Sty, 2011 kurde, to im powiedz, żeby Ci rentę dali jak nie pozwalają Ci normalnie pracować.Bad-i - Pią 28 Sty, 2011
Dariano napisał/a:
Nie bardzo odwołałem się do szczebla Mazowieckiego Ośrodka Medycyny Pracy Najlepsze jest to ze mam 2 badania audiogramem i jedno jest dobre drugie jest złe i trzeba zrobić 3 cie. W Poniedziałek wszystko będzie jasne jestem dobrej myśli .
Ty sie nie odwoluj tylko idz do innego lekarza. Jak bys potrzebowal w tym temacie pomocy to dzwon.martin.h - Pią 28 Sty, 2011 Dariano o jakie stanowisko się ubiegasz jeśli można wiedzieć? Vlodarsky - Pią 28 Sty, 2011 tester piwa
jak już się uda to Darek obiecał mnie wciągnąćMichał - Pią 28 Sty, 2011 tester piwa i badanie słuchu ?
Dariano , 3mam kciuki !