To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Gorzkie żale

Janusz - Czw 27 Sty, 2011

iQ napisał/a:
Co do "awarii" do kontrolka zgasla po paru kilometrach a abs znow dziala xD

a Twój tajpar aby napewno nie jest francuski ?? bo we francach to czysta klasyka :D

Anonymous - Czw 27 Sty, 2011

I matma mnie dziś załatwiła ;/
zefir - Czw 27 Sty, 2011

matma?? Czesio , matma??
k-mart - Czw 27 Sty, 2011

Trzeba sie bylo uczyc a nie siedziec na forum!
Jakarti - Pią 28 Sty, 2011

Cytat:
I matma mnie dziś załatwiła ;/

chyba Matka :D

wylacz komputer!! :D

Dariano - Pią 28 Sty, 2011

Ja to nic nie chce mówić ale mam mega pecha w życiu ,
Dostalem nowa dobrą robote ale co z tego jak nie moge przebić sie przez badania konkretnie laryngologa, dodatkowo strzeliłem sobie w kolano bo podziękowałem 2 ej firmie i aktualnie jestem bezrobotny, to się nazywa mieć kur.wa fart w życiu

jak to Darku nie mozesz sie przebic przez badania?

Długa historia to jest 13 lat temu mialem wypadek i od tamtej pory dzwoni mi w uchu , w sumie mi to nie przeszkadza to w zyciu codziennym . Ba po takim czasie to bym sie dziwnie czuł jak by mi nie dzwoniło/szumiało ale lekarzom to przeszkadza, chory kraj człowiek chce legalnie pracować płacić podatki itd. ale sie nie da.

a moze poradzic sobie z tym jak z badaniami technicznymi niektorych pojazdow tutaj obecnych ? :D da sie?

Nie bardzo odwołałem się do szczebla Mazowieckiego Ośrodka Medycyny Pracy Najlepsze jest to ze mam 2 badania audiogramem i jedno jest dobre drugie jest złe i trzeba zrobić 3 cie. W Poniedziałek wszystko będzie jasne jestem dobrej myśli .
anjas - Pią 28 Sty, 2011

kurde, to im powiedz, żeby Ci rentę dali jak nie pozwalają Ci normalnie pracować.
Bad-i - Pią 28 Sty, 2011

Dariano napisał/a:
Nie bardzo odwołałem się do szczebla Mazowieckiego Ośrodka Medycyny Pracy Najlepsze jest to ze mam 2 badania audiogramem i jedno jest dobre drugie jest złe i trzeba zrobić 3 cie. W Poniedziałek wszystko będzie jasne jestem dobrej myśli .

Ty sie nie odwoluj tylko idz do innego lekarza. Jak bys potrzebowal w tym temacie pomocy to dzwon.

martin.h - Pią 28 Sty, 2011

Dariano o jakie stanowisko się ubiegasz jeśli można wiedzieć? :>
Vlodarsky - Pią 28 Sty, 2011

tester piwa

jak już się uda to Darek obiecał mnie wciągnąć

Michał - Pią 28 Sty, 2011

tester piwa i badanie słuchu ? :>
Dariano , 3mam kciuki !