wilanów na psy schodzi...Bart - Wto 29 Mar, 2011 LOLJakarti - Wto 29 Mar, 2011 nie..
to przyjezdni sie juz okradaja nawzajem carlose - Pon 18 Lip, 2011 5 miechów trwała wypłata odszkodowania.. ale na pocieszenie znalazła się moja Mazda, jeszcze jej nie oglądałem ale dostałem cynk od policji że mają ją na parkingu a tych co podnieśli rękę na tego hothatcha wsadzili za kratki Mick - Pon 18 Lip, 2011 czyli dostałeś kasę ale również znalazł się Twoj samochód?
Co teraz?wasq - Pon 18 Lip, 2011 dobrze ze ich wsadzili ale "szkoda" ze auto sie znalazlo chyba ze byli to profesjonalisci i w aucie nic nie zniszczyli i jest wstanie idealnym
bo jak cos jest zniszczone to moze byc problem i dostaniesz "wrak" oraz kase na naprawycarlose - Pon 18 Lip, 2011 auto należy już do ubezpieczyciela, więc jedynie to mogę zrobić to odkupić auto od ubezpieczyciela, ale nie wiem czy warto.. nie znam jeszcze jego stanu. Wiem że ma wycięty VIN.. ale co więcej, to jeszcze nie wiemwasq - Pon 18 Lip, 2011 jesli poza wycietym Vinem reszta jest ok to kwestia czy bierzesz auto dla siebie na zawsze czy bedziesz sprzedawal za jakis czas
bo jesli bedziesz sprzedawal to wiadomo ze bedzie problem i duzy spadek wartosci przez brak tabliczki (pewnie bedziesz miec nabita przez diagnoste )Bad-i - Pon 18 Lip, 2011 teraz niektorzy powinni pojechac przeprosic biednego Pana z Wołomina carlose - Pon 18 Lip, 2011 hehe, a cholera wie.. może i on jest w to zamieszany PieQt - Pon 18 Lip, 2011 ciekawi mnie w jakim jest stanie i czemu aż tyle mazdę trzymali u siebie, a nie spieniężyli od razu ... no nic, nie ogarniam takich klimatówPiTT - Pon 18 Lip, 2011 ależ historia... na serio, kupa czasu i nerwów
dobrze chociaż że zdążyli Ci wypłacić kasę bo byś teraz się bujał z przekładanym mps'em
ciężko chyba coś takiego sprzedać jak masz historię kradzieżową + przebite numery
ciekawe jaki stan i czy mocno go zajechali przez ten czas
czyli jednak jest trochę prawdy w powiedzeniu że złe uczynki wcześniej czy później do Ciebie wracają, dobrze że kilku złodziejaszków chwilowo będzie mniej na mieście, ale szczerze mówiąc nie sądzę że po wyjściu zmienią styl życia rasta - Pon 18 Lip, 2011 Ni niezła akcja
+1 dla naszej Policji Vlodarsky - Wto 19 Lip, 2011 ale jajaWalle - Wto 19 Lip, 2011 ciekawe czy wymienili olej i filtry....
P.S ja znalazłem sposób na swojego accorda - trzymam go w garażu i w ogóle nie jeżdżę....