Przem_106 - Pią 05 Sie, 2011 Piękna walka w N3EmerytRs2 - Sob 06 Sie, 2011 z prezentacji załóg
http://www.youtube.com/watch?v=dzGlgvzpCbMjarek-malopolska - Nie 07 Sie, 2011 Marek gratulacje !! Miszcz jazda, na odcinkach wygladało na mega spokojna ale wyniki mowią same za siebie SZACUN
Qubus szkoda tej awarii ktora sie przyrafiła, mam nadziej ze na nastepnym rajdzie bedzie juz bezproblemowo
Co do Tomaszczyka wpakował się do rowu na poczatkowej sekcji husowa, spadanie do P90 i pozniej lewy łuk w góre.. Troche zeszło zanim został wypchniety..Przem_106 - Pią 02 Wrz, 2011 http://www.rallyonline.pl...=pnews&&s=33803
Ciekawe, czy 2B rally dobrze ubezpieczyło swoje Twingo
Oczywiscie pilotowi zyczymy szybkiego powrotu do zdrowiaqbus - Sob 03 Wrz, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Y79dzEf7UZA
nagrane dzwony Chwista i Orskiego, w obu przypadkach sporo szczescia ze tak sie skonczylo, w Twingo ponoc przewody hamulcowe strzelily.
rajd juz leci... po 1 Bryan i pewnie tak juz zostanie.Janusz - Sob 03 Wrz, 2011
qbus napisał/a:
dzwony Chwista i Orskiego, w obu przypadkach sporo szczescia ze tak sie skonczylo
+1 chwist przy takiej prędkości i słupie po jednej stronie i rządku drzew po drugiej miał kupę szczęścia ze sie wyobracał po drodze, a nie przytulił czegoś bokiem na pełnym impecie. Orski widać ze ratował sie rękawem..M - Sob 03 Wrz, 2011 Ja nie rozumiem rajdów chyba, takie ładne samochodowy zniszczone w imię, czego?
106 - Sob 03 Wrz, 2011 orski jakos za wczesnie skrecal w ten prawy i widac ze jedzie ten zakret na 2 razy...
jesli juz wtedy bylo po przewodach to ok... w innym przypadku to z dupy torem
jazdy sie pakowal w ten zakret.
w rsmp - buffier leczy wszystkich... grzyb goni, solek w trojce... kajto odstaje
od czolowej trojki :/qbus - Sob 03 Wrz, 2011
M napisał/a:
Ja nie rozumiem rajdów chyba, takie ładne samochodowy zniszczone w imię, czego?
a w wyścigach nie? w rallycrosie? w górach? w x-games? w andree trophy? wszedzie to samo M - Sob 03 Wrz, 2011
qbus napisał/a:
M napisał/a:
Ja nie rozumiem rajdów chyba, takie ładne samochodowy zniszczone w imię, czego?
a w wyścigach nie? w rallycrosie?
Też Tylko drzew mniej i słupów qbus - Sob 03 Wrz, 2011 No ale samochody są bardziej poobijane niz te ktore przejechaly rajd bez dzwona Loko - Sob 03 Wrz, 2011
qbus napisał/a:
No ale samochody są bardziej poobijane niz te ktore przejechaly rajd bez dzwona
Najlepszym przykładem był chyba puchar Picanto "Pukanto" Janusz - Sob 03 Wrz, 2011
Loko napisał/a:
Najlepszym przykładem był chyba puchar Picanto "Pukanto"
po mokrym.... kurfa wtedy to sie działo martin.h - Nie 04 Wrz, 2011 Jak byłem za nim na początku to teraz uważam, że powinni mu na jakiś czas zabrać licencję. Troszkę by mu się głowa ostudziła
Cytat:
Aleks Zawada nie ukończył Rajdu Dolnośląskiego po nietypowym wydarzeniu na starcie pierwszego niedzielnego odcinka. Kierowca Clio uderzył w Subaru Piotra Małaszuka.
- Dzisiejszy rajd zakończył się dla nas już po pierwszej pętli - mówi Aleks Zawada - Wyeliminowała nas pęknięta belka, którą uszkodziliśmy podczas uderzenia w samochód Piotra Małaszuka. Do tego incydentu doszło przed wjazdem na odcinek Kolonia Gaj. Podczas manewru omijania zawadziłem tylne koło Subaru swoim tylnym kołem za co z całego serca bardzo przepraszam.
- Pęknięta belka stanowi poważne zagrożenie, dlatego zespół postanowił wycofać się z dalszej rywalizacji. Dziękujemy kibicom za doping i do zobaczenia na kolejnym rajdzie - dodał Grzegorz Gołda.
Anonymous - Nie 04 Wrz, 2011 dokładnie, a jeszcze nie tak dawno porównanie było z Chuchałą, dwa młode talenty w pl, teraz to Zawada może, ale przykręcać koła na serwisie Wojtkowi