O kurde, brat! Szok
Jesteś już na liście,
od Roj'a pieniążki też wpłynęły.Anonymous - Wto 19 Kwi, 2011 he he, no widzisz tez musialem sobie honde sprawic, zeby byla okazja sie spotkac;) zrobimy wspolne, rodzinne upalanie zelastwa:)
co prawda jestem swiezo po przebudowie auta i ciagle jakies kwiatki wychodza, ale damy radebizon - Wto 19 Kwi, 2011 kurf, temin odbioru hebli dostalem najwczesniej na 30 kwietnia, bedzie napinka czasowa M - Wto 19 Kwi, 2011
Darek k napisał/a:
he he, no widzisz tez musialem sobie honde sprawic, zeby byla okazja sie spotkac;) zrobimy wspolne, rodzinne upalanie zelastwa:)
co prawda jestem swiezo po przebudowie auta i ciagle jakies kwiatki wychodza, ale damy rade
Zawsze jest ten smaczek niepewności,
ja mam taki jak patrzę na listę wpłat ale chyba idzie w dobrym kierunku.bizon - Wto 19 Kwi, 2011 bede musial po tym jeszcze odpowietrzyc hamulce, dotrzec tarcze, zrobic geometrie i przeglad oraz wymiene kol. moze byc ciekawie Kenet - Wto 19 Kwi, 2011 Kubę z pozycji 20 narazie trzeba wykreślić, wymienia zawias w Astrze, nie wiadomo czy poskłada na 8 maja niestety.Bonczek - Wto 19 Kwi, 2011 Darek k, furak już z klatką? Drone - Wto 19 Kwi, 2011
Darek k napisał/a:
a z kolegą M to juz się chyba znamy od dawna;)
Musi układ jakiś Anonymous - Wto 19 Kwi, 2011 fura z klatką, zrobię zdjęcia tylko teraz mam na glowie kłopoty z hamulcami, które niby są, ale nie do końca .... i nie do końca wiadomo dlaczego....
a co do układów to też kiedyś byłem sceptyczny, ale to szybko mija po wstąpieniu do jednego z nich EmerytRs2 - Śro 20 Kwi, 2011 bizon +1,
to samo plus, montaż wydechu,zawieszenia, ustawienie wszystkiego poprawnie...
3 razy tyle co ty
dziś idzie przelew.
geko się odezwał wiec jest dobrze , teraz zacznie się mistrz wyścig z czasem.Yarko - Śro 20 Kwi, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
to samo plus, montaż wydechu,zawieszenia, ustawienie wszystkiego poprawnie...
Jacek - Śro 20 Kwi, 2011 ustawiajcie te pudła, ustawiajcie...
M - Wto 26 Kwi, 2011 Okidoki
Czas zrobić rezerwację hotelową na 7 maja.
Proszę o wpisywanie się kto i ile osób