faldzip - Wto 17 Kwi, 2012 o karwa, a jeszcze przed chwila bylem z siebie dumny, ze przebieglem wczoraj 5.31km ale przeczytalem post Vlodka i mi przeszlo... Jakarti - Wto 17 Kwi, 2012 hahahahah
lamusy
lamy
ja przebieglem niedawno 1km i padłem.. doslownie. lezalem przez 10 min i staralem zlapac powietrze. pozniej przebieglem jeszcze z 500 metrów i juz nie dalem rady. umarlem i wrocilem niezywy spacerem do domu
nie biegalem nigdy dluzszych dystansow. nie ruszam sie od 4 lat prawie wcale wiec i tak niezle.. faldzip - Wto 17 Kwi, 2012 Jakarti, moze za szybko biegles? was79 - Wto 17 Kwi, 2012 Zdecydowanie zbyt na hurra.
Ja po dłuższej przerwie zrobiłem za jednym razem 5,6 km i generalnie, aż sie zdziwiłem, że dałem rady Jakarti - Wto 17 Kwi, 2012
Cytat:
Jakarti, moze za szybko biegles?
pewnie, ze tak
bieglem takim tempem jak sie nauczylem w liceum na 1km czyli ok 4min. dla mnie to szybko na obecną chwilę.
wracalem juz powolutku ale strasznie dziwnie mi sie tak biegnie..Przem_106 - Śro 18 Kwi, 2012 Dzis po tygodniu choroby w koncu ruszyłem. Trochę mnie poniosło i zrobiłem 38:40 na 9km. po biezni.
Do III Biegu Papiernika na 10km został rowny miesiąc (19.05).
Bardzo chciałbym zejsc ponizej 40min. i to jest plan max, natomiast plan minimum to 40:XX.
A więc zostaje zbic 2-3min w 30dni. Moze się uda
Jest duza szansa, ze na kwidzynskim biegu pojawi się pewien znany forumowicz. Czekam az potwierdzi to publicznie na forum
Zachęcam wszystkich do biegania. Vłodziu, gratki ta 20km. jak na 3 raz!Jaco - Śro 18 Kwi, 2012
Przem_106 napisał/a:
Zachęcam wszystkich do biegania.
ja się z kolegą zabieram od jakiegoś czasu za bieganie, ale zobaczymy co z tego wyjdzie, dzisiaj nawet oglądałem jakieś butki do biegania.
Może ktoś może coś polecić ?Anonymous - Śro 18 Kwi, 2012 Próbowałem biegać,kilka dni pod rząd,po czym mój kręgosłup powiedział "pyerdole nie robie".Kiedyś za małolata całkiem niezle mi szło,rekord na 1km 3.07pP - Śro 18 Kwi, 2012
Przem_106 napisał/a:
Jest duza szansa, ze na kwidzynskim biegu pojawi się pewien znany forumowicz. Czekam az potwierdzi to publicznie na forum
w zaleznosci jak ukształtowaną masz stopę.Przem_106 - Śro 18 Kwi, 2012
pP napisał/a:
Przem_106 napisał/a:
Sprawdź listę zgłoszeń - Vlody tam już jest
Vlodarsky - Śro 18 Kwi, 2012 Jestem jestem razem z Żoną i jej bratem Więc jest 99,9 % szans, że będziemy.pP - Czw 19 Kwi, 2012 kiedy to? Vlodarsky - Pią 20 Kwi, 2012 Wczoraj 4 bieg w sezonie - na 10 km 49:46 - jeszcze słabo... ale pracuję nad tym
średni puls 182 , maksymalny 200 ale tylko przez chwilkę (na ostatnich 100 metrach) tak starałem się utrzymywać powyżej 180.