Sądząc po godzinie rozpoczęcia RR będzie ściganie po ciemaku
ciekawe czy na miejscu można dostać latarę
nie sadze,to warszawka,same kulturalne ludzierasta - Śro 14 Mar, 2012
Rasputin napisał/a:
Sądząc po godzinie rozpoczęcia RR będzie ściganie po ciemaku
Już mieliśmy okazję latać przy zachodzie słońca uwierz mi, że wrażenia bezcenne + świecące się heble Michał - Śro 14 Mar, 2012
Młody Papież napisał/a:
ładny plakant
hehehe
chciałem to samo napisać rasta - Śro 14 Mar, 2012 Bo plakat jest najważniejszy. Lepiej by było jakby plakat był w pytkę, a impreza chujowa.... Na szczęście jest na odwrót. Kenet - Śro 14 Mar, 2012 EmerytRs2 - Czw 15 Mar, 2012
was79 napisał/a:
ale poproś go o opinię pisemną
objechał Ci ktoś clio kiedyś ktoś Jakarti - Pią 16 Mar, 2012
rasta napisał/a:
Bo plakat jest najważniejszy. Lepiej by było jakby plakat był w pytkę, a impreza chujowa.... Na szczęście jest na odwrót.
alez Wy jestescie wrazliwi rasta - Sob 17 Mar, 2012 Może być grubo
Cytat z WST
Cytat:
Słuchajcie jest szansa rozegrać dodatkową rundę na Poznaniu. 40 miejsc plus mała lista rezerwowa tak 10 osób.. Bedzię instruktarz , żarcie dla kierowcy i sporo jazdy. Poczytajcie sobie co jest ( strona TPTD) w ofercie, Nie sugerujcie się ceną dla Was będzie to koszt rzędu 300 do 350 złotych myślę , że warto choćby dla RR .
Będzie to ogłaszane jeszcze. Pieniążki muszę do 10 sierpnia i wtedy będzie decyzja.
Real Race na dużej pętli Pozen kosmita - Sob 17 Mar, 2012 Ciekawe czy pozwolą na RR(średnio w to wierzę, ale czymam kciuki), jak tak, to będzie grubo.M - Sob 17 Mar, 2012 Bedzie iskrzyc Anonymous - Sob 17 Mar, 2012 Jestem TU! Kenet - Nie 18 Mar, 2012 Proszę mnie wpisać jak tylko będzie oficjalna lista!Anonymous - Czw 22 Mar, 2012
Pirania - Czw 22 Mar, 2012 Alex, zapisałeś się już ?Kenet - Czw 22 Mar, 2012 Zapisał