HH.ORG na Torze - Rally Służewiec - wszystkie edycje od 12-07-2011
no name - Nie 15 Sty, 2012 w 2010 taka ślizgawka była na Barbórce - bis,
na kruszywach był sam lód EmerytRs2 - Nie 15 Sty, 2012 Ryszard Plucha to Tata mojego kolegi z TGK, mieszkał ode mnie 1/2 bloki dalej.
Powiem szczerze, że stała ta Tvria...se pod bokiem.
Z politowaniem patrzyłem na nią. Nie interesowałem się rajdami/wyścigami wtedy, bardziej tuningiem i ćwiarą jak każdy w tych latach małolat.
Jego syna (dzieciak z podwórka) temat aut wogle nie interere, i nigdy nie poruszaliśmy tej kwestii.
Razem ich praktycznie nigdy nie widziałem, nie skojarzyłem (zadzwoniłem przed chwilą do zioma z TGK, spytałem o nazwisko, potwierdził)
W szoku jestem siema - Nie 15 Sty, 2012 Emeryt, ja mam propozycję. Całkiem serio. Zagadaj przez zioma, niech Rysiek Plucha pojedzie z nami na jakiegoś TD - w takim charakterze jak Wróbel. Myślę, że nie bylibyście zawiedzeni A obstawiam, że by się zgodził kosmita - Nie 15 Sty, 2012 Dla mnie to gość trochę dziwne teorie sprzedaje,
no i te ulotki, jak to został obrażony przez jakiegoś redaktora z WRC i go wyzywa na pojedynek tavria kontra samochód WRCfaldzip - Nie 15 Sty, 2012
kosmita napisał/a:
Dla mnie to gość trochę dziwne teorie sprzedaje,
no i te ulotki, jak to został obrażony przez jakiegoś redaktora z WRC i go wyzywa na pojedynek tavria kontra samochód WRC
+1
niby spoko, fajnie cos podpowie czasem, fajnie, ze wspomina o tym cisnieniu, raz opowiadal o tescie, ze jezdzili jakim autem w kolko, czy jakos, i sprawdzali kiedy bardziej jest podsterowny a kiedy nadsterowny, zeby dobrac cisnienie. Ale niektore, jego teorie slabo do mnie trafiaja (te ulotki tez widzialem )PieQt - Nie 15 Sty, 2012 z 8 lat temu jak byliśmy sąsiadami z Pluchą, to przez cały czas miał chętnych na lekcje - wtedy nie było jeszcze takiego wielkiego wow na szkoły i lotniskakoma600 - Pon 16 Sty, 2012 Ładnie te subaru Justy lata i pierwsze miejscefaldzip - Pon 16 Sty, 2012 To lukass z forum subaru, on cisnie tym justy zawsze na 110% wiec nie ma lipy
Bylem na jednym tym rally sluzewiec, to tylko to Justy weszlo w nawrot meeeega bokiem a na ostatnim przejezdzie rozwalilo felge o kraweznik PGmaster - Pon 16 Sty, 2012
Cytat:
albo fury na kolcu powinny jeździć
Gdzies chyba na fejsie widzialem ze byly zabronione.PiTT - Pon 16 Sty, 2012 aha, no to i tak Justyna Kowalczyk by wygrała Jacek - Wto 17 Sty, 2012 Stf - Wto 17 Sty, 2012 pod koniec najciekawsze :
olek - Wto 17 Sty, 2012 faktycznie, pozytywne zachowanie. Vlodarsky - Wto 17 Sty, 2012 Miłe aż się zaczerwieniłem Kamill - Wto 17 Sty, 2012 Niestety wycieli mnie jak "przypadkiem spacerowałem" za 106stką