HH.ORG na Torze - [KJS]Tor Radom - 10 września ( sobota )
anjas - Śro 07 Wrz, 2011
no name napisał/a:
Za wyjątkiem miejsca krzyśka który wczoraj zrezygnował,
wedle jego życzenia jego miejsce zostało już zajęte przez inną osobę.
Krzysiek mi napisal co innego, ale ja tam na sile pchac sie nie zamierzam no name - Śro 07 Wrz, 2011 anjas, przypuszczam że coś innego zwłaszcza jak patrze na godzine rozmowy Naszej,
info w temacie i moje privy z krzyśkiem. Privy były wczoraj i załatwiło się już wczoraj zastępstwo, w innym przypadku dla mnie szt jest szt.
Tak jak rozmawialiśmy telefonicznie, możliwe że zwolni się jedno miejsce.anjas - Śro 07 Wrz, 2011 spoko, ja się nie wpycham, po prostu Krzysiek mi napisał, że rezygnuje a zwrotu kasy jeszcze nie dostał, ale skoro tak jak mówiłeś, na jego miejsce ktoś jest to zwrot pewnie dostanie
jeśli zwolni się coś jeszcze to chętnie wpadnę, jeśli nie to pożyczę od kogoś yarisa ts i będę upokarzał leszczy na ulicach!!!Maciusiowy - Śro 07 Wrz, 2011 jedzie ktoś z południa na oglądarę? ja planowałem jechać, ale samemu jakoś średnio mi się chce...ewentualnie mam w aucie jedno miejsce wolne, dla kogoś bez kończyn dolnych Bart - Śro 07 Wrz, 2011 mnie nie będzieno name - Śro 07 Wrz, 2011 WAŻNE
Wszystkich z listy proszę o przesłanie mi na priv imienia i nazwiska
oraz serii i nr dowodu osobistego, potrzebne to do oświadczenia.PiTT - Śro 07 Wrz, 2011 ja będę prawdopodobnie jechał prosto po odebraniu auta, więc muszę jeszcze zajechać po drodzę na ustawienie zbieżności, chyba do Bosty podjadę bo mają od 8 otwarte i są po drodze w Raszynieno name - Śro 07 Wrz, 2011 Ja najlepiej wyjde na tym upalanku,
pominąłem się w liście uczestników Maciusiowy - Śro 07 Wrz, 2011
no name napisał/a:
mnie nie będzie
szkoda no name - Śro 07 Wrz, 2011
Maciusiowy napisał/a:
no name napisał/a:
mnie nie będzie
szkoda
Dzie tam, posiedze u Ciebie w BeBe roj - Czw 08 Wrz, 2011 jest lukoil gdzies tam po drodze? gdzie kto się czym w sobotę tankuje? pum - Czw 08 Wrz, 2011 pod samym torem masz jakiś orlen czy coś.Bart - Czw 08 Wrz, 2011 Orlen, potwierdzam macko - Czw 08 Wrz, 2011
Cytat:
jest lukoil gdzies tam po drodze? gdzie kto się czym w sobotę tankuje?