Macku ten artykuł to dramatyczna bzdura i manipulacja dla laików na zlecenie polityczne albo spekulacyjne (raczej to wlasnie), bo tresc i tytul ma sie nijak do danych o ktorych pisza. Oba wykresy sa specjalnie dane tak aby nic nie bylo wlasciwego porownania a drugi specjalnie wprowadzal konsternacje bo cos nagle zaczelo rosnac, tylko ze akurat nie Polsce, wystarczy go powiekszyc. Rentownosc polskich obligacji w tym roku jest stabilna z trendem spadkowym.
Problem jest ze stabilnoscia waluty, ale nie jestesmy jedynym krajem, ktorym bawia sie spekulaci, ale ma to dobre strony, PKB skoczy bo Niemcy, Litwini i Slowacy nam wsio ze sklepow sprzatna.
Nie czytaj tamtego forum bo Cie celowo wprowadzaja w blad, artykul jest czysta manipulacja na poziomie "Koń chuligan rozbił mi wino"pP - Wto 04 Paź, 2011
pcs napisał/a:
Nie czytaj tamtego forum bo Cie celowo wprowadzaja w blad, artykul jest czysta manipulacja na poziomie "Koń chuligan rozbił mi wino"
albo " nie mogę spać bo muszę trzymać kredens"pP - Wto 04 Paź, 2011 i jeszcze jedna kwestia.. zarówno w po jak i w pis są mądrzy ludzie, którzy znają się na swojej robocie..tylko zamiast się tym zająć to kłócą się i ta zawiść mnie rozwala.
oglądałem ostatnio debatę jedynek w gdańsku i tam nowak i gilowska...no kurde zero merytoryki tylko "a wy nie zrobiliście tego", "a wy to tamto", "a ten to taki"...dlatego pjn mówiąc "kłócili się, kłócą i będą kłócić, czas na zmiany personalne w rządzie"siema - Wto 04 Paź, 2011
Marek23 napisał/a:
kazik to debil, za duzo jaboli i niby rapu za mlodego.
Tacy ci wyborcy PISu- nieprzygotowani! Kazik za młodu darł japę w brudnej koszulce, a nie tam rapu słuchał.
Tak tylko chciałem podgrzać emocje
Dobry, ostry wątek I tak nikt nikogo nie przekona, ale jest walka!EmerytRs2 - Wto 04 Paź, 2011 "to Ja tworzyłem Rap w Polsce, teraz mogę stworzyć "rzond"
pozdrawiam
Kazimierz znawca win polskichM - Wto 04 Paź, 2011 Pie.rdole nie ide.no name - Wto 04 Paź, 2011
Misję stworzenia rządu otrzyma ten, kto będzie w stanie zebrać taką większość, by sprzymierzona opozycja nie u.pieprzała każdego projektu ustawy.Marek23 - Wto 04 Paź, 2011
siema napisał/a:
Tacy ci wyborcy PISu- nieprzygotowani! Kazik za młodu darł japę w brudnej koszulce, a nie tam rapu słuchał.
Kuba, ja rozumiem że Stacho nie wie jeszcze ile zobowiązań finansowych obecny rząd zaciągnął w jego imieniu, które będzie spłacał przez lata w podatkach i jak to wpłynie na jego przyszłość w tym kraju. Niewiedza i młody wiek nie są usprawiedliwieniem - w takim razie może lepiej by było żeby Stacho nie głosował.
Stacho zainteresuj się dokładnie proszę Cię.
ja z naszym krajem nie wiąże jakoś przyszłości i ja będe spłacał i moje dzieci i tak samo jak wasze..
niech wszyscy odejdą od władzy i zrobią nowy rząd no name - Wto 04 Paź, 2011
Stacho napisał/a:
niech wszyscy odejdą od władzy i zrobią nowy rząd
Wiesz co jest do tego potrzebne ?
Już coraz mniej bo ludzie nie wytrzymają i potrzeba tylko
iskry by wyjść na ulicęEmerytRs2 - Wto 04 Paź, 2011 Marek23, z tego co wiem, i pamiętam Kazik sporo pomógł raperom w pl.
ale w rapie nie siedze od hohohen ho.anjas - Wto 04 Paź, 2011 kamil - Wto 04 Paź, 2011 kto robił sobie już ten test ? http://latarnik.nq.pl/app/poll.html