To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - 30 Październik (niedziela) Wróbel Ułęż

Barejka - Nie 30 Paź, 2011

Wlasnie jak Greg-a 106 jezdzi? :> ciekaw jestem jak cholera :D
kubas - Nie 30 Paź, 2011

Ładnie pany! Greg dobrze 106 wygląda, ale na jakiej ty oponie byłeś?

M - coraz bardzeij się nakręcam na 1 przyszłoroczny ułęż, będzie max attack na cienkim cieście z przodu i podwójnej baraninie z tyłu! A ty na prawym będziesz to kręcił ! :D

Lejek - Nie 30 Paź, 2011

My ogólnie mieliśmy problemy z nadsterownością cały czas, i ten pieprzony korektor nie do ogarnięcia jak na jedna imprezę....
EmerytRs2 - Nie 30 Paź, 2011

Lejek napisał/a:
nadsterownością

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
przejazd FWD bokiem .... dawno czegoś takie nie przeżyłem :]
po rajdowemu było.

M - Nie 30 Paź, 2011

Kubas wpadaj natomiast nie wiem jak z terminami bo Wroobel mowi ze troche slabo. Bedziemy kombinowac.
roj - Nie 30 Paź, 2011

3:28:8 niepotwierdzony :wall:
3:30:2 w dwie osoby potwierdzony

siema - Nie 30 Paź, 2011

Jak dla mnie także bardzo przyjemny wyjazd. Najeździć się można było jak zwykle za wsze czasy, a i nic się nie wysrało.
Najlepszy czas to 3:33.6 na nieśmiertelnym zestawie ogumienia Michelin SX z przodu, Goodyaer F1 z tyłu (wszystkie coś w okolicach wieku pierwszoklasisty). Tył u mnie żyje trochę swoim życiem przy dohamowaniach z wyższych prędkości, zatem przejazdu o życie nie było, ale i tak raczej nieźle.
Export z RaceChrono: http://tnij.org/ulez - można zaimportować do Google Maps.

Greg - Nie 30 Paź, 2011

Barejka napisał/a:
Wlasnie jak Greg-a 106 jezdzi? :> ciekaw jestem jak cholera :D

O tu masz odpowiedź:

roj napisał/a:
Greg, pug przekot, szkoda że opony takie miałeś.

EmerytRs2 napisał/a:
Grega pug misztrz !

:rotfl:

kubas napisał/a:
Greg dobrze 106 wygląda, ale na jakiej ty oponie byłeś?

No niestety Yoko Parada. Myślałem, a raczej próbowałem wierzyć, że to cokolwiek da radę. Wszyscy mówili, że nie ma bata. No i mieli rację. :D W zakrętach jeszcze było nieźle, tył nawet się trzymał (guma wydaje się bardzo miękka, rozgrzana była aż lepka, ale ta opona = mega graining. Wszystko całkiem, całkiem ale Parada nie lubi się z dużym hamulcem - co chwilę bloki, nierówno łapało. Zupełnie nie mogłem wyczuć hamowań - albo za wcześnie, albo odpuszczałem, albo za mocno. Sraka ogólnie przez dohamowania właśnie. Wróbel mówił że cała reszta OK, ale mega straty na tym elemencie jazdy. :P Najlepiej było 3:39,xx, czyli słabo. No ale pierwszy raz go upalałem i w sumie jeszcze nie czuję tak dobrze jak C2. Trening, trening.

No i w sumie Pug to zniósł, a lekko nie miał. Nie zepsuł się chyba. Oprócz zegarów których wskazówki się zawiesiły. :D Miał ktoś tak? :P

Roj, w sumie to jakoś się nie załapałem na prawy ale chyba odleciałeś nieźle z czasami :)

Żółte R27 dobrze szło. :)

Jakarti - Nie 30 Paź, 2011

zolte r27 mistrzostwo swiata. kupie takie za jakies 1,5 / 2 lata. K-mart, mozesz rozpisac wizytę :D

co do Grega to Wrobel ma racje.. zle hamowales ziom. blokowales co chwile kola. gdybys nie byl szybszy ode mnie na wyrazowie to bym tego nie powiedzial ale.. mozna szybciej. duzo szybciej :D

jutro wiecej bo sie nayebaulem.
zdrowie Michala bo jemu jest teraz potrzebne :)

Greg - Nie 30 Paź, 2011

Jakarti napisał/a:
co do Grega to Wrobel ma racje.. zle hamowales ziom. blokowales co chwile kola. gdybys nie byl szybszy ode mnie na wyrazowie to bym tego nie powiedzial ale.. mozna szybciej. duzo szybciej :D

Ziom, ja to wiem i nie tylko Wróbel ma rację - ja też. :D Wiedziałem od pierwszego kółka że coś mi hamowanie nie idzie, no ale w sumie nie upalałem z 1,5 roku + zmiana auta na takie, z którym się jeszcze "nie znamy" zbyt dobrze zrobiły swoje. :) Będzie szybciej. Będę nad tym pracował. :D

Lejek - Pon 31 Paź, 2011

Udało mi sie wykrecic 3:22:8 :P Ale nie powtarzalny czas niestety....
M - Pon 31 Paź, 2011

Greg ma chyba onboardy więc gorąco prosimy o upload :D
Ja zaraz wrzucę jak wyglądała trasa bo powiem że bardzo ciekawa, dłuższa i moim zdaniem mniej dyskryminująca wolniejsze bolidy a promująca dobrą technikę jazdy :)

Jakarti - Pon 31 Paź, 2011

a widzieliscie to zolte clio? !:D

mistrz..

M - Pon 31 Paź, 2011

http://www.gpsvisualizer....24.201.172.html
Tak wyglądała trasa - to jest przejazd Kamilla :)

Marek23 - Pon 31 Paź, 2011

Cytat:
Ziom, ja to wiem i nie tylko Wróbel ma rację - ja też. :D Wiedziałem od pierwszego kółka że coś mi hamowanie nie idzie, no ale w sumie nie upalałem z 1,5 roku + zmiana auta na takie, z którym się jeszcze "nie znamy" zbyt dobrze zrobiły swoje. :) Będzie szybciej. Będę nad tym pracował. :D

Wywal wspomaganie hamulca.