HH.ORG na Torze - 30 Październik (niedziela) Wróbel Ułęż
Barejka - Nie 30 Paź, 2011 Wlasnie jak Greg-a 106 jezdzi? ciekaw jestem jak cholera kubas - Nie 30 Paź, 2011 Ładnie pany! Greg dobrze 106 wygląda, ale na jakiej ty oponie byłeś?
M - coraz bardzeij się nakręcam na 1 przyszłoroczny ułęż, będzie max attack na cienkim cieście z przodu i podwójnej baraninie z tyłu! A ty na prawym będziesz to kręcił ! Lejek - Nie 30 Paź, 2011 My ogólnie mieliśmy problemy z nadsterownością cały czas, i ten pieprzony korektor nie do ogarnięcia jak na jedna imprezę....EmerytRs2 - Nie 30 Paź, 2011
Lejek napisał/a:
nadsterownością
przejazd FWD bokiem .... dawno czegoś takie nie przeżyłem
po rajdowemu było.M - Nie 30 Paź, 2011 Kubas wpadaj natomiast nie wiem jak z terminami bo Wroobel mowi ze troche slabo. Bedziemy kombinowac.roj - Nie 30 Paź, 2011 3:28:8 niepotwierdzony
3:30:2 w dwie osoby potwierdzonysiema - Nie 30 Paź, 2011 Jak dla mnie także bardzo przyjemny wyjazd. Najeździć się można było jak zwykle za wsze czasy, a i nic się nie wysrało.
Najlepszy czas to 3:33.6 na nieśmiertelnym zestawie ogumienia Michelin SX z przodu, Goodyaer F1 z tyłu (wszystkie coś w okolicach wieku pierwszoklasisty). Tył u mnie żyje trochę swoim życiem przy dohamowaniach z wyższych prędkości, zatem przejazdu o życie nie było, ale i tak raczej nieźle.
Export z RaceChrono: http://tnij.org/ulez - można zaimportować do Google Maps.Greg - Nie 30 Paź, 2011
Barejka napisał/a:
Wlasnie jak Greg-a 106 jezdzi? ciekaw jestem jak cholera
O tu masz odpowiedź:
roj napisał/a:
Greg, pug przekot, szkoda że opony takie miałeś.
EmerytRs2 napisał/a:
Grega pug misztrz !
kubas napisał/a:
Greg dobrze 106 wygląda, ale na jakiej ty oponie byłeś?
No niestety Yoko Parada. Myślałem, a raczej próbowałem wierzyć, że to cokolwiek da radę. Wszyscy mówili, że nie ma bata. No i mieli rację. W zakrętach jeszcze było nieźle, tył nawet się trzymał (guma wydaje się bardzo miękka, rozgrzana była aż lepka, ale ta opona = mega graining. Wszystko całkiem, całkiem ale Parada nie lubi się z dużym hamulcem - co chwilę bloki, nierówno łapało. Zupełnie nie mogłem wyczuć hamowań - albo za wcześnie, albo odpuszczałem, albo za mocno. Sraka ogólnie przez dohamowania właśnie. Wróbel mówił że cała reszta OK, ale mega straty na tym elemencie jazdy. Najlepiej było 3:39,xx, czyli słabo. No ale pierwszy raz go upalałem i w sumie jeszcze nie czuję tak dobrze jak C2. Trening, trening.
No i w sumie Pug to zniósł, a lekko nie miał. Nie zepsuł się chyba. Oprócz zegarów których wskazówki się zawiesiły. Miał ktoś tak?
Roj, w sumie to jakoś się nie załapałem na prawy ale chyba odleciałeś nieźle z czasami
Żółte R27 dobrze szło. Jakarti - Nie 30 Paź, 2011 zolte r27 mistrzostwo swiata. kupie takie za jakies 1,5 / 2 lata. K-mart, mozesz rozpisac wizytę
co do Grega to Wrobel ma racje.. zle hamowales ziom. blokowales co chwile kola. gdybys nie byl szybszy ode mnie na wyrazowie to bym tego nie powiedzial ale.. mozna szybciej. duzo szybciej
jutro wiecej bo sie nayebaulem.
zdrowie Michala bo jemu jest teraz potrzebne Greg - Nie 30 Paź, 2011
Jakarti napisał/a:
co do Grega to Wrobel ma racje.. zle hamowales ziom. blokowales co chwile kola. gdybys nie byl szybszy ode mnie na wyrazowie to bym tego nie powiedzial ale.. mozna szybciej. duzo szybciej
Ziom, ja to wiem i nie tylko Wróbel ma rację - ja też. Wiedziałem od pierwszego kółka że coś mi hamowanie nie idzie, no ale w sumie nie upalałem z 1,5 roku + zmiana auta na takie, z którym się jeszcze "nie znamy" zbyt dobrze zrobiły swoje. Będzie szybciej. Będę nad tym pracował. Lejek - Pon 31 Paź, 2011 Udało mi sie wykrecic 3:22:8 Ale nie powtarzalny czas niestety....M - Pon 31 Paź, 2011 Greg ma chyba onboardy więc gorąco prosimy o upload
Ja zaraz wrzucę jak wyglądała trasa bo powiem że bardzo ciekawa, dłuższa i moim zdaniem mniej dyskryminująca wolniejsze bolidy a promująca dobrą technikę jazdy Jakarti - Pon 31 Paź, 2011 a widzieliscie to zolte clio? !:D
Ziom, ja to wiem i nie tylko Wróbel ma rację - ja też. Wiedziałem od pierwszego kółka że coś mi hamowanie nie idzie, no ale w sumie nie upalałem z 1,5 roku + zmiana auta na takie, z którym się jeszcze "nie znamy" zbyt dobrze zrobiły swoje. Będzie szybciej. Będę nad tym pracował.