To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Clio III Sport, Ogólnie o Tuningu

Anonymous - Pon 27 Lut, 2012

tak to się liczy...

M - Pon 27 Lut, 2012

Ale Alex zayebaueś wzorem :lol2:
faldzip - Pon 27 Lut, 2012

kazdy przedszkolak wie, ze to sie liczy tak:

rasta - Pon 27 Lut, 2012

Łeee całeczki - prościzna :rotfl:
faldzip - Pon 27 Lut, 2012

ale prawda jest, ze rozwiazanie nawet najbardziej skomplikowanej calki, nie pozwoli ClioIII wyprzedzic na torze ClioII :P
GeKo - Pon 27 Lut, 2012

rasta napisał/a:
Łeee całeczki - prościzna :rotfl:

Jak mawiał mój matematyk. "Całka jest jak kobieta... Trzeba podejść przyjrzeć się, powąchać, sprawdzić czy nie śmierdzi z którejś strony i wtedy można się za nią zabierać" :rotfl:

speed555 - Pon 27 Lut, 2012

Jak kiedys pytałem kumpla z klubu - Radka Pogana w czym jest lepsze clio III od clio II to powiedział ze w niczym - tylko gorsze. poza pokonywaniem bardzo szybkich łuków gdzie clio III lepiej sie trzyma drogi.
GeKo - Pon 27 Lut, 2012

Generalnie R3 ma dzieloną belkę z tyłu, wiec na OS zmiażdzy pracą zawiasu Clio II, ale seria względem seii gdy oba dostaną takie same koła żeby mieć tą samą przyczepność II wygra.
was79 - Wto 28 Lut, 2012

i o to mi chodziło!
masz pomóka pimpie :*

GeKo - Wto 28 Lut, 2012

ale że ja?
was79 - Wto 28 Lut, 2012

tak, za to:
Cytat:
Generalnie R3 ma dzieloną belkę z tyłu, wiec na OS zmiażdzy pracą zawiasu Clio II, ale seria względem seii gdy oba dostaną takie same koła żeby mieć tą samą przyczepność II wygra.

anjas - Wto 28 Lut, 2012

To ja też poproszę :faja:

Toldi - Wto 28 Lut, 2012

troszkę zadam inne pytanie.....
Jako ze nabylem nie tak dawno Clio III RS 197 chcialem sie podpytac jakie poduszki wstawic? Chodzi mi raczej o jakis komplet, bo gorna reakcyjna - ta na wierzchu jest juz baardzo luzna, poza tym czyje jakies drgania na pedałach wiec pod skrzynia pewnie tez juz jakas konczy żywot....IC nie ma za bardzo zamienników, cos innego??

edit: wiem ze jest dzial witamy sie, ale wczoraj jak chcialem tam wejsc był zamknięty ;)

M - Wto 28 Lut, 2012

http://forum.hothatch.org...p=501494#501494 :]
GeKo - Wto 28 Lut, 2012

tylko orginał lub K-tec racing http://k-tecracing.com/sh...id=3955&appid=3