tak to się liczy...M - Pon 27 Lut, 2012 Ale Alex zayebaueś wzorem faldzip - Pon 27 Lut, 2012 kazdy przedszkolak wie, ze to sie liczy tak:
rasta - Pon 27 Lut, 2012 Łeee całeczki - prościzna faldzip - Pon 27 Lut, 2012 ale prawda jest, ze rozwiazanie nawet najbardziej skomplikowanej calki, nie pozwoli ClioIII wyprzedzic na torze ClioII GeKo - Pon 27 Lut, 2012
rasta napisał/a:
Łeee całeczki - prościzna
Jak mawiał mój matematyk. "Całka jest jak kobieta... Trzeba podejść przyjrzeć się, powąchać, sprawdzić czy nie śmierdzi z którejś strony i wtedy można się za nią zabierać" speed555 - Pon 27 Lut, 2012 Jak kiedys pytałem kumpla z klubu - Radka Pogana w czym jest lepsze clio III od clio II to powiedział ze w niczym - tylko gorsze. poza pokonywaniem bardzo szybkich łuków gdzie clio III lepiej sie trzyma drogi.GeKo - Pon 27 Lut, 2012 Generalnie R3 ma dzieloną belkę z tyłu, wiec na OS zmiażdzy pracą zawiasu Clio II, ale seria względem seii gdy oba dostaną takie same koła żeby mieć tą samą przyczepność II wygra.was79 - Wto 28 Lut, 2012 i o to mi chodziło!
masz pomóka pimpie GeKo - Wto 28 Lut, 2012 ale że ja?was79 - Wto 28 Lut, 2012 tak, za to:
Cytat:
Generalnie R3 ma dzieloną belkę z tyłu, wiec na OS zmiażdzy pracą zawiasu Clio II, ale seria względem seii gdy oba dostaną takie same koła żeby mieć tą samą przyczepność II wygra.
anjas - Wto 28 Lut, 2012 Generalnie R3 ma dzieloną belkę z tyłu, wiec na OS zmiażdzy pracą zawiasu Clio II, ale seria względem seii gdy oba dostaną takie same koła żeby mieć tą samą przyczepność II wygra.
To ja też poproszę Toldi - Wto 28 Lut, 2012 troszkę zadam inne pytanie.....
Jako ze nabylem nie tak dawno Clio III RS 197 chcialem sie podpytac jakie poduszki wstawic? Chodzi mi raczej o jakis komplet, bo gorna reakcyjna - ta na wierzchu jest juz baardzo luzna, poza tym czyje jakies drgania na pedałach wiec pod skrzynia pewnie tez juz jakas konczy żywot....IC nie ma za bardzo zamienników, cos innego??