HydePark - GŁOSUJEMY NA HH CLIO ZEBYM MOGL Z ZIOMKAMI FILMOWCAMI WYGRAC
Gaydek - Śro 12 Paź, 2011 Wstyd (?) się przyznać, ale oddałem tylko 2 głosy EmerytRs2 - Śro 12 Paź, 2011 uuu zmiana koloru się szykuje Michał - Śro 12 Paź, 2011 Kwasem dla mnie jest kuba, ze jakas mega tragedia ( panna siedząca w tirze ) ma, jak ostatnio patrzyłem, 1600 głosów ... to jest mega ściema, i raczej nie jest to mozliwe.
Całe te głosowania internetowe to jeden wielki szajs. Powinni spece od renault wybrać film ( w tym przypadku wasz ) , zadzwonić do rasputina i dać mu możliwość zrobienia reklamówki za kase renault. Nawet z ich scenariuszem. Coś na zasadzie " wybieramy najzdolniejszego " .Gaydek - Śro 12 Paź, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
uuu zmiana koloru się szykuje
Moich przynajmniej nie usunęli Jakarti - Śro 12 Paź, 2011
Cytat:
Kwasem dla mnie jest kuba, ze jakas mega tragedia ( panna siedząca w tirze ) ma, jak ostatnio patrzyłem, 1600 głosów ... to jest mega ściema, i raczej nie jest to mozliwe.
no wlasnie o to chodzi. nie wierze - aczkolwiek Internet jest niezbadany.. - ze zdobylismy tylko 390 uczciwych glosow EmerytRs2 - Śro 12 Paź, 2011
Cytat:
Moich przynajmniej nie usunęli
Panowie odemnie osobiście, mieliscie codzienie po dwa głosy (dom, praca)
żądam wyjaśnień !!Jacek - Śro 12 Paź, 2011
Cytat:
Moich przynajmniej nie usunęli
Panowie odemnie osobiście, mieliscie codzienie po dwa głosy (dom, praca)
żądam wyjaśnień !!M - Śro 12 Paź, 2011 Hańba! Skandal!
michool_vt - Śro 12 Paź, 2011 to wina rządu!Jacek - Śro 12 Paź, 2011 to wina rozrządu!GeKo - Śro 12 Paź, 2011 Należy powołać, Komisję, podkomisję i oczywiście nadkomisję.Marek23 - Śro 12 Paź, 2011 Następna plaga Tuska M - Śro 12 Paź, 2011 Platfuska!Anonymous - Śro 12 Paź, 2011 Antoni jest zniesmaczony.
Antoni to wyjaśni!EmerytRs2 - Śro 12 Paź, 2011 jego córa