Michał - Sob 04 Maj, 2013 Wow, super!!!! Greg - Pon 06 Maj, 2013 N'nie?
Ahh Majk, Ty to sobie grabisz. siema - Pon 06 Maj, 2013 Czasem mam wrażenie, że gdyby nie napisał tego Greg, to nie byłoby takiego hejtowania.
Michał - Pon 06 Maj, 2013 Ale ja sie naprawde bardzo uradowalem grega szczesciem siema - Pon 06 Maj, 2013
Niech pisze lepiej jak zainstalował ten japkowy system na pececie.pum - Pon 06 Maj, 2013 i po ch... Michał - Pon 06 Maj, 2013
pum napisał/a:
i po ch...
Zeby miec ladne ikonki, i fajne efekciki graficzne M - Wto 07 Maj, 2013
siema napisał/a:
:)
Niech pisze lepiej jak zainstalował ten japkowy system na pececie.
Hardware zgodny z japkiem i jazda...
No big big deal.siema - Wto 07 Maj, 2013 Pytam z ciekawości, bo dawno się tym nie interesowałem, a kiedyś był big deal- japkowy system sprawdzał sobie czy ma jakiegoś scalaka wlutowanego, czy coś. Teraz to składam PCta na gratach z allegro i jazda?zefir - Wto 07 Maj, 2013 wpisz sobie hackintosh w google -> 5 sec i masz gotowe konfiguracje pod mac osxsiema - Wto 07 Maj, 2013 Sorry, z rana przeglądam internet tylko przez hoczhecza
Faktycznie, świat się zmienia, Apple się kończy Anonymous - Wto 07 Maj, 2013
siema napisał/a:
Faktycznie, świat się zmienia,
trochę szkoda Schumachera Greg - Wto 07 Maj, 2013
siema napisał/a:
Czasem mam wrażenie, że gdyby nie napisał tego Greg, to nie byłoby takiego hejtowania.
To ciekawe
Tak jak Zef napisał, są gotowe konfigi które ludzie sprawdzają, instalujesz z pendraka, dorzucasz automatyczne nakładki sterowników i śmiga bezproblemowo. A zainstalowałem to bo już mnie Winda wku*wiała nawet przy banalnych rzeczach które robie na kompie w domu, ciągle coś się działo, nawet na 7'ce. Teraz jest póki co OK bizon - Wto 07 Maj, 2013 Nie wiem, co wy z tymi kompami robicie W7 zapierdala i nic się z nim nie dzieje M - Wto 07 Maj, 2013 Ja polecam ubuntu...