To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Puchar Hothatch.org 2012

M - Śro 04 Sty, 2012

mi napisał/a:
...a ja sobie tak czytam i czytam... Wszystko fajnie, może kiedyś nawet podjadę na oglądarę, ale podział na klasy... Hmmm... No niby spox, niby do 1.6, ponad 1.6, turbo jest ok, ale pod warunkiem, że:
a) nie ma żadnego downsizingowego silnika wśród startujących (a nie ma jak sądzę)
b) sprecyzujemy rozdział koło 1.6 litra. Widzę tu bardziej 1588 lub 1589 niż 1600...

Mi - podział na klasy jest hipotetyczny - 1.6 to 1.6, nie chce tu pisać wyliczać bo nie o to chodzi. Chodzi raczej o pewien rząd wielkości i potencjał.
Koniec końców to nie jest ultra ważne, fajnie jak w ogole coś się dzieje, ludzie się szkolą, robią progress - to jest dobre.

M - Śro 04 Sty, 2012

Marzy mi się taki sezon jak 2009 :)
Biłgoraj, Lublin, Wyrazów i Ułęż :)
To było coś. :)

GeKo - Śro 04 Sty, 2012

Rasputin napisał/a:
Swoją droga ciekaw jestem czy do żyje momentu gdy Morsa pokona jakakolwiek fura...oczywiście od nas z forum

Myślę że wystarczy ustalić pętle: Wisła Sczyrk Żywiec Wisła :D i Marek23 wygrywa :rotfl:

Greg - Śro 04 Sty, 2012

Wyrazów był spoko - trochę dziurawy i krótki jak każdy karting, ale fajnie było.

Ile płaciliśmy? Chyba po 30zł? :hhe:

Janusz - Śro 04 Sty, 2012

niestety w wyrazowie już z roku na rok coraz gorzej jest ;/ kiedyś były "tarki" a raczej wyjeb płytowy imitujący tarki, a teraz już nawet tego nie ma tylko jest piasek ;/ generalnie jest przepaść miedzy radomiem a wyrazowem, zwłaszcza na mokrym... Gdzie na mokrym radomiu jest mega kupa zabawy itp itd, a na mokrym wyrazowi to jest igranie z bankructwem...
Gaydek - Śro 04 Sty, 2012

kubas napisał/a:
gaydek nie będzie zadowolony ;D

:faja:

Najwyżej wejdę w inną klasę ;D

Loko - Śro 04 Sty, 2012

Janusz napisał/a:
niestety w wyrazowie już z roku na rok coraz gorzej jest ;/ kiedyś były "tarki" a raczej wyjeb płytowy imitujący tarki, a teraz już nawet tego nie ma tylko jest piasek ;/ generalnie jest przepaść miedzy radomiem a wyrazowem, zwłaszcza na mokrym... Gdzie na mokrym radomiu jest mega kupa zabawy itp itd, a na mokrym wyrazowi to jest igranie z bankructwem...

Ja strasznie miło wspominam mokry wyrazów, co zresztą widać w awatarze :D , i ściganie z marasem w 106 Koto zderzak w zderzak przez trochę dobrych kółek i ta ciągła napinka i przeginanie pały. Ale faktycznie, jest opcja strzelenia dacha ;)

Janusz - Śro 04 Sty, 2012

Loko napisał/a:
Ja strasznie miło wspominam mokry wyrazów, co zresztą widać w awatarze :D , i ściganie z marasem w 106 Koto zderzak w zderzak przez trochę dobrych kółek i ta ciągła napinka i przeginanie pały. Ale faktycznie, jest opcja strzelenia dacha ;)

ja na mokrym wyrazowie jeździłem tylko focusem wiec może temu to źle wspominam. bo po radomiu jeździłem clio i takiej zabawy jak wtedy do to nawet w zimie nie doświadczyłem :D

Greg - Śro 04 Sty, 2012

A gdzie nie ma opcji strzelenia dacha? :D
rasta - Sob 07 Sty, 2012

P ja jebie, przebrnąć przez ta kupę to jakaś masakra....

Dla mnie liczy się generalka, jazda dla jazdy mnie nie interesuje, jak chce sę pojeździć to jadę do Lidla po parówki :D

Panowie liczą się konkeety, a to pierwszy z nich pierwsze info już jest:

Cytat:
KALENDARZ sezon 2012 (stan na 04.01.2012r.)
Ogólnopolski Rallysprint ABCUP i BMW-Challenge:

I runda POZNAŃ - Tor Poznań (połączona z SuperOes) – marzec (wg kalendarza AW)*
Time Attack & Trening & Szkoła Jazdy Sportowej – sobota 31 marzec*
II runda NOWE MIASTO NAD PILICĄ – sobota 28 kwiecień
III runda OLEŚNICA koło Wrocławia – sobota 26 maj
IV runda TORUŃ + BYDGOSZCZ – sobota 16 czerwiec
Time Attack & Trening & Szkoła Jazdy Sportowej – sobota 30 czerwiec*
V runda BEDNARY** - sobota 28 lipiec
VI runda BEDNARY** - sobota 18 sierpień
VII runda NOWE MIASTO NAD PILICĄ – sobota 22 wrzesień
VIII runda Finał OLEŚNICA koło Wrocławia – sobota 27 październik

* - do potwierdzenia termin i miejsce, a także zasady i regulamin nowej imprezy
** - informujemy, iż w Bednarach trwa nadal rozległa budowa i zmiany z nią związane, w chwili obecnej zarządcy nie są w stanie zagwarantować czy i na jakim obszarze będzie możliwa organizacja imprezniezwłocznie informował poprzez stronę www.abcup.com.pl i www.bmw-challenge.pl.y, należy liczyć się z możliwością zmiany miejsca organizowania V i VI rundy, główne tereny rezerwowe brane w tej chwili pod uwagę: Kąkolewo, Debrzno, Zegrze Pomorskie, Toruń, Wrocław

Przy okazji informujemy, iż w Bydgoszczy w 2012 ma zakończyć się budowa nowego toru kartingowego, który w połączeniu z terenem przyległym być może będzie użyty przez nas do organizacji jednej z rund.
Organizator zastrzega sobie prawo zmiany powyższego kalendarza o czym będzie

M - Sob 07 Sty, 2012

Hmm... :>
Ale do nas na upalanie wpadniesz czy jak bo już się pogubiłem? :D

was79 - Sob 07 Sty, 2012

Daje Ci dyskretnego znaka, że chce puchar zaocznie dostać ;D
qbica - Sob 07 Sty, 2012

was79, musimy sobie zrobic jakąś poludniowa runde w chorzowie np ;D
M - Sob 07 Sty, 2012

qbica napisał/a:
was79, musimy sobie zrobic jakąś poludniowa runde w chorzowie np ;D
Do kielc za daleko? :)
Młody Papież - Sob 07 Sty, 2012

nigdy nie rozumiałem jak w tym parku w chorzowie można jezdzić samochodami... i jeszcze się tym jarać...
a co do tematu to nic sie niestety nie wypowiem, bo mam ignorawny :*