ICE - In Car Entertainment - CMR2 - hothatcheiros motorsportos
M - Śro 29 Lut, 2012 Wczoraj dopiero odpaliłem - i po tcp można grać w internecie normalnie tylko trzeba ustawić przekierowanie dwóch portów Anonymous - Śro 29 Lut, 2012
Janusz, ustaw przekierowanie portów i ciśniemy wieczorem
nie wiem o co chodzi ale dobra kosmita - Śro 29 Lut, 2012 2.15.57 cordoba MTLoko - Śro 29 Lut, 2012 O tak na potwierdzenie, że się jednak da
zefir - Śro 29 Lut, 2012 kurde musze odkopac oryginalke w domu,
bo na tej wersji chomikuj mam problemy z wyswietlaniem np. nie moge zrobic ustawien bo brak tych suwakow nie dzialaja mi wskazniki podczas gry M - Śro 29 Lut, 2012 Ja ścigągnąłem z TPB ale nie mam dźwięku, czy jakiś spec IT z forum mógłby mi pomóc? Janusz - Śro 29 Lut, 2012 nowe sterowniki do kary dźwiękowej Barejka - Śro 29 Lut, 2012 wlasnie to sciagam, jeszcze dosc nie dawno w to popylalem, ale nie wiem jak mi sie to uda zaistalowac bo jestem ciemny jak te majtki w awatarze Janusz - Śro 29 Lut, 2012
Barejka napisał/a:
jestem ciemny jak te majtki w awatarze
w dupę tez tak włazisz ?? B-Rey - Śro 29 Lut, 2012
Widzę, ale nie widzę. Moze bez skrotow, ale na jakich kodach i na jakim setupie? Nie oszukujmy się. 2:12 to jakas abstrakcja seryjnym autem
Przemku przecież tu nie chodzi o to żeby się oszukiwać, grac na kodach, czy jechać połowę trasy skrótami jak widać da się zrobić spokojnie okolice 15, bez żadnych kodów i skrótów itp...