was79 - Śro 09 Maj, 2012 Przelew poszedł, inżynier ds reno będzie dawał mi suport Passenger - Śro 09 Maj, 2012 Karwa... Dzień później jest jedyny pasujący mi termin TPTD... Bonczek - Śro 09 Maj, 2012 Takie jeszcze info znalazłem:
Długość owalu - 1140m
Długoś kartingu - 880m
Foto poglądowe:
Czy ktoś chce, żeby mu ogarnąć jakieś spanie lub coś innego? M - Śro 09 Maj, 2012 Tak Bonczek - Śro 09 Maj, 2012 Ale co Ci potrzeba - daj jakieś konkrety i wytyczne, to zobaczę co jestem w stanie ogarnąć qbica - Śro 09 Maj, 2012 przelew wysłany M - Śro 09 Maj, 2012 To zalezy czy robimy integracje czy rozjezdzamy sie do domu? Ja bede sam jechal czyli jedna osoba.Bonczek - Śro 09 Maj, 2012 Ja tak jak wspominałem o 17:00 muszę być na ślubie w Kielcach, po czym przyjadę do Was znowu, zamknę imprezę na torze i pojadę na wesele, więc ja z integracji w tym dniu odpadam, chyba, że w przeddzień? budzik - Śro 09 Maj, 2012 Hmm,tak patrze na ten termin i w sumie nie mam żadnych planów ani roboty na ta chwile.
Gdybym miał transport z Wwa do Kelc i spowrotem to na ogladare z fotkami mógłbym wpaść zefir - Śro 09 Maj, 2012 ja raczej bede lecial na sobote, ewentulanie bede mial niedziele wolna ale Bonczkowi nie pasuje, ktos zostaje jeszcze do niedzieli?roj - Śro 09 Maj, 2012
Bonczek napisał/a:
Ja tak jak wspominałem o 17:00 muszę być na ślubie w Kielcach, po czym przyjadę do Was znowu, zamknę imprezę na torze i zabieram Was wszystkich na wesele,
Konrad - Śro 09 Maj, 2012 Jakie są wymagania co do kasku?
Mam fullface rowerowy, albo dostęp do crossowego albo czegos takiego http://www.motomania24.pl/img/p/851-1438-large.jpg. Ewentualnie narciarski
Nie mam zamiaru kupować omp ani nic w tym przedziale cenowym na pierwszy raz na torze Bonczek - Śro 09 Maj, 2012 Wymagania co do kasku są takie, że trzeba mieć kask - napisałem to napisałem, nie drąż tematu Konrad - Śro 09 Maj, 2012 Bonczku bez napinki, pytanie czysto teoretyczno-laickie, nigdy nie byłem na torze, więc nie wiem czy są jakieś wymagania co do kasku. michool_vt - Śro 09 Maj, 2012 integracyjnie wpadlbym na browara 'po'