To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Ulez trackday 24.06 i 7.07

roj - Sob 07 Lip, 2012

Stf napisał/a:
pumfkp napisał/a:
trasa jak poprzednio?

tak. miejsca pod słupkami są oznaczone.

Buni zamiast każdego słupka zostawia kapsel.. :rotfl: :rotfl:

pum - Sob 07 Lip, 2012

to pomijajac Stfa to szalu z czasami nie ma.
EmerytRs2 - Sob 07 Lip, 2012

roj napisał/a:
jak laweta? faktycznie zero dopłat? ile razy tak możesz w roku zrobić?

zero... laweta chyba z tej samej firmy co puma ostatnio wiozła :D
nie można powtarzać awarii :D , holowanie albo do warsztatu albo do miejsca zamieszkania, ale nie dalej niż do miejsca zamieszkania !!.

Kurcze czas STF jest nie do przebicia, pełen szacunek dla tego Pana.

pum - Sob 07 Lip, 2012

kufa emeryt mnie lawetowal gosciu z bialegostoku
Anonymous - Sob 07 Lip, 2012

pumfkp napisał/a:
to pomijajac Stfa to szalu z czasami nie ma.

Niestety też mam takie odczucie. Strasznie mnie zdziwiło to "tylko" 3:17 :(

Ale 34stopnie robią swoje. Poprzednio było ponoć 24-25. Ja czułem na przykład jak auto puchło i mimo studzenia i polewania IC wodą g.w.n.o to dawało bo po chwili był tak gorący, że mogłem sobie jajecznicę smażyć. Ciekaw jestem ile realnie miałem mocy :/

siema napisał/a:
Kiedy następne upalanie, ja się pytam!

ponoć 04.08 (sobota) i 15.08 (wolna środa)

Miniac - Sob 07 Lip, 2012

EmerytRs2 napisał/a:

Kurcze czas STF jest nie do przebicia, pełen szacunek dla tego Pana.

Się okaże.. :]

Gratulacje czasu. Ile to szybciej niż ostatnio na Pzero?

ps. tłumacząc zapowiedzianą obecność: rozebrałem zawieszenie w MINI, a 'wulkanizator' wylądował w szpitalu... aż tyle pracy mu chyba nie dołem xD .. tuleje będzie w tygodniu kończył jego syn :/

Stf - Sob 07 Lip, 2012

nie no - na świeżych slickach urwałoby się na dohamowaniach sporo... no zobaczymy - nie ma sensu spekulować co by było gdyby. mini zdolne sieknąć clio na lajcie więc czas wiadomo że tymczasowy, nawet w klasie do 2000ccm ;)
kaziu1985pn - Sob 07 Lip, 2012

EmerytRs2, co to za firma ze bez dopłat ?? :)
EmerytRs2 - Nie 08 Lip, 2012

PTU, Ziom z Ryk.
http://imgur.com/a/XwpXn#0

Kamill - Nie 08 Lip, 2012

http://s1153.photobucket....lez_07_07_2012/
Trasa wydaje mi się prawie taka sama, ale szykana na długiej prostej była ostatnio luzniejsza bo na 4rce tam przechodziłem, chyba zę od temp zawieszenie mi zgalareciało.
Film się zrzucają będę dokładał na bieżąco.
Tu jest przejazd pomiarowy 3.17.00

Jest to ostatni przejazd tego dnia na kończących sie maxsportach z przodu, na filmie wychodzi też 3.17 wiec jak zrzucę resztę filmow zobaczę ktory miałem najlepszy(oczywiscie nie oficjalny :) ) bo widze na tym 3.17 3 spore błędy i początek mało agresywny bo na poprzednim przejeździe maxsport sie przegrzał i poszedłem niespodziewanie 2x w trawe wiec wa pierwsze zakręty był przejechane asekuracyjnie.
Ogranizacja ok jak zwykle, ale w taka pogode nigdy więcej, głowa jeszcze dzisiaj mnie boli :'( , nie nadaje się żeby robić jakiś większy wysiłek w takie upały siedząc na codzień w klimatyzowanym biurze :/ Wypiłem 5 oshee i butelke wody, pozniej w domu jeszcze jakieś napije, a odlałem sie tylko raz przed spaniem :rotfl:

Rasputin - Nie 08 Lip, 2012

Kurcze jak bedzie nastepne upalanie to biore Clio...stop Fiestę i do Ryk. Zazdroszczę tak udanego track day'a. Od ost Poznania jeżdżę tylko maluchem i strasznie ,mnie ciągnie do czegoś szybszego :]
Czasy Stf to jakieś szaleństwo xD Gratuluje i zazdraszczam Przemek :]

roj - Nie 08 Lip, 2012

Kamill napisał/a:
Trasa wydaje mi się prawie taka sama, ale szykana na długiej prostej była ostatnio luzniejsza bo na 4rce tam przechodziłem, chyba zę od temp zawieszenie mi zgalareciało.

jak patrzyłem na onboardy to chyba trochę było różnic.
np. inaczej wyglądała konfiguracja pierwszy prawy -> lewy na starcie (ale nie mam porównania na żywo)

Kamill - Nie 08 Lip, 2012

Dobra więc od upałów tel sie poddał i nagranych mam 3 cale okrążenia resztę są jakieś poucinane.
Polecam 2:48, Roj popisuję się przed koleżanką na prawym jak mu zawieszenie wybiera w każdych warunkach. :rotfl:

roj - Nie 08 Lip, 2012

Kamill napisał/a:
Roj popisuję się przed koleżanką na prawym jak mu zawieszenie wybiera w każdych warunkach.

pyszny żart milordzie.. :/

:]

w końcu zamiast przywozić ciągle jakieś wynalazki to założyłeś lepsze opony i od razu są efekty :jupi:

Anonymous - Nie 08 Lip, 2012

roj napisał/a:
Kamill napisał/a:
napisał/a:
Roj popisuję się przed koleżanką na prawym jak mu zawieszenie wybiera w każdych warunkach.

pyszny żart milordzie..

na sianko się zachciało? :>