Kulturka - [B] Amerykańskie burgery i sztejki po polsku - Barnburger
PiTT - Wto 16 Lip, 2013 pałacuPirania - Wto 16 Lip, 2013 Jezu, jak można polecać Jeffsa, przynajmniej tego na polach...
Moje doświadczenia - 2 spalone na podeszwę stejki, na pewno nie warte tej kasy. Sałatka która okazała się miską z czegos jadalnego jak wafel, w tym 3/4 sałaty lodowej 3 plastry pomidora, ogórka, bez sosu, a na samym dole nispodzianka - PARAGON ZE sniadania
Koleżanka na szczęscie wpadła na pomysł żeby przed konsumpcją wszystko wysypać i wymieszać i wtedy ukazała się nam taka niespodzianka - na dole na waflu dobrze przyklejony paragonik
Przetestowane Miniakowe burgery, w moim wypaśnym mięso (+ ser&bekon) na 2cm plus bułka, kaliber taki, że nie jest się w stanie tak paszczy otworzyć żeby ugryść całość. Do tego frytky grubo ciachane. Całkiem zjadliwe rasta - Wto 16 Lip, 2013 JA polecam Asado na Kredytowe, jeden z lepszych kebabów w Wawie, a od pewnego czasu w ofercie mają też burgera. Zestaw za 19 pln lub 21 pln z serem. Dostajemy konkret burgera z dwoma kawałakmi mięsa, do tego sporo frytek (bardzo dobrych) i surówkę też o normalnym rozmiarze, a nie w naparstku. Wszystko na talerzu - stosunek jakość/cena super Cartoon - Wto 16 Lip, 2013 http://www.example.pl/ran...barow-25821.htmpcs - Wto 16 Lip, 2013 jak ktos sie wybiera w strone Otwocka to polecam burgery w cafe Peron w miedzylesiu, dla burgerow jest osobna buda (od miesiaca dopiero) i jest naprawde niezle. Jak ktos sie wybiera z dziecmi to jest tez druga buda z lodami (o dziwnych smakach czasami np. bazylia czy szczaw )Kamill - Wto 16 Lip, 2013
rasta napisał/a:
JA polecam Asado na Kredytowe, jeden z lepszych kebabów w Wawie, a od pewnego czasu w ofercie mają też burgera. Zestaw za 19 pln lub 21 pln z serem. Dostajemy konkret burgera z dwoma kawałakmi mięsa, do tego sporo frytek (bardzo dobrych) i surówkę też o normalnym rozmiarze, a nie w naparstku. Wszystko na talerzu - stosunek jakość/cena super
+1, ostatnio dość często tam wpadam, tym bardziej ze jest gdzie fure przyparkować. Jak sie idzie w kilka osob nie kazdy musi lubić burgery wiec sa jeszcze kebaby jakies steki itp. Steków nie jadlem, kebab pierwsza klasa.Jakarti - Wto 16 Lip, 2013 REKLAMA
w kabab kingu baranina kosztuje 8zl na cienkim
zdziwiłem się, że tak tanioPirania - Wto 16 Lip, 2013
Jakarti napisał/a:
REKLAMA
w kabab kingu baranina kosztuje 8zl na cienkim
zdziwiłem się, że tak tanio
TY jesz Kebaby ?? szok tato kupe PiTT - Wto 16 Lip, 2013 Żakarti je tylko kawior... coś ściemnia Jakarti - Wto 16 Lip, 2013 KEBAB Z KAWIOREM
jak to koszula zmienia postrzeganie człowieka..
mozna byc glupim nierobiem (jak ja) i wystarczy zalozyc koszule a od razu ludzie mysla, ze jesz kawior.. wot tajemnica sukcesu Franek - Śro 17 Lip, 2013 Moze ktos próbował?
https://www.facebook.com/BurgerKitchenPL