To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RSMP, RPP...] SEZON 2013

Loko - Wto 16 Kwi, 2013

106 napisał/a:
nasze przejazdy :)

Ooo tak zupełnie odmiennie od tego co pokazałeś nam za pierwszym razem, wygląda na jechane z głową. :)

106 - Wto 16 Kwi, 2013

Loko napisał/a:
Ooo tak zupełnie odmiennie od tego co pokazałeś nam za pierwszym razem, wygląda na jechane z głową. :)

wszystko na 5+. i tu i na cieszynce byla bardzo fajna i pewna jazda,
a za pierwszym razem bylo podpisane ze to nauka byla ;)
martin.h napisał/a:
Znamy już szczegóły tegorocznej Wisły, najważniejsze to termin sobota-niedziela, pierwszy dzień w rejonach Skoczowa, drugi bliżej Istebnej, ale lecą też Ochaby. Park serwisowy na Zagroniu :)

jak chodzi o trasy to mega rajd sie zapowiada.

qbica - Wto 16 Kwi, 2013

martin.h napisał/a:
Ma ktoś namiar na jakieś dobre noclegi w Ustroniu lub okolicach, ewentualnie możemy zorganizować grupowe spanie jeśli jest ktoś jeszcze chętny :)

http://e-nocleg.pl/nocleg,j00seph.html
http://e-nocleg.pl/nocleg,adam73.html

w sobote wieczorem możemy ogarnac jakiegoś grila u mnie ;D

martin.h - Wto 16 Kwi, 2013

Te noclegi to są blisko ciebie? ;D
qbica - Wto 16 Kwi, 2013

1km ;D
qbus - Śro 17 Kwi, 2013

To i nasze przejazdy dla porównania.

Przem_106 - Śro 17 Kwi, 2013

Qbus mordo ty moja, wszystko fajnie tylko cholera, wolno. Lubie waszą załogę bardzo, ale musicie torszkę przyspieszyc. Ty jako doswiadczony pilot powinienes wiedziec gdzie mozna przyspieszyc zeby było jednoczesnie bezpiecznie. Powinniscie troszkę zaryzykowac, nawet kosztem małych przygod(nie dzwonow)! Przypominam o kierownicy :)
CHRZANEK - Śro 17 Kwi, 2013

Przem jest ekspertem :)
106 - Śro 17 Kwi, 2013

mysle ze rajd swidnicki w warunkach jakie byly to kiepskie miejsce na podejmowanie
ryzyka kosztem malych przygod ;D
przed nami rajd nadwislanski tam juz qbusy otworza sie jak trzeba ;)

nasze przejazdy z oesrecords
koncowe 2, 3 ujecia to ostatni OS... tam juz troche gonilismy :]

Przem_106 - Śro 17 Kwi, 2013

CHRZANEK napisał/a:
Plan na 2013 to coś w końcu pojechać...
Ale nie jak jakiś amator, co wiezie sie od startu do mety i ciągle gada, że zdobywa doświadczenie i ważne żeby dojechać, I tak już kolejny rok z rzędu. Wyścigi są po to żeby zwyciężać, a jeśli nie uda się wygrać to przynajmniej jechać coraz szybciej

Chrzaniu, twoje motto mocno do mnie trafia :)

Znam Qbusia i Klaudię i wiem, ze są ambitną załogą chcącą walczyc i zdobywac coraz to wyzsze cele. Wierzę, ze Kuba potraktował moją wypowiedz konstruktywnie, a nie krytycznie. Za kazdy rajd nalezą się brawa dla Klaudii, bo niewiele jest dziewczyn kierowcow, a objechanie kazdego faceta jest niemal zwycięstwem :jupi: .....Ale jak to się mawia, co szkodzi sprobowac pojechac szybciej :) Wiem, ze to nie łatwe, ale probowac trzeba. Pamiętajmy, ze z wielu względow Bardzo szybka kobieta jest bardziej zauwazalna niz bardzo szybki kierowca. ;-)

CHRZANEK - Śro 17 Kwi, 2013

Wiesz... są dwie drogi zbliżania się do "swoich 100%".

1) zaczynamy od 80% i idziemy w górę.
2) zaczynamy od 120% i folgujemy.

:) Ta druga metoda jest dużo droższa :)

qbus - Sob 20 Kwi, 2013

Przem tylko my to wszystko wiemy, analizujemy, probojemy wykluczyc pewne rzeczy no ciezko powiedziec co i jak. Wewnetrzny strach jakoś Klaudię paralizuje, na drugiej petli Swidnicy doszlo do tego chyba przemeczenie ogolnie jest to bardzo zlozony problem. Potrafi przejechac 5 km tak że mi kopara opada po czym jak trafi na 2-3 mega zasyfione zakrety na ktorych bedzie miala problem to do konca odcinka nie potrafi znowu przyspieszyc, jedzie tak aby czasem nic sie z samochodem zlego nie stalo. Spoko Nas takie komentarze nie bolą bo są trafione i prawdziwe a nie złośliwe.

Cytat:

Niestety ale nie jedziemy, Wisla tez stoi pod bardzo duzym znakiem zapytania. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o...

106 - Wto 23 Kwi, 2013

qbus napisał/a:
Cytat:

Niestety ale nie jedziemy, Wisla tez stoi pod bardzo duzym znakiem zapytania. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o...

szkoda :(

dzis mija I termin zgloszen na nadwislanski

kto jedzie od nas jedzie?
Bad-i, rundi, ja... Kuner? ktos jeszcze? Mick sie nic nie chwali...... :)

Bad-i - Wto 23 Kwi, 2013

Kołdej/Mirek lecą :)
Mick - Wto 23 Kwi, 2013

106 napisał/a:
ktos jeszcze? Mick sie nic nie chwali...... :)

Ty już i tak wiesz, to się pochwale, że też jadę ;)
Tym razem puchar ASTRA ;D