martin.h - Śro 14 Paź, 2009 Dobry tytuł Michał - Śro 14 Paź, 2009 OSKAR - Śro 14 Paź, 2009
Michał napisał/a:
SSijta czarnuchowi pałe i srajta mu na ryj
IHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rLpfsfAwMSY&hl=pl&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rLpfsfAwMSY&hl=pl&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Mocne i to bardzo.
Ogólnie zajebisty film "Blood Diamond"martin.h - Czw 15 Paź, 2009 tabu - tyle mam
PiTT - Czw 15 Paź, 2009 lubię to! martin.h - Czw 15 Paź, 2009 25.10 koncert w Chorzowie, a jako support gra Jumanji (też fajna muza).
Jumanji - Nie odwracaj się
Michał - Czw 15 Paź, 2009 PiTT - Czw 15 Paź, 2009 mistrz
Michał - Czw 15 Paź, 2009 wiemy wiemy ze lubisz taką muzyke
szanty i te sprawy ....PiTT - Czw 15 Paź, 2009
Michał napisał/a:
wiemy wiemy ze lubisz taką muzyke
szanty i te sprawy ....
niech ja Cię dorwę!
to klasyka Polskiej muzyki czarna maso Michał - Czw 15 Paź, 2009 h.u.j z tą marną muzyką
to jest klasyka ignorancie
KonradMK - Czw 15 Paź, 2009 Majk nie odróżnia szant od rocka, tak jak normalny biały człowiek nie odróżni 50 centa od sprzedawcy na stadioniePiTT - Czw 15 Paź, 2009
Michał napisał/a:
h.u.j z tą marną muzyką
to jest klasyka ignorancie
po pierwsze primo nie używaj słów których nie potrafisz poprawnie wypowiedzieć
po drugie primo widzę progres w Twoim wizerunku Mr. Nighta
po trzecie primo ultimo to jest klasyka zią
martin.h - Czw 15 Paź, 2009
Michał napisał/a:
h.u.j z tą marną muzyką
Oj Majk pogrążasz się, można nie lubić takiej muzyki, ale szacunek trzeba do niej mieć. Ta muzyka to szczerość, a nie teksty o dzifkach, drogich furach i ogromnym hajsie.
To też dobry kawałek, jeden z moich ulubionych, bardzo nostalgiczny, szkoda że już bez Ryśka
Cartoon - Czw 15 Paź, 2009 Do tych 3 kawałków które wrzuciliście dodałbym jeszcze List do M. i Czerwony Jak Cegła aaa i jeszcze Wehikuł Czasu
Dla mnie to najlepsze kawałki Dżemu