To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

Pirania - Czw 13 Gru, 2012

M, tę ramke wymienia sie razem z telefonem :-)
M - Czw 13 Gru, 2012

Ja ją prawie zdjąłęm i to też jest powód dlaczego muszę ją wymienić :rotfl:
Kenet - Czw 13 Gru, 2012

Ale osobno tego nie kupisz :]
Kenet - Czw 13 Gru, 2012

Michał napisał/a:
kenecior
dalej pracujesz w GM ? bedziesz w piątek/sobote ?
podrzuciłbym srajfona na wymiane guzika bo przestał działać ( przycisk, nie srajfon )

Majk ja sobie teraz siedzę w Europlexie przy Puławskiej, ale przycisk jest do ogarnięcia, nawet jak mnie nie będzie w GM. Zadzwoń do mnie, ja dam znać na serwis i ogarną temat.

Bart - Czw 13 Gru, 2012

Kenet napisał/a:
Majk ja sobie teraz siedzę w Europlexie przy Puławskiej, ale przycisk jest do ogarnięcia, nawet jak mnie nie będzie w GM. Zadzwoń do mnie, ja dam znać na serwis i ogarną temat.

Michał - Czw 13 Gru, 2012

:lol2:

hehe oki, bede dzwonił :)

adamwarszawa - Śro 19 Gru, 2012

Widzę, że część osób zna się tutaj na telefonach, muszę niedługo przedłużyć umowę w Play, jaką opcje możecie mi polecić w abonamencie 70-90 zł ? Galaxy S Advance się do czegoś nadaje czy lepiej S2? Czy w ogóle ofertę bez telefonu i osobno coś kupić? Ktoś się orientuje jak teraz "negocjować umówy", żeby to coś dało ?
PiTT - Śro 19 Gru, 2012

niestety Play dla indywidualnych nie ma zbyt ciekawej oferty cenowej
nawet przy abo ok 100zł. telefony kosztuję kupę kasy... w takim wypadku lepiej sobie przedłużyć umowę bez telefonu, płacić mniej, mieć umowę na 12 m-cy i osobno kupić tel.
S2 można teraz wyrwać za dobre pieniądze na allegro

M - Śro 19 Gru, 2012

1.Nadaje się ale zależy od twoich wymagań
2.Strategia negocjacyjna = "Chciałbym rozwiązać umowę" - daje Ci dobrą pozycję wyjściową

kamil - Śro 19 Gru, 2012

hehehe już to nie działa
PiTT - Śro 19 Gru, 2012

tak mi się zdaje że to bardziej "urban legend"
znajomy znajomego wyrwał taki a taki telefon w mega niskiej cenie... gówno prawda :D
nie podoba się to wypad, masz przygotowane specjalne oferty dla nowych abonentów, przedłużających umowy oraz tych co chcą dokupić kolejny numer

kamil - Śro 19 Gru, 2012

zresztą nie od dzisiaj wiadomo, ze lepiej się traktuje nowego klienta niż starego lojalnego.
PiTT - Śro 19 Gru, 2012

też nie do końca bo np w PLAY najlepsze warunki są dla przedłużających i przenoszących numer
jak chcesz dokupić kolejny numer albo podpisać nową umowę to masz nieco gorsze
przynajmniej tam jest wszystko przejrzyste i możesz wszystkie informacje uzyskać z poziomu strony

adamwarszawa - Pią 21 Gru, 2012

Mam do wyboru mam :
Samsung - s5830, ACE2 (ewentualnie Galaxy S Advance)
LG - Swift L5, L7
Sony - Xperia Miro
HTC - Desire V, (ewentualnie X)

Ktoś coś poleca, czy dać sobie spokój, wziąć 2 razy tańszy abonament z dodatkowymi 50 minutami i umową krótszą o pół roku ?

Kenet - Pią 21 Gru, 2012

adamwarszawa napisał/a:
Ktoś coś poleca, czy dać sobie spokój, wziąć 2 razy tańszy abonament z dodatkowymi 50 minutami i umową krótszą o pół roku ?

+1

Chyba, że masz Galaxy S Advance za 1 zł to wtedy jeszcze można ten telefon pobrać.