dzik - Pią 06 Wrz, 2013 Sprawa z OFE jest kiepska z jednes strony, z drugiej i tak to był mały procent.
Ale pomysły ekonomiczne Prezesa są jeszcze lepsze. Wieć znowy wybór pomiędzy dżumą a cholera.M - Sob 07 Wrz, 2013 Piotrek powinieneś się cieszyć, przecież prywatne emerytury to utopia a teraz będziesz miał "doładowaną" obligacjami wspaniałą emeryturę z zusu - nikt tak nie zadba o to jak państwo. Powinieneś był co najmniej szampana otworzyć z tej okazji Anonymous - Sob 07 Wrz, 2013 M - Nie 08 Wrz, 2013 Sytuacja wygląda (nie)ciekawie:
siema - Nie 08 Wrz, 2013
M napisał/a:
Sytuacja wygląda (nie)ciekawie:
O, Flightradar dla statków wojennych M - Nie 08 Wrz, 2013 Zobaczysz jaki będzie sylwester jak któremuś puszczą nerwy Kamill - Nie 08 Wrz, 2013 Jechałem na majówkę to był wybuch w Pradze. Teraz jadę na wakacje to mi wyspę niszczycielami otoczyli. bizon - Nie 08 Wrz, 2013 A1 - pudło Bonczek - Nie 08 Wrz, 2013
Jechałem na majówkę to był wybuch w Pradze. Teraz jadę na wakacje to mi wyspę niszczycielami otoczyli.
a gdzie i kiedy jedziesz?Chloru - Nie 08 Wrz, 2013 Dawać tu Gmocha to ogarnie! GeKo - Nie 08 Wrz, 2013 Polska kurwa
http://www.rpwik.sosnowiec.pl/
Sytuacja trwa od środy, dziś przypadkiem na Onecie wyczytałem.
Żadnej informacji na tablicy ogłoszeń czy bloku.Młody Papież - Pon 09 Wrz, 2013 Sosnowiec 'kurwa'
Problem podobno jest tylko na Niwce
Ja dostałem SMSa od 'Miasta' GeKo - Pon 09 Wrz, 2013 He he to jeszcze lepiej bo o Niwce nic nie ma w komunikacie