dawałem to rano w humorze... miałem nadzieję, że Cię Maćku zainteresuje kubas - Wto 15 Sty, 2008 rasta zmien u siebie na stronie pewna rzecz...
"wnętrze od Focusa ST (fotele pułskóra)"CHRZANEK - Wto 15 Sty, 2008
kubas napisał/a:
rasta zmien u siebie na stronie pewna rzecz...
"wnętrze od Focusa ST (fotele pułskóra)"
Juras lubi lizać skure
I stąd ten bląd
Niech lepiej zderzak zmieni, bo inaczej to nigdy nie dostapi zaszczytu umieszczenia "pimpka" Vlodarsky - Wto 15 Sty, 2008 ale pisze się pÓłskÓra chłopaki...kubas - Wto 15 Sty, 2008 no o to mi chodzilo przeciez rasta - Wto 15 Sty, 2008 Ale z was wredne łajzy
A zderzaczka specjanie nie zmieniam :
Żebyście mieli o czym gadać Vlodarsky - Wto 15 Sty, 2008 tak jest wloty muszą być ja to wogóle o jakim body kicie pomyślę chyba !!!!! bo to nuda ciągle myśleć o silniku.Michał - Wto 15 Sty, 2008 rasta , zajebisty mokasyn kochanie Vlodarsky - Wto 15 Sty, 2008 a jak paznokcie pięknie oprawione widać, że nie obgryzasz !!Michał - Wto 15 Sty, 2008 włodziu, w morde jeża, SOKOLE ŁOKO !!
Rasta o siebie dba - sie gra sie ma Dariano - Wto 15 Sty, 2008 ...i te delikatne dłonie....mmmhhhhhh Vlodarsky - Wto 15 Sty, 2008 jak zakłada zderzaki to nosi mokasyny a jak na wieczór wyleci to pewnie szyszki doczepia... tak jest "się gra - się ma" Ja miałem kiedyś Alladyny z daru dla powodzian ale już nie nosze... za duży przebieg mają.rasta - Wto 15 Sty, 2008
Jak ten zderzaczek się wam nie podoba to jesteście jacyś spaczeni KonradMK - Wto 15 Sty, 2008
Vlodarsky napisał/a:
jak zakłada zderzaki to nosi mokasyny a jak na wieczór wyleci to pewnie szyszki doczepia... tak jest "się gra - się ma" Ja miałem kiedyś Alladyny z daru dla powodzian ale już nie nosze... za duży przebieg mają.
no i nie było zapasowych szyszek a oryginalne odpadły na weselu Vlodarsky - Wto 15 Sty, 2008
rasta napisał/a:
Ja trzymałem aparat, mokasyny kolegi
Jak ten zderzaczek się wam nie podoba to jesteście jacyś spaczeni
oj tam... my tylko tak zalotnie Cię prosimy, żebyś nam wytłumaczył co i jak siatka będzie zrebrna ? Ja bym ją na czerwono zrobił