To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [M] Teledyski

Michał - Czw 15 Paź, 2009

Cytat:

Oj Majk pogrążasz się

sorry ziom, ale to juz jest marne ...
ja sie na tym nie wychowałem, dla mnie ta muzyka to abstrackja. Szacunek to można mieć do Jana Pawła a nie do typa który sobie muzyczke podśpiewywał ...

kubas - Czw 15 Paź, 2009

Michał napisał/a:
Cytat:

Oj Majk pogrążasz się

sorry ziom, ale to juz jest marne ...
ja sie na tym nie wychowałem, dla mnie ta muzyka to abstrackja. Szacunek to można mieć do Jana Pawła a nie do typa który sobie muzyczke podśpiewywał ...

właśnie ! :)

KonradMK - Czw 15 Paź, 2009

Po pierwsze: Szkoda Ryśka :D

Po drugie - Majk, na czym ty się wychowałeś? Jestem od ciebie o rok starszy a wychowałem się na tym co było na topie gdy miałem kilka lat:

Polskie:
Lady Pank
IRA
TSA
Majka Jeżowska
Liroy

Reszta świata:
M. Jackson
Wu Tang Clan
Rage Against The Machine
House of Pain
i podobne

50 cent jadł swoje baby jeszcze gdy ja już byłem wychowany przez muzykę.

Specjalnie nie piszę długiej listy tylko wybrałem najważniejsze, bez uwzględniania jakiejkolwiek kolejności.

szczerze ??
prosze bardzo , dobrze wszystko pamiętam

podstawówka to były sysfy, później miałem epizydoczyny moment ( ok 4 lat ) który dobrze pamiętam
1. iron maiden
2. ratm
3. nirvana
tak sie zajarałem ze kupiłem sobie gitarkie elektryczną , sam zbigniew hołdys mi sprzedawał w jego sklepie muzycznym koło placu MDM

W czasie jak siora miała wypadek ( dobrze wiesz kiedy to było )
cioteczna siora pokazała mi sean combsa, nas'a, jay'a-z i innych do tego dolożyłem

1Barry White
Herbie Hancock
tyle z rzeczy które pamiętam.
Na studiach coraz bardziej słuchałem hh , razem z czangiem kutangiem i powoli dokladałem housy

jak widzisz , nie ma u mnie poslkiej muzyki

spoko Majk, więc nie mów że się wychowałeś na czymś innym tylko po prostu nie słuchałeś Dżemu. ja też nie słucham już UB40 ani Davida Hasselhoffa ale pamiętam że coś takiego było i się nie wypieram :D :D :D

no ale chyba jak nie słuchałem = ze się nie wychowałem :/
kondziu, kocham cie
ps. don't hassle with the HOFF !!

PiTT - Czw 15 Paź, 2009

hahah, a słuchałeś La Bamba?
CC Catch
Milli Vanilli
KAOMA - Lambada
SCORPIONS
Paula Abdul
ROXETTE
TECHTRONIC
FRANEK KIMONO
RAY PARKER JR Ghostbusters
itd. itp.

martin.h - Czw 15 Paź, 2009

U mnie to była głównie polska muzyka (teraz odwrotnie): Lady Pank, Piersi, Elektryczne Gitary, Big Cyc, Dżem, T.Love, Myslovitz, Oddział Zamknięty, długo by wymieniać. Z zagranicznych głównie Oasis, później trochę klasyki typu Deep Purple, Led Zeppelin, The Doors i wiele innych.

zią, lista jest dłuższa i smutniejsza niż się spodziewasz :D

widzę martin, że mamy identyczne doświadczenie muzyczne, z tym, że ja przeszedłem od Power i Death Metalu przez HH do Jazzu i Bluesa. A teraz słucham tylko Lady Gaga jak wpadnę do Majka raz w roku :D :D :D
PiTT - Czw 15 Paź, 2009

mistrz

martin.h - Czw 15 Paź, 2009

Pamiętam jeszcze jak usłyszałem po raz pierwszy Sex Pistols, wtedy zapanowała fascynacja punk rockiem :D

Anarchy In the UK - Sex Pistols

ja się nigdy specjalnie punkiem nie interesowałem. no może poza The Bill, Starzy Sida itp bo fajne teksty mają. A no i jeszcze Iggy Pop.
PiTT - Czw 15 Paź, 2009

a tu w mixie

pP - Pią 16 Paź, 2009

Tinchy Stryder - You're Not Alone
koleś trochę śmieszny ale ta piosenka naprawdę mu wyszła..