poza tym jesli remont jest generalny czyli wszystko nowe to przebieg spada do zera, nie? CHRZANEK - Wto 23 Sty, 2007 "w 1.1 zawsze byłem pierwszy na starcie ze świateł, gorzej jak już dojechał do 60km/h - przestawał przyspieszać. no i powyżej 130km/h palił ogromne jak na swoją moc ilości benzyny"
No to ja miałem trudności do momentu az w AX kończyła się dwójka, a w tamtym (cholera to może gaźnik był) to dwójka stykała do 100kmh. W sportingu przy 100 to juz jest nieżle zakręcone 3 KonradMK - Wto 23 Sty, 2007 faktem jest że AX to jedno z fajniejszych autek miejskich, może nie był mega ładny ale prowadził się bardzo dobrze, miał świetną widoczność, radził sobie pod górkę i dojechał w 9 godzin do Wiednia Michał - Wto 23 Sty, 2007 bumelanci
KonradMK - Wto 23 Sty, 2007 i te 3-śrubowe koła hehehe jak w tavrii
[ Dodano: Wto 23 Sty, 2007 ]
ten ostatni ma customowe
[ Dodano: Wto 23 Sty, 2007 ]
te puchary to chyba za dojechanie na zlot na jednym zbiorniku płynu chłodzącego CHRZANEK - Wto 23 Sty, 2007 Przeciez to ostatnie to Corsa KonradMK - Wto 23 Sty, 2007 coś mi nie pasowało ale Michała bym nie podejrzewał o takie coś... no no heheheCHRZANEK - Wto 23 Sty, 2007 No to muka... KonradMK - Wto 23 Sty, 2007 przy pierwszej okazji CHRZANEK - Wto 23 Sty, 2007 Wracając do AX to ten najmocniejszy (1,4 na wtrysku) to chyba miał koła na 4śruby ??Michał - Wto 23 Sty, 2007 nie nie !! hehe, to tavria jest !! Wogole niezłe mają forum. Nawet mozna zrozumieć co piszą bo to chyba słowacy dobre dobre kondziu KonradMK - Wto 23 Sty, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Wracając do AX to ten najmocniejszy (1,4 na wtrysku) to chyba miał koła na 4śruby ??
też mi się tak wydawało ale te na fotkach wyglądają na gti a mają 3 śrubyCHRZANEK - Wto 23 Sty, 2007 Był jeszcze 1,4 na dwóch gaźniczkach. Jeden był sport a drugi był GT
Który był który - tego nie wiem, ale oba miały poszerzenia itp.Grzesiek VTS - Wto 23 Sty, 2007 Clio williams 1.4 :564: kurwa co za matoły.
http://www.allegro.pl/ite...o_williams.htmlKonradMK - Wto 23 Sty, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Był jeszcze 1,4 na dwóch gaźniczkach. Jeden był sport a drugi był GT
Który był który - tego nie wiem, ale oba miały poszerzenia itp.
coś mi świta że była też wersja gti i gt ale to już by trzeba sprawdzić bo to dinozaury są