Ktoś coś poleca, czy dać sobie spokój, wziąć 2 razy tańszy abonament z dodatkowymi 50 minutami i umową krótszą o pół roku ?
+1
Chyba, że masz Galaxy S Advance za 1 zł to wtedy jeszcze można ten telefon pobrać.
W tym abonamencie (60 kilka) Galaxy S Advance 614 zł dopłaty, gdzie na allegro kosztuje około 1000 nowy. Wiec chyba daje spokój Kenet - Pon 07 Sty, 2013 Tak z innej beczki - szanujcie swoje "5ki" - wymiana szyby w tym momencie 1850 zł u mnie, sama część na allegro 1550 karoluPL - Pon 07 Sty, 2013 co?
jak za 2500 można mieć spokojnie nową 5tkę, to skoro wymiana szybki tyle kosztuje, to pozdro
jeden kolega juz mi pokazał jak ładnie sie iphone 5g wygina w banana. ale jeszcze ekran nie pękł.siema - Pon 07 Sty, 2013 Myślicie kategoriami zwykłych biedaków. Macie zakaz wstępu do jednego z wątków.
KaroluPL: Ładny masz samochód M - Pon 07 Sty, 2013 To nic złego że szybka kosztuje 1550PLN skoro ktoś chce tyle za nią zapłacić.
was79 - Pon 07 Sty, 2013 Aż mi się przypomniał Donald,z historyjką: wy biedne tępe kórwy!PiTT - Pon 07 Sty, 2013
karoluPL napisał/a:
co?
jak za 2500 można mieć spokojnie nową 5tkę, to skoro wymiana szybki tyle kosztuje, to pozdro
jeden kolega juz mi pokazał jak ładnie sie iphone 5g wygina w banana. ale jeszcze ekran nie pękł.
jaki jest cel wyginania telefonu?
serio pytam
czy ktoś plastikowego samsunga też próbował złożyć w pół?
karoluPL - Pon 07 Sty, 2013 źle sie wyraziłem w poprzednim poście, cel żaden- przenosił telewizor, podparł go na chwile na biodrze jak drzwi otwierał, a potem z kieszeni ze zdziwieniem wyjął coś takiego
ale z tego co zauważyłem na internecie- to raczej popularny fail obok stłuczonego ekranu.
siema napisał/a:
KaroluPL: Ładny masz samochód
dz-dzięki PiTT - Pon 07 Sty, 2013 aha, spoko
swoją drogą trzeba mieć pecha bo równie dobrze można stłuć ekran każdego telefonu wpadając np. na róg biurka... a jeszcze gorzej trafiając tam jajami M - Pon 07 Sty, 2013
PiTT napisał/a:
aha, spoko
swoją drogą trzeba mieć pecha bo równie dobrze można stłuć ekran każdego telefonu wpadając np. na róg biurka... a jeszcze gorzej trafiając tam jajami
Jakoś sobie nie wyobrażam żeby zwykły galaxy S się tak ugiąłPiTT - Pon 07 Sty, 2013 może i dziwne, ale to jest telefon a nie dłuto czy młotek arssss - Pon 07 Sty, 2013 moj galaxy ace ni hu hu się zgiąć nie chce Jakarti - Pon 07 Sty, 2013 próbuj dalej Qukie - Pon 07 Sty, 2013 trzeba użyć więcej siły arssss - Pon 07 Sty, 2013 Ten ace to najbardziej pancerny telefon jaki miałem wliczając wszelkiej maści solidy itd. Kolega ma wgniecioną ścianę po trafieniu w nią telefonem, na każdej imprezie jak się upije tesuję jego wytrzymałość i cały czas daje radę