To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

adamwarszawa - Nie 23 Gru, 2012

Kenet napisał/a:
adamwarszawa napisał/a:
Ktoś coś poleca, czy dać sobie spokój, wziąć 2 razy tańszy abonament z dodatkowymi 50 minutami i umową krótszą o pół roku ?

+1

Chyba, że masz Galaxy S Advance za 1 zł to wtedy jeszcze można ten telefon pobrać.

W tym abonamencie (60 kilka) Galaxy S Advance 614 zł dopłaty, gdzie na allegro kosztuje około 1000 nowy. Wiec chyba daje spokój :)

Kenet - Pon 07 Sty, 2013

Tak z innej beczki - szanujcie swoje "5ki" - wymiana szyby w tym momencie 1850 zł u mnie, sama część na allegro 1550 xD
karoluPL - Pon 07 Sty, 2013

co?

jak za 2500 można mieć spokojnie nową 5tkę, to skoro wymiana szybki tyle kosztuje, to pozdro :rotfl:

jeden kolega juz mi pokazał jak ładnie sie iphone 5g wygina w banana. ale jeszcze ekran nie pękł.

siema - Pon 07 Sty, 2013

Myślicie kategoriami zwykłych biedaków. Macie zakaz wstępu do jednego z wątków.

KaroluPL: Ładny masz samochód :faja:

M - Pon 07 Sty, 2013

To nic złego że szybka kosztuje 1550PLN skoro ktoś chce tyle za nią zapłacić.
:rotfl:

was79 - Pon 07 Sty, 2013

Aż mi się przypomniał Donald,z historyjką: wy biedne tępe kórwy!
PiTT - Pon 07 Sty, 2013

karoluPL napisał/a:
co?

jak za 2500 można mieć spokojnie nową 5tkę, to skoro wymiana szybki tyle kosztuje, to pozdro :rotfl:

jeden kolega juz mi pokazał jak ładnie sie iphone 5g wygina w banana. ale jeszcze ekran nie pękł.

jaki jest cel wyginania telefonu?
serio pytam
czy ktoś plastikowego samsunga też próbował złożyć w pół?
:>

karoluPL - Pon 07 Sty, 2013

źle sie wyraziłem w poprzednim poście, cel żaden- przenosił telewizor, podparł go na chwile na biodrze jak drzwi otwierał, a potem z kieszeni ze zdziwieniem wyjął coś takiego

ale z tego co zauważyłem na internecie- to raczej popularny fail obok stłuczonego ekranu.

siema napisał/a:
KaroluPL: Ładny masz samochód

dz-dzięki :faja:

PiTT - Pon 07 Sty, 2013

aha, spoko :D
swoją drogą trzeba mieć pecha bo równie dobrze można stłuć ekran każdego telefonu wpadając np. na róg biurka... a jeszcze gorzej trafiając tam jajami :rotfl:

M - Pon 07 Sty, 2013

PiTT napisał/a:
aha, spoko :D
swoją drogą trzeba mieć pecha bo równie dobrze można stłuć ekran każdego telefonu wpadając np. na róg biurka... a jeszcze gorzej trafiając tam jajami :rotfl:

Jakoś sobie nie wyobrażam żeby zwykły galaxy S się tak ugiął

PiTT - Pon 07 Sty, 2013

może i dziwne, ale to jest telefon a nie dłuto czy młotek :lol2:
arssss - Pon 07 Sty, 2013

moj galaxy ace ni hu hu się zgiąć nie chce ;D
Jakarti - Pon 07 Sty, 2013

próbuj dalej :D
Qukie - Pon 07 Sty, 2013

trzeba użyć więcej siły :]
arssss - Pon 07 Sty, 2013

Ten ace to najbardziej pancerny telefon jaki miałem wliczając wszelkiej maści solidy itd. Kolega ma wgniecioną ścianę po trafieniu w nią telefonem, na każdej imprezie jak się upije tesuję jego wytrzymałość i cały czas daje radę :)