no i nie było zapasowych szyszek a oryginalne odpadły na weselu
ja nie miałem szyszek... próbowałem domontować ale nikt się nie chciał podjąć Michał - Wto 15 Sty, 2008 jutro wstawie włodzia w alladynach
mistrz widok
kocham cie i tak , wiesz o tym rasta - Wto 15 Sty, 2008 Widzę, że kolega się wam spodobał więc jak ktoś chce do niego telefon to PW
Vlodarsky napisał/a:
siatka będzie zrebrna ? Ja bym ją na czerwono zrobił
Siatka orginalna Fordowska 1100 w ASO , ale wezmę twoją propozyję pod uwagę Vlodarsky - Wto 15 Sty, 2008 wal na czerwono i na niej biały napis "rasta i basta !!! "Vlodarsky - Wto 15 Sty, 2008 Ale ja naprawdę lubiłem te alladyny Maciek - Wto 15 Sty, 2008 a teraz juz nie lubisz? każdy samuraj musi mieć alladyny Vlodarsky - Wto 15 Sty, 2008
Maciek napisał/a:
a teraz juz nie lubisz? każdy samuraj musi mieć alladyny
Wiem... ja swoje alladyny zakopałem i czekają na lepsze czasy...
Teraz chce być jak nasz kochany tede tirowa czapka mnie kręci Maciek - Wto 15 Sty, 2008 kurcze panowie kiedy ktoś ma jakie surodziny albo imieniny co by pochalać razem?BaRtO_206GT - Wto 15 Sty, 2008 ... i polizac sie po twarzach... Michał - Śro 16 Sty, 2008
mokasyn kiepsko widać Vlodarsky - Śro 16 Sty, 2008 zdjęcie z urodzin Michała !!!!!! wtedy zawiozłem Cię do klubu wypastowaną DSą. Lizałeś skóre w samochodzie i udawałeś nadzianego murzyna hehe świetny dzień
a tą skórę lizałeś
Gdyby nie alladyny nie wyglądał bym jak twój kierowca.CHRZANEK - Śro 16 Sty, 2008 "szyszki" mnie powalily
Mokasyny i paznokcie też...CHRZANEK - Nie 20 Sty, 2008 Ale mnie zajawa dopadła...
Słucham sobie właśnie Black Sabath, wcześniej wałkowałem Hendrixa...
Kurde pierwszy raz od nastu lat... mam w sobie tyle energii że zaraz wyjde na dwór coś rozp....ć
yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMichał - Nie 20 Sty, 2008 fak ziom ..
przy tym laski nie poderwiesz ...k-mart - Nie 20 Sty, 2008
Cytat:
Słucham sobie właśnie Black Sabath, wcześniej wałkowałem Hendrixa...
Radziu szacuneczek, warto czasem zrobic cos dla ucha
A z Hendrixa co Ci bardziej podchodzi, styl rockowy czy bluesowy??