Był jeszcze 1,4 na dwóch gaźniczkach. Jeden był sport a drugi był GT
Który był który - tego nie wiem, ale oba miały poszerzenia itp.
ax sport na gaznikach ma pojemnosc 1.3,
1.4 to wersje GT i pozniej GTILoko - Wto 23 Sty, 2007 A tego ax o kórym pisał zowa z hogi to jeśli się nie myle widziałem go na zdjęciach z jakiegoś kajtka i powiem ze zroił na mnie zajbiste wrażenie, postaram się znleźc gdzieś to foto.CHRZANEK - Wto 23 Sty, 2007 Na hodze jest własnie zdjęcie w Akcji:
To chyba S16 jest, ale ekspertem to ja nie jestemKonradMK - Wto 23 Sty, 2007
106 napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Był jeszcze 1,4 na dwóch gaźniczkach. Jeden był sport a drugi był GT
Który był który - tego nie wiem, ale oba miały poszerzenia itp.
ax sport na gaznikach ma pojemnosc 1.3,
1.4 to wersje GT i pozniej GTI
yeah, dobrze pamiętałem pośmigałbym takim troszkęGrzesiek VTS - Wto 23 Sty, 2007 na Ebay.fr sa takie sprzety KonradMK - Wto 23 Sty, 2007 dupa... jest tylko jeden i to jakiś zgnityLoko - Wto 23 Sty, 2007
wow, nie spodziewałem sie w PL Grzesiek VTS - Wto 23 Sty, 2007 Kolo od vts niby 16v odp tylko tyle:
witam
dzieki za uswiadomienie
pozdro
:564:CHRZANEK - Wto 23 Sty, 2007 Kilka było - importowane ale jednak. Choc oficjalna sprzedaż w PL to chyba się rozpoczęła od EVO VI.
Chyba Stec sprowadzał - tak mi sie wydaje.
Ale IV to nie był udany model i był bardzo krótko produkowany, stąd ta unikatowość Loko - Śro 24 Sty, 2007
Grzesiek VTS napisał/a:
Kolo od vts niby 16v odp tylko tyle:
witam
dzieki za uswiadomienie
pozdro
:564:
Ha haha dostałem identycznego meila , tyle ze ja sie troche śmaiłęm ze to nie 16v
i myślałem ze dlatego taki meil bez serca anjas - Śro 24 Sty, 2007 Ciekawe co by powiedział teraz ten kolo gdyby do niego zadzwonić z partyzanta, udać zainteresowanie i spytać czy to 16V? Ciekawe czy jest przekrętem i udaje głupiego czy rzeczywicie był nieswiadomy.KonradMK - Śro 24 Sty, 2007 zadzwoń i sprawdź Grzesiek VTS - Śro 24 Sty, 2007 to dzwoni ktos???