na każdej imprezie jak się upije tesuję jego wytrzymałość i cały czas daje radę
Kolega czy telefon ? arssss - Pon 07 Sty, 2013 telefon kolega raczej z tych miętkich Bonczek - Pon 07 Sty, 2013 Żaden zwykły Galaxy nigdy, ale to przenigdy by się tak nie wygiął! Nigdy! Żaden! Galaxy S! Od handlarza!Kenet - Pon 07 Sty, 2013 GSMMarket wygnie każde galaxy w każdą stronę jarek-malopolska - Sob 12 Sty, 2013 Pierwszy raz w tym temacie ale widze ze expercki wiec moze sie coś dowiem. Po zapoznaniu się z kilkudziesięcioma stronami wstecz najbardziej utkwił mi w głowie Pitta post:
PiTT napisał/a:
- nikt Ci nie doradzi w temacie telefonu
Ale moze jednak:
Sprawa wyglada następująco:
Potrzebuje jakiegoś fona, wyswietlacz ok 42" czyli wielkosc ma tu drugorzedne znaczenie. Na powaznie mam jakas "klawiszową" Nokie do dzwonienia, ktora trzyma prawie tydzien i to mozna nazwać robi w tym zwiazku za telefon. Natomiast potrzebuje drugie "urzadzenie" ktore bardziej ma być małym laptopem/tabletem niż typowym fonem, tzn. ma słuzyc jako ramka do zdjec, odtwarzacz filmów i przede wszystkim ogarniać Net-a (wiem, do tego jest komp ale nie zawsze w trase biore lapka/jest wifi).
Tym, ze bede wygladał jak debil z "tacką" przy głowie sie nie przejmuje
Jednym słowem ma to być tablet do dzwonienia czyli smartfon. Z uwagi na moje zgrabne paluszki im wyswietlacz bedzie wiekszy tym lepiej. Biorac te wszystkie za i przeciw na pierwszej pozycji ustawiłem Galaxy NOTE Spełnia moje kryteria w 100%
Tylko nie wiem czy NOTE I czy NOTE II? Ma ktoś w tej materii doświdczenie? Warto dokładać kilka stów czy "jedynka" da rade? Oprócz tego myslałem o SIII albo jakiejś lumii, choć zadziwia mnie ze w całej dyskusji wogole we wczensiejszych postach nie trafiłem na lumie? To jest taki "kaszan"? Pirania - Sob 12 Sty, 2013 http://internetzona.pl/20...-a-vis-zajmuje/
Windows Phone jest dla amatorów tego systemu, nie każdy lubijarek-malopolska - Sob 12 Sty, 2013 Ooo tego porownania nie widziałem Dzieki W sumie z tego co wywnioskowałem z wczesniejszych postów stoszósty i biząąą mają takie telefony to ich musze pomeczyć Na razie chyba skłaniam sie ku "jedynce" KarQ - Nie 13 Sty, 2013 Chcę wziąć dla żony Sony Xperia J - porównania w sieci i oceny wychodzą bardzo dobrze, miał ktoś styczność?PiTT - Wto 15 Sty, 2013 może ktoś będzie zainteresowany
Iphone 5 16GB czarny - z playa, kupiony w grudniu, stan igła, komplet (sim locka ściągają w salonie na życzenie)
Iphone 4s 16GB czarny - kupiony jakoś na początku 2012r. - stan j.w. z mała ryską na tylnej obudowie
ceny na PWPirania - Wto 15 Sty, 2013 Pitt, zamieniasz na Samsungi ?PiTT - Wto 15 Sty, 2013 taki mam plan PiTT - Czw 17 Sty, 2013 używa ktoś note 2?
nie jest dużo większy od s3 a cenowo wypada prawie tak samoPirania - Czw 17 Sty, 2013 c'mon, jakie nie większy, różnica jest gigantycznazefir - Czw 17 Sty, 2013 nowe zaprezentowane Smartfony od Sony mi sie bardzo podobuja
od dluzszego czasu nie wiedzialem alternatywy dla Samsunga i Htc a tu naprawde zajebiscie technicznie, wizualnie pojawily sie produkty Chloru - Czw 17 Sty, 2013 zefir, Sony iało problemy z ekranami z rok temu. Serwis w Polsce - dno. Proponuję się nie napalać. Kumpel czekał chyba 6 czy 8 tygodni na wymianę ekranu. Zdechł całkowicie.