To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [F1] Formula 1

leszq - Pią 14 Mar, 2014

Cytat:
"Kwalifikacje i wyścig z Melbourne pokażemy w Polsacie Sport i Polsacie Sport HD. Cieszymy się, że mimo długich i ciężkich negocjacji udało nam się pozyskać prawa do Formuły 1" powiedział Dyrektor ds. Sportu w Telewizji Polsat, Marian Kmita.

:)

M - Pią 14 Mar, 2014

Czy cos sie zmienilo i f1 znowu jest ciekawe? Ostatnio pamietam ze to jedna wielka nuuuda.
roj - Pią 14 Mar, 2014

:jupi:
PieQt - Pią 14 Mar, 2014

W polsat sport o 7 jutro tenis, chyba mają jednak problem z licencją
roj - Pią 14 Mar, 2014

PieQt napisał/a:
W polsat sport o 7 jutro tenis, chyba mają jednak problem z licencją

http://www.polsatsport.pl/program-tv/

nie ogarnęli na stronie ogólnej polsatu apdejtu ale na stronie polsat sport jest :]

PieQt - Sob 15 Mar, 2014

No ryli, ryli

To teraz musze wstac

roj - Sob 15 Mar, 2014

ależ ten Zientar jest oszołomem :lol2:
Sezon ruszył :]

Myślę, że Weber siedząc sobie z piwkiem gdzieś przy torze z uśmiechem oglądał Q2 :faja:

Gaydek - Sob 15 Mar, 2014

Ale karwa jak te bolidy brzmią :rotfl:
Kenet - Sob 15 Mar, 2014

Na plus:

- nie usnąłem, nareszcie się coś dzieje
- drift - widok dwóch czarnych kilkumetrowych śladów za bolidem po zjeździe z tarki pozwala mieć na dzieję na ciekawe akcje podczas wyścigu
- bardziej widać robotę kierowcy, a nie tylko bolidu
- jestem podekscytowany przed jutrzejszym wyścigiem :jupi:

Na minus:

- kooooorwa jak te smutne siusiaki są szpetne
- kooooorwa jak to tragicznie brzmi, moja Astra ładniej chodziła... (patrz załącznik)
- Kimas się nie dostał do Q3
- Zientarski

*załącznik:

GeKo - Sob 15 Mar, 2014

Gaydek napisał/a:
Ale karwa jak te bolidy brzmią :rotfl:

Mówiłem że będzie lipa, moja kosiarka fajniej chodzi jak dokręcę do końca :D

roj - Nie 16 Mar, 2014

ogólnie jak wiadomo nazwa downsizing wzięła się od parametru silnika, z którym jest związana oraz od choroby wynalazcy..
roj - Nie 16 Mar, 2014

rewolucja w formule 1 przyniosła rezultaty.
W poprzednim sezonie nudny wyścig prowadził do przewidywalnych rezultatów.
w tym roku nudny wyścig prowadzi do lekko zaskakujących rezultatów.. ale bez dźwięku..

faldzip - Nie 16 Mar, 2014

nie bylo tak zle, z dobrej strony pokzal sie Bottas poza tym glupim przytarciem o sciane. Poza tym RIC wlasnie stracil swoje drugie miejsce, bo zostal zdyskwalifikowany za powtarzające sie przekroczenie limitu przeplywu paliwa (100kg/h)...
roj - Nie 16 Mar, 2014

ja się trochę wynudziłem ale w sumie ten tor jest mega słaby.
Zobaczymy co się będzie działo w malezji :D
niezła akcja z tą dyskwalifikacją, mają się odwołać ale moim zdaniem mają pozamiatane.

faldzip - Pon 17 Mar, 2014

SokolimOkiem napisał/a:
Nie tylko Wam nie podoba się dźwięk nowych V6. Organizatorzy GP Australii rozważają pozwanie Formuły 1 za... złamanie warunków umowy. Promotor Ron Walker powiedział już Berniemu Ecclestone'owi, że kibice nie są zadowoleni z brzmienia obecnych jednostek napędowych.
Zdaniem organizatorów obecni na trybunach fani „nie dostali produktu, za który zapłacili”. Dyrektor Australian Grand Prix Corporation Andrew Westacott twierdzi, że nowy dźwięk nie jest „sexy”: „Płacimy za produkt i traktujemy tę sprawę bardzo poważnie, bo naszym zdaniem doszło do złamania warunków [kontraktu]. Jestem pewien, że w przyszłym roku dźwięk [samochodów] będzie już inny”.
Fakt, że to akurat organizatorzy GP Australii poruszają temat hałasu, jest dość znaczący. Od lat ten wyścig jest obiektem protestów ze strony tych mieszkańców Melbourne, którym przeszkadza głośność imprezy. Jak widać, dla promotorów ważniejsze są odczucia prawdziwych fanów niż święty spokój i brak protestów w mieście

;D