zalezy ile ma w sobie samozaparciaCHRZANEK - Nie 20 Sty, 2008 Zdecydowanie rockowy...
American Woman, All along the watchtower itp...
Hendrix to była Osobowość.
Potrafił przepuścić cały hajs za występy w jedną noc.
To fakt że zasysał wszystko co wtedy było, ale w kategorii ekspresja - nie miał sobie równych...
No i wiosło też nieźle szarpałVlodarsky - Nie 20 Sty, 2008
lipton napisał/a:
zaparcia
polecam smecktę.k-mart - Nie 20 Sty, 2008 Moze do jakis chorych fanow Hendrix'a nie naleze, ale troche czasu sie spedzilo na sluchaniu jego nagran. Moim zdaniem mial ogromny wplyw na inne gatunki muzyki, szczegolnie te ktore pojawily sie w latach 80'. Dlugo cwiczylem rockowego hendrix'a ale w koncu znalem wszystko i sprobowalem blues'a do ktorego bardzo sie przekonalem. GOKART - Pon 21 Sty, 2008 dzisiaj jak jechałem sobie do roboty słuchając radia BIS wpadło mi coś takiego do ucha
Timberlake & Kult
Remix Comes Around’ Justina Timberlake‘a + hymn Kultu - ‘Lewe Lewe Loff’.
Mistrz !Anonymous - Pon 21 Sty, 2008
GOKART napisał/a:
dzisiaj jak jechałem sobie do roboty słuchając radia BIS wpadło mi coś takiego do ucha
Timberlake & Kult
Mistrz !
Też to dzisiaj słyszałem w radiu jadąc rano samochodem - niezłe Anonymous - Pon 21 Sty, 2008
GOKART napisał/a:
dzisiaj jak jechałem sobie do roboty słuchając radia BIS wpadło mi coś takiego do ucha
Timberlake & Kult
Mistrz !
dobre KonradMK - Pon 21 Sty, 2008 cienkie jak dupa węża ppożMichał - Pon 21 Sty, 2008 gokart super
kondziu, oglądasz bollywood , słuchasz bazuka cos tam, generalnie nie masz zdania Anonymous - Śro 23 Sty, 2008
Vlodarsky napisał/a:
lipton napisał/a:
zaparcia
polecam smecktę.
ziom chyba SMECTA to w druga strone
Ostra i przewlekła biegunka, szczególnie u dzieci. Leczenie objawowe bólów w chorobach przewodu pokarmowego.
Zaparcie
Akupresura:
Masuj kilka razy dziennie ruchami okrężnymi punkt PO6 (punkt leży 3 cuny powyżej stawu nadgarstka)
Do picia
-Kora wierzby
-Ziele drapacza lekarskiego
-Korzeń rzewienia
-Kwiat ślazu dzikiego
-Korzeń omanu
-Korzeń arcydzięgla
-Liść melisy
-Korzeń kozłka
-Ziele dziurawca
1 łyżkę mieszanki zalać szklanką wrzątku, odstawić pod przykryciem na 3 godziny. Pić szklankę po obiedzie i kolacji.
Zaparcie (Cz. Klimuszko)
korzeń kozłka
ziele dziurawca
ziele drapacza
kwiat ślazu dzikiego
korzeń arcydzięgla
korzeń omanu
liść melisy
kora wierzby
korzeń rzewienia (aa)
Odwar z jednej łyżki na szklankę wrzątku. Odstawić na trzy godziny. Należy pić dwa razy dziennie, po obiedzie i kolacji.
Aromatoterapia:
Kąpiel przy przewlekłych zaparciach
Do wanny z ciepłą wodą dodaj olejki:
Olejek majerankowy – 4 krople
Olejek mięty pieprzowej – 3 krople
Olejek bergamotowy - 1kropla
Olejek anyżowy – 1 kropla
Olejek bazyliowy – 1 kropla
Kąpiel powinna twać 15-30 minut. Po kapieli należy wytrzeć ciało ręcznikiem ale nie spłukiwać.
Inne:
W przypadku zaparcia najważniejsza jest dieta. Jedz dużo pokarmów zawierających magnez takich jak orzechy, nasiona, krewetki, produkty z pełnego ziarna. Pij niegazowaną wodę mineralną soki owocowe i warzywne (przynajmniej 6 szklanek dziennie). Unikaj produktów oczyszczanych, przetwarzanych i tłustych.
Wieczorem zalej 5 - 6 śliwek suszonych gorącą wodą i wypij to rano zaraz po przebudzeniu. Pełna kuracja śliwkowa powinna trwać około miesiąca. Jest to metoda bardzo skuteczna przy przewlekłych trudnościach z wypróżnieniem.
Masaż pobudzający pracę jelit
Rano, zaraz po przebudzeniu, kiedy leżysz jeszcze w łóżku, naciskaj pępek wskazującym lub środkowym palcem, stopniowo zwiększając ucisk. Czynność wykonuj przez 1-1,5 minuty. Zabieg powtarzaj codziennie przez dwa tygodnie.
jezdzilem wczoraj e39 m5 kurwa alez to zapierdala
dziekuje za uwagek-mart - Czw 24 Sty, 2008 masz onboarda? Jakarti - Czw 24 Sty, 2008 no jak? jedna reka trzymal kiere a druga sie masturbowal...