k-mart - Wto 20 Paź, 2009 kondziu, huyowy avatar,
poziomKonradMK - Wto 20 Paź, 2009 czy ktoś jeszcze uważa podobnie? ktokolwiek?Michał - Wto 20 Paź, 2009 co do murzynskich hip hopów , nie zgadzam sie. Lepiej po raz setny dać fatal bazooka ( takie polskie hiphop-polo ) ?
avatar - fakt, z dupymartin.h - Wto 20 Paź, 2009
KonradMK napisał/a:
czy ktoś jeszcze uważa podobnie? ktokolwiek?
Chodzi o avatar czy covery?
Bo jeśli chodzi o covery to uważam, że jakiekolwiek przerabianie klasyka na hip-hop czy techno nie ma sensu. Druga sprawa jest taka, że trzeba to zrobić z głową, dla mnie No.1 wśród coverów jest "I Am the Walrus" Oasis. Mistrzostwo Świata.KonradMK - Wto 20 Paź, 2009
Michał napisał/a:
co do murzynskich hip hopów , nie zgadzam sie. Lepiej po raz setny dać fatal bazooka ( takie polskie hiphop-polo ) ?
Fatal B to totalna żenada ale jest zabawne chociaż, a covery są żałosne i marne zazwyczajMichał - Wto 20 Paź, 2009 rozmowa co jest lepsze
gruszka czy pietruszka.martin.h - Wto 20 Paź, 2009 Mistrzostwo wśród coverów, dla porównania oryginał:
KonradMK - Wto 20 Paź, 2009 ciężko porównywać produkt i jego podróbę. co jest lepsze gruszka czy sok gruszkowy?martin.h - Wto 20 Paź, 2009 Ultra Orange & Emmanuelle Sing Sing
Michał - Wto 20 Paź, 2009 saxorulez - Wto 20 Paź, 2009 Michał czy on nie jest podobny do mnie ??Michał - Wto 20 Paź, 2009 hmmm, raczej nie, składam film z radomiaka i często cie na nim widze więc wiem co mówiesaxorulez - Wto 20 Paź, 2009 kurde.. bo jak ja siebie widzę to wydaje mi się że tak wyglądam...
fuck może i dobrze bo ma pedalską grzywkęKonradMK - Śro 21 Paź, 2009 ja widzę pewne podobieństwa, szczególnie te włosy anjas - Śro 21 Paź, 2009 podobny!