Chloru - Pon 17 Mar, 2014 Każdy ma taki Tor Lublin na jaki sobie zasłużył M - Pon 17 Mar, 2014 O rany ale nędza Jakarti - Pon 17 Mar, 2014 heheh
http://www.sport.pl/F1/1,...tml#BoxSportTxtNiemy - Pon 17 Mar, 2014 ale lipa
i właśnie sobie uświadomiłem, że już raczej nigdy w życiu nie usłyszę tego dźwięku M - Pon 17 Mar, 2014
Niemy napisał/a:
ale lipa
i właśnie sobie uświadomiłem, że już raczej nigdy w życiu nie usłyszę tego dźwięku
Niekoniecznie, wyobraź sobie co zrobią sponsorzy jak ludzie przestaną oglądać f1.
Kto w ogóle dyktuje takie zmiany i po co?
Rozumiem że kierowcy mają nie ginąć co wyścig i ma być bezpiecznie, ale robienie z f1 wyścigów dacii logan chyba mija się z celem.Niemy - Pon 17 Mar, 2014 Ale z racji konstrukcji silników nie będzie już raczej tego dźwięku nisko przelatujących szlifierekM - Pon 17 Mar, 2014 Ale może się to zmienic? (Nie znam tematu)Barejka - Pon 17 Mar, 2014 dzwieki podobne do tych z jetsonow roj - Pon 17 Mar, 2014
Barejka napisał/a:
dzwieki podobne do tych z jetsonow
M napisał/a:
Ale może się to zmienic? (Nie znam tematu)
może, ale raczej nie zmienią prędko silników tylko wydechy np. na przyszły sezon
M napisał/a:
Kto w ogóle dyktuje takie zmiany i po co?
słyszałeś jakieś wieści ze sportów motorowych przez ostatnie dekady? Kenet - Pon 17 Mar, 2014 Silniki są zamrożone na ładnych parę lat, a później wjadą elektryki i Bernie będzie puszczał dźwięk z głośników
Ale dobre jest też to, że nowe wyglądy nosów powodują niebezpieczeństwo podczas wypadku - wybijają uderzony bolid w górę i kierują go na głowę kierowcy. Może chociaż to się zmieni na lepsze w 2015.CHRZANEK - Pon 17 Mar, 2014 Po cholere kombinują z tymi silnikami...Niemy - Pon 17 Mar, 2014 ekologia!CHRZANEK - Pon 17 Mar, 2014 Do ch**a z ekologią...
Zakładam że 5 styranych ciężarówek z okolic Bytomia bardziej zanieczyszcza środowisko niż te wszystkie bolidy razem wzięte.
Formuła 1 to zawsze był "high end" możliwości konstruktorów, a teraz to jest... SHIT ?Kenet - Pon 17 Mar, 2014 Nie tylko ekologia - marketing również. Lada moment AMG wypuści 1.6T i będzie tak jak we Formule 1 GeKo - Wto 18 Mar, 2014
Barejka napisał/a:
i właśnie sobie uświadomiłem, że już raczej nigdy w życiu nie usłyszę tego dźwięku
To kiedy jedziemy na Sternberk, za dwa lata jak nic będą tam fruwać bolidy z ostatnich sezonów.