Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
PiTT - Wto 31 Gru, 2013 a ja nie mialem pojecia ze tak ciezko jest teraz kupic nowe auto z homologacja ciezarowa
jakis dramat, nawet skody nie da sie kupic, wszystko sie sprzedalo Bonczek - Śro 01 Sty, 2014 Piotyr Ople sprawdziles? Zbombardowali mnie telefonami/mailami ze maja stock przygotowany.PiTT - Śro 01 Sty, 2014
Bonczek napisał/a:
Piotyr Ople sprawdziles? Zbombardowali mnie telefonami/mailami ze maja stock przygotowany.
no nie bo mnie Rasta zniechecil
a tak powaznie chyba musze tez sprawdzic jakas insignie 4x4
mega mi podchodzi nowa octa rs tsi w kombi... jedyny ból ze nie mozna zarejestrowac jako ciezarowy i odliczyc caly vat Bonczek - Śro 01 Sty, 2014 Nie każdy importer odrobił zadanie domowe PiTT - Pią 03 Sty, 2014 mamy tu szpeca od forda?
niestety sprzedawcy w fordzie nie sa w stanie powiedziec i zapewnic ze mozna oliczyc vat z ciezarowego s-maxa
w vw bez problemu wszystkich informacji udzielaja i wybor paskow jest sporo, w kolorach mozna przebierac
ale jakos nie mam przekonania do 140KM TDI w dsg... fajne jest to ze w tym pasku nie ma kratki a i tak jest ciezarowy
chyba z s-maxa cos wybiore i mysle o 163KM dieslu w powershifcie lub 203KM benie w manualu... jako rodzinny dupowow ta pierwsza opcja wydaje sie byc ciekawszawas79 - Pią 03 Sty, 2014 Jeździłeś nową kugą?PiTT - Pią 03 Sty, 2014 nie, ale za mala jest
smax mi sie do tego podoba
fajna stoi sztuka w bialej perle, 163KM diesel w manualu ze szklanym dachem i navi Cartoon - Pią 03 Sty, 2014
was79 napisał/a:
Jeździłeś nową kugą?
widziałeś jej bagażnik? PiTT - Pią 03 Sty, 2014 nie
w sumie rav4 tez jest sporakamil - Pią 03 Sty, 2014 to jak cena przybliżona to bez zastanowienia brałbym RAV4
a S-max zajebista opcjawas79 - Pią 03 Sty, 2014 Bagażnik całkiem spory, jedyna kapa, że z tyłu przy 2 fotelikach nikt nie siądzie.
Kolega taką zakupił (fajnie przy moim wypierdku wygląda)
PiTT - Pią 03 Sty, 2014 no to w rav4 bez kitu jest wiecej miejsca z tylu niz w audi, a bagaznik porownywalny
tez bym wolal juz rav4 pcs - Pią 03 Sty, 2014 s-max dobry wybor! a jak myslales o octavii to moze focus st kombi?lukp - Pią 03 Sty, 2014
PiTT napisał/a:
mamy tu szpeca od forda?
niestety sprzedawcy w fordzie nie sa w stanie powiedziec i zapewnic ze mozna oliczyc vat z ciezarowego s-maxa
w vw bez problemu wszystkich informacji udzielaja i wybor paskow jest sporo, w kolorach mozna przebierac
ale jakos nie mam przekonania do 140KM TDI w dsg... fajne jest to ze w tym pasku nie ma kratki a i tak jest ciezarowy
chyba z s-maxa cos wybiore i mysle o 163KM dieslu w powershifcie lub 203KM benie w manualu... jako rodzinny dupowow ta pierwsza opcja wydaje sie byc ciekawsza
ostatnio czytałem ze w Fordzie pełne odliczenie vatu to:
Focus kombi, Mondeo kombi, C-max, Galaxy,
przypomnij mi proszę we wtorek zadzwonie do właściciela Forda we Wrocławiu zapytam o S-maxa, 504-254-750PiTT - Pią 03 Sty, 2014
lukp napisał/a:
PiTT napisał/a:
mamy tu szpeca od forda?
chyba z s-maxa cos wybiore i mysle o 163KM dieslu w powershifcie lub 203KM benie w manualu... jako rodzinny dupowow ta pierwsza opcja wydaje sie byc ciekawsza
ostatnio czytałem ze w Fordzie pełne odliczenie vatu to:
Focus kombi, Mondeo kombi, C-max, Galaxy,
przypomnij mi proszę we wtorek zadzwonie do właściciela Forda we Wrocławiu zapytam o S-maxa, 504-254-750
mowisz o Germazie? bo wlasnie tam rozmawialem o konkretnych dostepnych sztukach, maja najwiekszy wybor
czekam na oferte cenowa
wypozyczylem sobie z wypozyczalni smaxa 163 diesla w manualu i szklanym dachu... troche pojezdzilem i wrazenia jak najbardziej pozytywne, nawet ta skrzynia to poezja w porownaniu z lexowa czy mazdowa... serio serio
mam na tapecie 163 diesel w powershifcie, 163 diesel w manualu ale ze szklanym dachem, 203KM bena w manualu
nie wiem czy jest sens do takiego dupowozu pchac sie z bene ktora bedzie kotlowala paliwa a i tak jaj nie urwie... przynajmniej ten diesel jest elastyczny i ma calkiem niezla kulture
jutro jeszcze jazda paskiem 140 diesel, jade chyba tylko z ciekawosci bo nie sadze ze porwie mnie to auto