To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

PiTT - Wto 31 Gru, 2013

a ja nie mialem pojecia ze tak ciezko jest teraz kupic nowe auto z homologacja ciezarowa :D
jakis dramat, nawet skody nie da sie kupic, wszystko sie sprzedalo ;)

Bonczek - Śro 01 Sty, 2014

Piotyr Ople sprawdziles? Zbombardowali mnie telefonami/mailami ze maja stock przygotowany.
PiTT - Śro 01 Sty, 2014

Bonczek napisał/a:
Piotyr Ople sprawdziles? Zbombardowali mnie telefonami/mailami ze maja stock przygotowany.

no nie bo mnie Rasta zniechecil :D
a tak powaznie chyba musze tez sprawdzic jakas insignie 4x4 :)
mega mi podchodzi nowa octa rs tsi w kombi... jedyny ból ze nie mozna zarejestrowac jako ciezarowy i odliczyc caly vat :(

Bonczek - Śro 01 Sty, 2014

Nie każdy importer odrobił zadanie domowe ;)
PiTT - Pią 03 Sty, 2014

mamy tu szpeca od forda?
niestety sprzedawcy w fordzie nie sa w stanie powiedziec i zapewnic ze mozna oliczyc vat z ciezarowego s-maxa :(
w vw bez problemu wszystkich informacji udzielaja i wybor paskow jest sporo, w kolorach mozna przebierac :)
ale jakos nie mam przekonania do 140KM TDI w dsg... fajne jest to ze w tym pasku nie ma kratki a i tak jest ciezarowy :)
chyba z s-maxa cos wybiore i mysle o 163KM dieslu w powershifcie lub 203KM benie w manualu... jako rodzinny dupowow ta pierwsza opcja wydaje sie byc ciekawsza

was79 - Pią 03 Sty, 2014

Jeździłeś nową kugą?
PiTT - Pią 03 Sty, 2014

nie, ale za mala jest
smax mi sie do tego podoba :)
fajna stoi sztuka w bialej perle, 163KM diesel w manualu ze szklanym dachem i navi :>

Cartoon - Pią 03 Sty, 2014

was79 napisał/a:
Jeździłeś nową kugą?

widziałeś jej bagażnik? :)

PiTT - Pią 03 Sty, 2014

nie :)
w sumie rav4 tez jest spora

kamil - Pią 03 Sty, 2014

to jak cena przybliżona to bez zastanowienia brałbym RAV4
a S-max zajebista opcja

was79 - Pią 03 Sty, 2014

Bagażnik całkiem spory, jedyna kapa, że z tyłu przy 2 fotelikach nikt nie siądzie.
Kolega taką zakupił (fajnie przy moim wypierdku wygląda)

PiTT - Pią 03 Sty, 2014

no to w rav4 bez kitu jest wiecej miejsca z tylu niz w audi, a bagaznik porownywalny
tez bym wolal juz rav4 ;)

pcs - Pią 03 Sty, 2014

s-max dobry wybor! a jak myslales o octavii to moze focus st kombi?
lukp - Pią 03 Sty, 2014

PiTT napisał/a:
mamy tu szpeca od forda?
niestety sprzedawcy w fordzie nie sa w stanie powiedziec i zapewnic ze mozna oliczyc vat z ciezarowego s-maxa :(
w vw bez problemu wszystkich informacji udzielaja i wybor paskow jest sporo, w kolorach mozna przebierac :)
ale jakos nie mam przekonania do 140KM TDI w dsg... fajne jest to ze w tym pasku nie ma kratki a i tak jest ciezarowy :)
chyba z s-maxa cos wybiore i mysle o 163KM dieslu w powershifcie lub 203KM benie w manualu... jako rodzinny dupowow ta pierwsza opcja wydaje sie byc ciekawsza

ostatnio czytałem ze w Fordzie pełne odliczenie vatu to:

Focus kombi, Mondeo kombi, C-max, Galaxy,

przypomnij mi proszę we wtorek zadzwonie do właściciela Forda we Wrocławiu zapytam o S-maxa, 504-254-750

PiTT - Pią 03 Sty, 2014

lukp napisał/a:
PiTT napisał/a:
mamy tu szpeca od forda?

ostatnio czytałem ze w Fordzie pełne odliczenie vatu to:

Focus kombi, Mondeo kombi, C-max, Galaxy,

przypomnij mi proszę we wtorek zadzwonie do właściciela Forda we Wrocławiu zapytam o S-maxa, 504-254-750

mowisz o Germazie? bo wlasnie tam rozmawialem o konkretnych dostepnych sztukach, maja najwiekszy wybor
czekam na oferte cenowa

wypozyczylem sobie z wypozyczalni smaxa 163 diesla w manualu i szklanym dachu... troche pojezdzilem i wrazenia jak najbardziej pozytywne, nawet ta skrzynia to poezja w porownaniu z lexowa czy mazdowa... serio serio
mam na tapecie 163 diesel w powershifcie, 163 diesel w manualu ale ze szklanym dachem, 203KM bena w manualu
nie wiem czy jest sens do takiego dupowozu pchac sie z bene ktora bedzie kotlowala paliwa a i tak jaj nie urwie... przynajmniej ten diesel jest elastyczny i ma calkiem niezla kulture
jutro jeszcze jazda paskiem 140 diesel, jade chyba tylko z ciekawosci bo nie sadze ze porwie mnie to auto :)