Anonymous - Czw 12 Wrz, 2013 Tak a propos wczorajszego paraliżu:
M - Czw 12 Wrz, 2013 "Uwielbiam" protesty budżetówki.
Protestujemy żeby państwo dało nam więcej pieniędzy z naszych pieniędzy.
Czyli "zabierzcie jeszcze więcej i oddajcie nam połowę tego"anjas - Czw 12 Wrz, 2013 dobrze, że się pogoda skiepściła.Jakarti - Czw 12 Wrz, 2013 za to wczoraj pusciutko w centrum
miszczanjas - Czw 12 Wrz, 2013 Jaka, czy ja Cię ostatnio nie widziałem na ul. Szczęśliwickiej w Oplu Insigni?. To mogłeś być albo Ty albo Twój brat Marcin Bosak Michał - Czw 12 Wrz, 2013 oglądam ostatnio czas honoru
value media to ściema ...
trochę sie przytyło na planie filmowym ...anjas - Czw 12 Wrz, 2013 karwa, przecież to polski Brad Pitt. Jaka jest ładny, ale kurde, bez przesady Michał - Czw 12 Wrz, 2013 moze racja
bossak bardziej do jakartiego pasuje Jakarti - Czw 12 Wrz, 2013
anjas napisał/a:
Jaka, czy ja Cię ostatnio nie widziałem na ul. Szczęśliwickiej w Oplu Insigni?. To mogłeś być albo Ty albo Twój brat Marcin Bosak
to nie ja. ja jezdze wypłowiałym clio
Michał napisał/a:
trochę sie przytyło na planie filmowym ...
w zyciu tez bizon - Czw 12 Wrz, 2013
M napisał/a:
"Uwielbiam" protesty budżetówki.
Oczywiście patrzę tylko po swoim podwórku, ale jak widzę tych ludzi zarabiających po 1200zł, to serio im nie zazdroszczę. A ktoś to musi robić...Anonymous - Pon 16 Wrz, 2013 Przypomina mi to trochę poglądy pewnej osoby
GeKo - Śro 18 Wrz, 2013 Ekspierdy Macierewicza fajne perełki. "Siedziałem w samolocie bojowym jako dziecko" czy "odbyłem kilkaset godzin w samolocie pasażerskim"
to byłby na tyle jeśli chodzi o moją prace dzisiaj... bo turlam się ze smiechu pcs - Śro 18 Wrz, 2013
bizon napisał/a:
M napisał/a:
"Uwielbiam" protesty budżetówki.
Oczywiście patrzę tylko po swoim podwórku, ale jak widzę tych ludzi zarabiających po 1200zł, to serio im nie zazdroszczę. A ktoś to musi robić...
oj Ci z ozwiazkowanych panstwowych albo para panstwowych spolek typu kopalnie, energetyka, pkp, tvp, lot, zbrojeniowka etc. to zarabiaja srednio 1200 ale USD. Zwiazkowcy x2 bez swiadczenia pracy, ostatnio mialem kontakt przypadkiem z dzialalnoscia zwiazkowcow bogatej firmy energetycznej ... Bierut bylby dumny!
1200zl to sie raczej wyciaga w malych i srednich prywatnych firmach gdzie zwiazkow nie ma i nie bedzie (choc te znowy czesto to tych 1200 doplacaja pod stolem).was79 - Śro 18 Wrz, 2013 Mi znajomy zdradzil jak to sie robi. Najlepiej zostac zwiazkwocem na poczatku roku, bo maja srednia z 3 ostatnich miesiecy. Wiec jak sie zalapie 13 i 14 w panstwowkach to jest o.k