To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

Anonymous - Czw 12 Wrz, 2013

Tak a propos wczorajszego paraliżu:

M - Czw 12 Wrz, 2013

"Uwielbiam" protesty budżetówki.

Protestujemy żeby państwo dało nam więcej pieniędzy z naszych pieniędzy.
Czyli "zabierzcie jeszcze więcej i oddajcie nam połowę tego"

anjas - Czw 12 Wrz, 2013

dobrze, że się pogoda skiepściła.
Jakarti - Czw 12 Wrz, 2013

za to wczoraj pusciutko w centrum :)
miszcz

anjas - Czw 12 Wrz, 2013

Jaka, czy ja Cię ostatnio nie widziałem na ul. Szczęśliwickiej w Oplu Insigni?. To mogłeś być albo Ty albo Twój brat Marcin Bosak :)
Michał - Czw 12 Wrz, 2013

oglądam ostatnio czas honoru

value media to ściema ...

trochę sie przytyło na planie filmowym ...

anjas - Czw 12 Wrz, 2013

karwa, przecież to polski Brad Pitt. Jaka jest ładny, ale kurde, bez przesady :D
Michał - Czw 12 Wrz, 2013

moze racja :D
bossak bardziej do jakartiego pasuje :)

Jakarti - Czw 12 Wrz, 2013

anjas napisał/a:
Jaka, czy ja Cię ostatnio nie widziałem na ul. Szczęśliwickiej w Oplu Insigni?. To mogłeś być albo Ty albo Twój brat Marcin Bosak :)

to nie ja. ja jezdze wypłowiałym clio :D
Michał napisał/a:
trochę sie przytyło na planie filmowym ...

w zyciu tez :D

bizon - Czw 12 Wrz, 2013

M napisał/a:

Oczywiście patrzę tylko po swoim podwórku, ale jak widzę tych ludzi zarabiających po 1200zł, to serio im nie zazdroszczę. A ktoś to musi robić...

Anonymous - Pon 16 Wrz, 2013

Przypomina mi to trochę poglądy pewnej osoby ;)

GeKo - Śro 18 Wrz, 2013

Ekspierdy Macierewicza :rotfl: fajne perełki. "Siedziałem w samolocie bojowym jako dziecko" czy "odbyłem kilkaset godzin w samolocie pasażerskim"

http://wiadomosci.gazeta....tml#BoxSlotIIMT

Anonymous - Śro 18 Wrz, 2013

GeKo napisał/a:
Ekspierdy Macierewicza :rotfl: fajne perełki. "Siedziałem w samolocie bojowym jako dziecko" czy "odbyłem kilkaset godzin w samolocie pasażerskim"

http://wiadomosci.gazeta....tml#BoxSlotIIMT

to byłby na tyle jeśli chodzi o moją prace dzisiaj... bo turlam się ze smiechu :rotfl: :rotfl: :rotfl:

pcs - Śro 18 Wrz, 2013

bizon napisał/a:
M napisał/a:

Oczywiście patrzę tylko po swoim podwórku, ale jak widzę tych ludzi zarabiających po 1200zł, to serio im nie zazdroszczę. A ktoś to musi robić...

oj Ci z ozwiazkowanych panstwowych albo para panstwowych spolek typu kopalnie, energetyka, pkp, tvp, lot, zbrojeniowka etc. to zarabiaja srednio 1200 ale USD. Zwiazkowcy x2 bez swiadczenia pracy, ostatnio mialem kontakt przypadkiem z dzialalnoscia zwiazkowcow bogatej firmy energetycznej ... Bierut bylby dumny!

1200zl to sie raczej wyciaga w malych i srednich prywatnych firmach gdzie zwiazkow nie ma i nie bedzie (choc te znowy czesto to tych 1200 doplacaja pod stolem).

was79 - Śro 18 Wrz, 2013

Mi znajomy zdradzil jak to sie robi. Najlepiej zostac zwiazkwocem na poczatku roku, bo maja srednia z 3 ostatnich miesiecy. Wiec jak sie zalapie 13 i 14 w panstwowkach to jest o.k