pięknie - bardzo zdrowo i spokojnie zyskujesz nowe rekordy
Gratulacje
Ja sobie obiecałem biegać chociaż raz w tygodniu bo od trzech miesięcy staram się chodzić na karate - tam poczułem się staro...zefir - Czw 17 Lis, 2016 Dzięki,
Moze do złej grupy Marek poszedłeś?
Zawsze mozesz podbić do grupy 40+ - Milfy i te inne sprawy Vlodarsky - Czw 17 Lis, 2016
zefir napisał/a:
Moze do złej grupy Marek poszedłeś?
Spokojnie dogonię ich... jak zawsze.Alexxx - Pią 25 Lis, 2016 Kenet - Pią 25 Lis, 2016 O chwila chwila chwila!Cartoon - Czw 12 Sty, 2017 Trochę z innej bajki - jeśli ktoś ma ochotę wesprzeć WOŚP i przy okazji delikatnie się zmęczyć http://aukcje.wosp.org.pl...wie-1h-i4082332bob.dsk - Czw 02 Lut, 2017 Jak by ktoś szukał to Canyon ma nowe szosy 5kg i jedynie 61499 PLN
To manipulacja. Ten 5kg jest sporo tańszy zefir - Nie 05 Mar, 2017 I myk, dosyć mocne otwarcie sezonu
Półmaraton Wiązowski - 1:36:31 pomimo ogromnego wiatru w mordę na ostatnich 8-10 km
Jak jeszcze ogarnę sprawy żołądkowe to będzie piękny sezon Kenet - Nie 05 Mar, 2017 #LDVTFTW Vlodarsky - Śro 29 Mar, 2017
zefir napisał/a:
Półmaraton Wiązowski - 1:36:31 pomimo ogromnego wiatru w mordę na ostatnich 8-10 km
Zaczyna być widać mocne efekty tych wszystkich treningów dużego Volta Tim. Bardzo lubię
Ja chociaż jakieś tam małe problemy zdrowotne były wracam do żywych w karate Bonczek - Nie 09 Kwi, 2017 Jako, że CRX nie gotowy a na moto jeszcze momentami słaba pogoda, wjechał taki zestaw do konsoli - Playseat + Logitech G920 z shifterem - żałuję, że tak późno. Ostatni raz miałem styczność, z takim zestawem jakieś 6-7 lat temu i przeskok moim zdaniem jest ogromny, polecam miejsca po złożeniu nie zajmuje dużo, można narzekać na kąt oparcia ale spróbuję przełożyć do niego mój kubeł Bride'a z Civica. Musze tylko jeszcze ogarnąć filc w miejsca oparcia, żeby nie zajechać podłogi - tymczasowo kocyk
No i jeden z pierwszych onboardów, zupełnie inna gra jest - seryjne EVO 9 MR.