kamil - Śro 06 Lut, 2013 jaki mam wziąć tel bo mi w firmie wymieniają ?
S6500 Galaxy mini 2, S5380 Wave Y, B5330 Galaxy Chat (Zanin), 610 Lumia, Xperia Tipo, HTC Desire CKenet - Śro 06 Lut, 2013 Jeśli tylko te co wymieniłeś to HTC desire C, drugi w kolejce Mini 2.M - Śro 06 Lut, 2013 Kenecie, umiałbys poradzić cos na szumiący mikrofon w galaxy s?
Strasznie słychać tło podczas rozmowy.kamil - Śro 06 Lut, 2013 a jak będę kupował galaxy III prywatnie to nie lepiej jakbym miał drugiego samsunga , no tego mini PiTT - Śro 06 Lut, 2013 kup prywatnie ajfona 5 a służbowego poproś ajfona mini Kenet - Śro 06 Lut, 2013
M napisał/a:
Kenecie, umiałbys poradzić cos na szumiący mikrofon w galaxy s?
Strasznie słychać tło podczas rozmowy.
Możemy zerknąć, myślę że da radę to ogarnąć.
kamil napisał/a:
a jak będę kupował galaxy III prywatnie to nie lepiej jakbym miał drugiego samsunga , no tego mini
W sumie wygodniej bo masz Kies'a do obu.Bart - Śro 06 Lut, 2013
M napisał/a:
na 100% to podsłuchmi - Czw 07 Lut, 2013 +1
M za dużo wie i za bardzo rozumie!M - Czw 07 Lut, 2013 Podsluch.uja mnie jakies kasztany z hh.org.Bart - Czw 07 Lut, 2013 mi - Czw 07 Lut, 2013 mówiłem - za dużo wie!Muzykant - Pią 08 Lut, 2013
Kenet napisał/a:
M napisał/a:
Możemy zerknąć, myślę że da radę to ogarnąć.
kamil napisał/a:
a jak będę kupował galaxy III prywatnie to nie lepiej jakbym miał drugiego samsunga , no tego mini
W sumie wygodniej bo masz Kies'a do obu.
ale na uj instalowac wogole Kies'a ??M - Pią 15 Lut, 2013 Dobra alternatywa dla galaxy sIII? (troszkę mainstreamowy się zrobił )
Tmobile mnie tu molestuje a w sumie bym coś wziął nowego.Kenet - Pią 15 Lut, 2013 Motorola RAZRi zefir - Pią 15 Lut, 2013 HTC One x