To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

Anonymous - Sob 04 Sty, 2014

No własnie o to mi chodzi ze golf jest nijaki po kazdym względem,także prowadzenia,ja wogóle mam uczulenie na vw.Dla mnie kazdy pasek lub golf to taki wiesniacki symbol prestizu i "udalo mi sie w życiu",sorka ale nie cierpie vw,tak juz mam
PiTT - Sob 04 Sty, 2014

prestiz spod znaku vw to dosyc ciekawa teoria :)
audi, bmw, mercedes :D
to rozumiem, ale skoda i vw to praktycznie jedna polka
mi sie vw kojarzy glownie z flotowa fura
od szeregowego pracownika w bida wersji po dyrektora w highline ;)

A mi sie kojarzy z niektórymi kolegami,pochodzacymi z Parszewa,Pcimia lub Pirdziszewa którzy zakupem paska b6 oznajmiali całej wiosce "patrzcie wiesniaki jakim piekny i bogaty",co drugi ciulek sobie zakupil takiego i oczywiście opowiadal jak mu zapierdala to wspaniałe 2.0tdi,paląc przy tym 4,5 l/100km.
Podobno taki pasek ma tez wady-obliguje do przejscia z blaszanej piątki na papierowe dwie dyszki rzucane na tace co niedziele.
Tak na marginesie-to mam ze 3 kumpli ze słuzbowymi paskami,kazdy mógł wziąć dowolne auto do ok 150tys pln.Tłumaczyli mi ze wzieli paska bo "ma najwięcej prestiżu".I własnie o ten udawany,nadmuchany,sztuczny i nieprawdziwy prestiz vw mi chodzi.

PiTT - Sob 04 Sty, 2014

przekonales mnie, biere pastucha! :D

supa !!!dasz sie przejechac ??? :D
Bonczek - Sob 04 Sty, 2014

Barber coś jest w tym co mówisz niestety :]

PiTT, A dlaczego nie superb ??cenowo podobnie do paska a fur duzo wiekszy,kombiaczek nawet ujdzie z wyglądu,choc wiadomo ze prestiż nie ten..... ;D
PiTT - Sob 04 Sty, 2014

bo koorwa superbow i oktawow juz nie ma :/
chociaz bonku cos tam ma pomoc :)

no i chuj w bombki stszelił,musisz kupic lexa bym był usatysfakcjonowany ;D
PiTT - Sob 04 Sty, 2014

z serwisem tak, ale nie jakoscia auta :D
dobra, jeszcze Boras mi podesle oferte na 508 sw

Ale mi chodzi o jakiegos LS-a a nie tego przebranego avensisa.
To musi byc nowa fura?

Kamill - Sob 04 Sty, 2014

A xc60 on chyba jest na mondeo ? Nie jak kuga na foce. Info nie potwerdzone
PiTT - Sob 04 Sty, 2014

xc 60 kosztuje w chooj
kuge ogladalem i mega mi sie nie podoba, nawet nie wiem do czego to porownac, do tiguana moze, ale i tak bym wolal rav4 tak z milion razy bardziej :)

kp - Wto 07 Sty, 2014

Panowie, a miał ktoś styczność z S60 II?

Interesowało by mnie jak z komfortem i jak spisuje się ta skrzynia automatyczna powershift?

Na rynku wtórnym praktycznie nie występują wersje benzynowe, o co może chodzić? Przeciez benzyny tansze w zakupie. I nie pala jakos kosmicznie. Aż tak diesle lepsze?

kamil - Wto 07 Sty, 2014

ja zrobiłem z 50 km S60 T6 z powershiftem. bardzo wygodne, szybkie, eleganckie auto